‘Sarkozy en Bruni gaan beiden vreemd’

Laten we met het moeilijkste beginnen: de geschiedenis van het liefdesleven van Carla Bruni en haar man, de Franse president Nicolas Sarkozy afzonderlijk.
Bruni had een heleboel minnaars, onder wie  Mick Jagger, Eric Clapton en Donald Trump . Ze ging met  Jean-Paul Enthoven, voor ze die liet zitten voor diens zoon, de filosoof Raphael, die haar een zoon schonk voor hij haar verliet.
Sarkozy had tijdens zijn eerste huwelijk een affaire met Cecilia Ciganer-Albaniz, met wie hij vervolgens trouwde. Tijdens dat tweede huwelijk had Cecilia  onder meer een relatie met  Richard Attais, een Amerikaanse schrijver. Sarkozy zelf  werd in verband gebracht met talloze vrouwen.
Kortom: Sarkozy en Bruni zijn geen van beiden onervaren als het gaat om overspel. Van Bruni is ook de uitspraak bekend dat ze 'na verloop van tijd van monogamie verveeld raakt.'
En volgens veel Franse bronnen hebben beiden nu affaires en staat hun huwelijk op springen. Het begon er meer dat Carla Bruni verliefd werd op de Franse zanger Benjamin Biolay; volgens de Journal de Dimanche brengt ze een groot deel van haar tijd door in diens Parijse appartement. De president heeft zich getroost in de armen van zijn minster voor milieu Chantal Jouanno, die trouwens ook de Frans kampioen karate is.
Kortom: het rommelt, als we de media moeten geloven.

 

Bron(nen):   The Daily Telegraph