Turkse dames ingewijd in tantraseks

Milliyet is één van de belangrijkste Turkse kranten. Ze situeert zich ergens in het centrum van het politieke spectrum. Net als alle grote internationale kranten hebben ze ook een damespagina, ‘Kadin’ of Vrouw genaamd.
Gisteren - 5 juli 2010 - kopt Milliyet Kadin: ‘Seksuele energie is levensenergie’. Het artikel is een inleiding in de tantraleer: het lichaam is de tempel  van de ziel en seksualiteit is een spiritueel gebeuren. De seksuele relatie maakt onderdeel uit van de menselijke natuur. Tantra tilt de seksualiteit naar een hoger plan, zodat man en vrouw een diepere goddelijke eenheid bereiken. Tantra is een cultus van extase: het ‘ik’ gaat op in een groter geheel, het universum.
Milliyet Kadin gaat in op de verschillende fasen van seksuele opwinding. Tantraseks maakt een in de wervelkolom zetelende kracht, de Kundalini, vrij. De Kundalini energie stroomt naar boven naar alle chakra’s. Deze energie helpt mee aan de vorming en ontwikkeling van het lichaam tijdens het gehele leven. Bij ziekte of onevenwicht kan de kundalini helpen bij de genezing. Op psychich gebied opent het vele deuren voor spirituele ontwikkeling.
Je zou het misschien niet verwachten, maar in Turkije zijn er tal van mogelijkheden om een workshop trantrisme, tantrayoga of tantramassage te volgen, ook voor dames.
http://kadin.milliyet.com.tr/-cinsel-enerji-yasam-enerjisidir-/ask-iliskiler/haberdetay/05.07.2010/1259296/default.htm

Bron(nen):   Milliyet