Haagse moslimpartij: ‘Gemeente, stop met promotie homoseksualiteit’

De gemeente Den Haag moet geen aandacht meer besteden aan homo-emancipatie. Dat vindt Arnoud van Doorn, de bekeerde PVV-er, die nu moslim is en  lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid.  Als moslim moet hij niets van homoseksualiteit hebben. De Islam is er immers tegen.

Hij hekelt de aandacht die GroenLinks, D66 en de PvdA in hun verkiezingsprogramma's besteden aan homoseksualiteit. 'Zij promoten homoseksualiteit', legt hij uit in het AD.

'Er zijn nu eenmaal homo's, maar dit betekent niet dat je het hoeft te benoemen', meent Van Doorn. 'Je moet er geen extra aandacht aan geven.'

20 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Sherida Klein

  Daar waar de “progressieve” links mens de baas is mag men homo zijn,mag men aborteren,mag men euthanaseren,mag men kinderen verkrachten.
  Links is een ramp.
  Nou hebben de linksen de moslims erbij gehaald als stemvee en nu willen die moslims dit.

  • Dutchy

   “kinderen verkrachten” wat is dat nu voor onzin. De rest is inderdaad dat je mag beslissen over je eigen leven, een liberaal uitgangspunt, niet zo zeer links, lijkt me een zegen voor de samenleving, niemand uitsluiten.

   (in antwoord op Sherida Klein)
  • AT

   Dus volgens jou is homo zijn net zo verderfelijk als kinderen verkrachten, dat is wat je impliciet schrijft. Euthanasie en abortus haal je er ook wel makkelijk bij, dat gaat vooral over zelfbeschikking. En kun je aangeven waar ‘linksch’ aan de macht is en waar verkrachting is toegestaan? Volgens mij heb je ze niet helemaal op een rijtje…

   (in antwoord op Sherida Klein)
   • Sherida Klein

    Allemaal zaken die nauw verband met elkaar houden.

    Verderfelijk en haaks ten opzichte van goede zeden en moraal.

    (in antwoord op AT)
    • AT

     Ja, ‘goede zeden’ en ‘moraal’ in jouw boek bedoel je. Ik moet even bijkomen van de schok dat anno 2014 mensen nog steeds zulke opvattingen hebben. Maar bedankt voor het inzicht!

     (in antwoord op Sherida Klein)
     • Sherida Klein

      Als u het normaal vindt dat mannen met mannen en vrouwen met vrouwen zoenen en sex hebben dan bent u ziek in uw progressieve hoofd.
      Bent u er ook zo een?
      Walgelijk en verderfelijk.
      Ziek ,bah.
      Ik verbaas me dat er zoveel mensen dit soort smerigheid normaal vinden en als natuurlijk bestempelen.

      (in antwoord op AT)
     • kletsmajoor

      Het is wel natuurlijk, want deze mensen worden gewoon geboren net als ieder ander. Uit de oude geschriften weten we dat ze vroeger ook al werden geboren, dus het is ook geen gevolg van de z.g. “perverse” moderne opvattingen.

      (in antwoord op Sherida Klein)
     • Dutchy

      Ja, het is normaal, wat niet normaal is iemand, een ander mens, de mogelijkheid te ontzeggen of ten zeerste af te keuren dat deze persoon mag houden van wie hij wil, mag liefhebben wie hij wil en dit ook tonen wanneer hij dit wil (gepast dat wel). Mijn vraag aan u, waar haalt u de autoriteit vandaan om zo te oordelen over een hele bevolkingsgroep. En een hele bevolkingsgroep weg te zetten.

      (in antwoord op Sherida Klein)
     • AT

      Nergens voor nodig, kop op!

      (in antwoord op Sherida Klein)
    • marianne martens

     Geachte Mevrouw, het is nog steeds een groot goed in Europa dat er een zekere mate van vrije meningsuiting is. Uw meningen zijn stellig, is niets op tegen maar dat u schrijft over goede zeden en moraal is ronduit eigenaardig en in tegen stelling met het bovenstaande
     wat u ons kenbaar maakt. Heb veel kennis van andere culturen en mensen uit andere culturen, die hebben me veel geleerd en is ws visa versa geweest. Toch is het jammer dat we soms met zijn Allen,leest U het goed:” allen,zover in de tijd terug worden geslingerd om er weer een tijd over te doen om verder te evolueren in de moraal, wetenschap,kunst. Ben trouwens erg benieuwd wat U onder goede moraal verstaat. Zelf denk ik aan liefde voor de ander en jezelf goed verzorgen , steun, vriendschap, zorgen voor, educatie voor iedereen,goed voor dieren en een groene toekomst voor een ieder.

     (in antwoord op Sherida Klein)
  • marianne martens

   het is geen promotie, het is bittere noodzaak er aandacht aan te besteden net zoals elke andere groep die gediscrimineerd wordt, zoals vrouwen, kind-slaven,ouderen, werkelozen, gehandicapten, armen, allemaal groepen die door het hele dunne-vliesje beschaving zomaar ineens kunnen worden gediscrimineerd en gepijnigd. Heb mogelijk een hele goede site voor U, Astroblogs.nl

   (in antwoord op Sherida Klein)
   • Dokter

    Prima! Dus ook aandacht aan besteden als er moslims of Marokanen gediscrimineerd worden?

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     Prima! helemaal juist, iedereen die naar de zijlijn wordt
     geschoven.

     (in antwoord op Dokter)
 2. Bart_van_Oerle

  “Er zijn nu eenmaal homo’s”

  Nou, dan zie ik toch vooruitgang, klinkt een stuk beter dan dat ze ziek zouden zijn.

 3. kletsmajoor

  Als homo’s niet gediscrimineerd zouden worden, zou het niet nodig zijn om extra aandacht aan ze te besteden. Meneer van Doorn en zijn partij kunnen wat dat betreft hun eigen wens in vervulling laten gaan door te propageren dat iedereen homo’s volledig accepteert en met rust laat.

 4. De Staatsburger

  Wat een hatelijke en fascistische ideologie is het toch.

 5. Lio

  Stoppen met de promotie van de religies heeft de hoogste urgentie.

 6. C Wullink

  De gemeente Den Haag moet vooral geen aandacht besteden aan moslimtuig.

Reacties niet toegestaan