Wayne Rooney is helemaal de kluts kwijt

Het grote voetbalnieuws van dit weekend is de verwijdering die zich aftekent tussen Wayne Rooney en Manchester United. Britse kranten speculeren op zijn vertrek, Rooney zou niet genegen zijn om het contract dat hij heeft (voor 90.000 pond per week) te verlengen, hij gaat zogezegd in de etalage.
Trouwe lezers van Welingelichte Kringen herinneren zich vast nog (2de link) hoe Rooney begin september in opspraak kwam omdat hij zijn vrouw bedroog met een prostituee. De vrouw in kwestie, Juicy Jenny, deed in News of the World uitgebreid uit de doeken wat zich allemaal afspeelde op de betreffende hotelkamers en meldde ook nog even dat ze soms een collegaatje mee moest nemen voor plezier met z'n 3-en.
Het ging Rooney allemaal niet in de kouwe kleren zitten en sindsdien raakt hij geen bal meer. Met nu dus als uitkomst zijn aanstaande vertrek bij Manchester. 
In Britse media wordt volop gespeculeerd waar hij nu zijn heil zal gaan zoeken - Real Madrid? Barcelona? Chelsea? - en intussen mag hij ook proberen zijn kapotte huwelijk te repareren.
Het is opvallend hoe voetballers die in sekssschandalen verwikkeld raken (John Terry, Franck Ribéry) prompt uit vorm raken of langdurig geblesseerd zijn. Zelfs in de rauwe voetbalwereld zijn dit blijkbaar gebeurtenissen met grote gevolgen.

Bron(nen):   The Daily Telegraph