WA en Maxima dansen letterlijk op een vulkaan met hun droomvilla op levensgevaarlijke plaats

Het perceel in Argentinië waar de zoveelste droomvilla van onze jetset prins zou komen is sinds kort niet te bebouwen: onder de vulkaanas. Want de twee hebben een van de gevaarlijkste plaatsen op aarde uitgekozen voor hun huis. "Rijke mensen denken dat ze zich hier inkopen in het paradijs, maar dit is een van de gevaarlijkste plekjes op aarde," zegt Cristian Sandoval, coördinator van de rampenbestrijding in het gebied in De Telegraaf.
Villa La Angostura ligt vlak bij een cordon van jonge actieve Chileense vulkanen, waarin de op 4 juni uitgebarsten Puyehue. Sandoval: "Verder hebben we hier aardbevingen, bosbranden en lawines. Zeg jullie kroonprins maar dat hij de volgende keer eerst advies bij ons mag komen inwinnen."
Het prinselijk paar heeft een perceel aan een meer dat in 1960 door een tsunami werd getroffen. Het was daarom te koop.

Het restaurant van de broer van Maxima zal bij de opening van het toeristenseizoen - 1 januari - niet open kunnen: het ligt nog onder de lava-as

Met de vorige droomvilla ging ook veel mis. Fout advies ook toen. Het ging om een omstreden lokatie in Mozambique, waar nazi-erfgenamen en andere foute mensen via een belastingparadijs een enclave voor rijke mensen bouwen temidden van de armoede.  

 

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Indenvreemde

    Ik heb opzich geen problemen met hen en Maxima lijkt mij een zeer sympathieke vrouw. Ik kan alleen niet begrijpen dat ze nu ze in een glazen huis wonen zulke “domme beslissingen nemen.Je kan er dan toch op wachten dat het “gewone volk” commentaar gaat leveren. Dat doet je reputatie en geloofwaardigheid geen goed en zeker ook niet voor later als zijn moeder aftreedt

Reacties niet toegestaan