Maak je Ikea-interieur compleet met een hond

In Singapore startten 2 dierenasiels het project 'Home for Hope'. Ze maakten levensgrote foto's van 26 asielhonden en plaatsten die in de showroom van de plaatselijke Ikea. Op een bordje stond ‘Homeless pets fit right in’. Via een QR-code konden geïnteresseerden meer informatie over de hond opvragen. Ondertussen zijn al 8 honden geadopteerd. Ook andere woonwinkels in Singapore volgden het voorbeeld van Ikea en plaatsten foto's van honden ter adoptie. De Ikea-winkel in Tempe (Arizona) is de eerste Amerikaanse vestiging waar je een hond kunt adopteren. Zij plaatsten foto's van 6 honden, die allemaal zijn geadopteerd. Binnenkort worden er nieuwe borden geplaatst.

Bron(nen):   Adformatie      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. marianne martens

    prachtige actie van de asielzoekerscentra,honden en elk dier eigenlijk is mooi in zijn oorsprong, trouw, bewaken, laten volwassenen en kinderen uit hun coma komen, redden, sporen kwaadaardige ziekten bij je op, ruiken planten in de tuin die bij een bepaalde aandoeningen van de eigenaren zich ontwikkelen, tegen eenzaamheid,in klassen brengen ze leerlingen( zie hoe zacht het kind-gelaat wordt ) tot rust, bij gehandicapten zijn ze van levensbelang, blinden begeleiden, sporen geld, drugs en criminelen op, speuren mensen in het puin op,kunnen zoeken naar mensen in andere werelddelen.
    Kijken vol liefde je aan, zijn geestig, grapjassen, kunnen lachen met hun bek open, zuchten van ontspanning. Een grote wederzijdse liefde en een ander diep diep verdriet bij pijn en verlies bij de eigenaar.
    Met dank aan Ikea, winkels en vooral nieuwe eigenaren.

Reacties niet toegestaan