Waarom getrouwde moeders vreemdgaan

Via een Europese datingsite voor getrouwde vreemdgaanders werden 2000 vrouwelijke leden geïnterviewd over hun redenen voor het vreemdgaan. Van de vrouwen bleek 66% moeder te zijn. Het belangrijkste verlangen van de vouwen was de behoefte aan de spanning van een affaire . Voor 35% van de ondervraagde vrouwen was dat het doel. 27% gaf aan in het rond te kijken omdat hun mannen onattent zijn. Ontevredenheid over het seksleven was voor 22% de motivatie. Wraak voor het vreemdgaan van de ander gaf 10% een zetje, naast 5% die wegens woede buiten de echtelijke sponde het geluk zocht. Toch wil meer dan de helft van de overspelige moeders niet van hun huwelijk af: 55% zei niet aan scheiden te denken vanwege het feit dat er kinderen zijn. "Het gezin is een heel belangrijk onderdeel van ieders leven, dus ik vond de resultaten niet verbazend," aldus de oprichter van de site. "Het is normaal en zelfs verstandig om nog eens goed na te denken over een scheiding, al helemaal als er kinderen in het geding zijn."  

Bron(nen):   Huffington Post      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Doh!

  Niet bepaald verbazingwekkend. Het stereotype beeld van de vreemdgaande man is al lange tijd achterhaald. In mijn studietijd heb ik onder vrouwen de grootst mogelijke ‘sletten’ meegemaakt. Groter dan menig mannelijke student. Een groot voordeel is allicht dat een vrouw over het algemeen minder moeite hoeft te doen om een man het bed in te krijgen dan andersom.

 2. Pietje_Precies

  sjees ze gaat ‘m pijpen!

 3. anton groeneveld

  veelzeggend temeer de mannen derhalve dan ook in financieel opzicht uitgewoond worden :

  Toch wil meer dan de helft van de overspelige moeders niet van hun
  huwelijk af: …. ? …. 55% zei niet aan scheiden te denken …. ? …. vanwege het feit dat er kinderen zijn. …. ? ….

  “Het gezin is een heel belangrijk onderdeel van ieders leven, …. ? …. dus ik
  vond de resultaten niet verbazend,” aldus de oprichter van de site. …. ???? ….

  “Het is normaal en zelfs …. verstandig …. ? …. om nog eens goed na te denken over een scheiding, al helemaal als er kinderen in het geding …. ? …. zijn.”

Reacties niet toegestaan