‘Anti-semitische teksten op site van Gretta Duisenberg’

Joodse groepen hebben teksten gevonden op de site van Gretta Duisenberg (http://www.stopdebezetting.com/) die zo anti-joods zijn dat er volgens hen kan worden gesproken van anti-semitisme.  Het gaat onder meer om een artikel waarin wordt beschreven hoe de joden de wereld pogen over te nemen, een klassiek anti-semitisch thema. Kop van het artikel: 'The Jewish hand behind Internet Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay'.  Daarin staat dat Joden het internet hebben gepenetreerd met als doel de informatie te domineren en te controleren. In een tweede artikel wordt gesteld dat de joden de mensheid willen vergiftigen. “De meeste populaire reclames worden gepromoot door zionisten. Zionisten die niets om je geven. Zij bezitten het giftige McDonalds, Coca Cola, Nestle, etc. Zij bezitten Hollywood en de media, de overheid, enz. Zij laten hun giftige drankjes en voedsel er goed uitzien in reclamespots.Maar het is puur vergif.Ze bezitten zelfs Starbucks.” Het CIDI heeft inmiddels aangifte gedaan, zodat er een onderzoek zal komen naar de site van Duisenberg

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karel Kritisch

  Het is sowieso een eng mens.

 2. Kopje thee

  Ah, complottheorieën uit de oude doos op internet: voer voor aluhoedjes maar ook voor stinkend rijke, zich stierlijk vervelende weduwen, klaarblijkelijk.

 3. DiscuJohn

  Is dit alleen ‘smakeloos’, of zou dit (ook) vallen onder ‘grenzeloze onnozelheid’. Wat een domme en enge vrouw, en vanwaar maakt ze zich zo druk?

 4. Anna

  Wat een ontieglijk valse , zieke , arrogante heks . In de veertiende eeuw kon je ze verbranden . Mazzel voor die heks dat ze op haar knieen gaat voor de vreeTzamen , bij die sekte staat het stenigen en onthoofden duidelijk omschreven in het horror boek en wordt dagelijks gebruikt in 2014.

 5. Marcel van Houten

  Kan er niet wakker van liggen….het volk heeft nogal boter op het hoofd.

Reacties niet toegestaan