David Beckham gedumpt

David Beckham kan zijn loopbaan als international als afgesloten beschouwen. De Britse bondscoach Fabio Capello liet in een tv-interview weten dat 'he probably is a little bit old.'
Bechham (35) kon vanwege een blessure al niet meer deelnemen aan het WK in Zuid-Afrika en zat daar voor zogenaamde extra support langs de lijn, in een nogal pompeus driedelig pak waarbij we bijna geen van zijn vele tatoeages konden ontwaren.
Nou is Capello in Groot-Brittannie toch wel de gebeten hond sinds het WK-debacle en dat werd niet beter toen hij pas nog alle spelers de schuld gaf van het miserabele optreden en zelf uiteraard geen enkel aandeel in de afgang zei te hebben gehad. 
Uit het nationale elftal gaan op je 35-ste is helemaal geen schande en bovendien voetbalt Beckham 'door de week' al niet meer bij een echte topclub. Hij wordt er dan ook van verdacht alleen maar door te spelen om het merk-Beckham nog wat in de picture te houden.
Maar ook is de afkeer van Capello inmiddels zo groot, dat de domme en onelegante manier waarop de bondscoach zijn mededeling deed, best nog een staartje kan krijgen.

Bron(nen):   The Guardian