"Heterosexual with complications"

Samenleving
vrijdag, 09 september 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bijna niets is leuker dan hypocrieten die worden betrapt. Van Dis in China, Geert met een stiekeme BV. In dat kader is de site Gayhomophobe onovertroffen. Hij stelt aan de kaak de keurige Gristelijke, meestal Republikeinse Amerikaanse politici die worden betrapt met een jongen in bed of zoiets. Meestal gaat om om mannen die tijdens hun politieke leven juist een zaak maakten van de strijd tegen de goddeloze homo. En dan worden aangetroffen met hun broek op hun enkels in het herentoilet.
Het gebeurt zo vaak dat het niet 1 maar 2 vermakelijke sites heeft opgeleverd. Want behalve Gayhomophobe is er ook Top 10 Anti-Gay Activists Caught Being Gay, zoals afgevaardigde Rekers, die de motor was achter anti-homo wetgeving, en dat alles terwijl hij vaste klant was van www.rentboy.com
De kop van dit stukje is een citaat van een politicus die op de band staat terwijl hij om de gunsten dingt van een mannelijke hoer. Hij is geen homo, zegt hij, natuurlijk niet. En zeker niet bi. Hij is 'heterosexual with complications'.