Zonder haar geen winnaar

Sinds de nederlaag van hun team vraagt Engeland zich met veel chagrijn af wat er mis ging. De ploeg bestond toch uit geweldige voetballers? Fabio Cappelli was toch een supercoach? Waarom dan toch die afgang? Over één ding is de hele natie het eens: de Engelse voetballers leken ‘totaal confuus’ en stonden zonder enig zelfvertrouwen op het veld. Waar was hun lef gebleven? 

De sportkaternen staan er bol van. Maar het is juist een klein berichtje op de showbizz pagina’s dat wel eens de sleutel zou kunnen bevatten. Sterspeler Wayne Rooney blijkt zijn gehele borstkas onthaard te hebben. Of er ook een ‘back, sack & crack wax’ is uitgevoerd weten we niet, maar aangezien zijn teamgenoot Frank Lampard zelfs met geschoren oksels is gefotografeerd, vrezen we het ergste.

Wanneer we naar de foto’s van de onthaarde Rooney kijken, zien we een jongentje waar hij ooit stoere, borstelig woesteling was. Het ‘totaal confuus’ op het veld rond dribbelen is ineens  beter te begrijpen. De ongelikte beer was veranderd in een pastelroze biggetje. Niet echt de look  van een overwinnaar. Dat Nederlandse sterspelers kozen voor ongeschoren is in dit licht een gelukkige keuze. Want zoals blijkt: zonder haar geen winnaar.
Rooney voor het scheren

Bron(nen):   Daily Mail