Douchegluurder maakt beelden met camerapen op Hongaarse camping: ‘Wees je bewust van de risico’s’

Er komen steeds meer meldingen binnen van smeerlappen die douchende vrouwen filmen in campingdouches. Soms gaat het zelfs om minderjarigen die worden opgenomen. De Brabantse Rebecca betrapte een gluurder op heterdaad bij het Hongaarse Balatonmeer. De dader vluchtte en ze vond zijn camerapen op de grond.

Rebecca ging met haar man op onderzoek uit: Toen mijn man de pen opendraaide, leek het wel of er een micro-SD-kaart in zat. We zijn meteen op zoek gegaan naar een elektronicazaak om te kijken hoe we de inhoud op onze laptop konden bekijken. Hij was er zelf op te zien, maar ook een douchende naakte vrouw, zonder haar gezicht.”

Ze confronteerde de 45-jarige Nederlandse gluurder, die met zijn vrouw en drie kinderen op dezelfde camping verbleef, met zijn gedrag en deed aangifte bij de Hongaarse en Nederlandse politie. Na bestudering van de beelden op de camerapen kwam justitie in actie.

“Nadat we wederom naar de receptie gingen, werd de politie gebeld. Via de officier van justitie kregen agenten toestemming zijn tent te doorzoeken en de inhoud van de SD-kaart te bekijken. Er bleek meer op te staan, niet van mijn dochter gelukkig.”

De man werd geboeid afgevoerd en moest een nacht op het politiebureau blijven, maar kwam de volgende dag terug op de camping en deed alsof er niks aan de hand was: “Ik kookte van woede, had even een moment nodig om weer bij zinnen te komen. De brutaliteit. Dat hij zijn gezicht nog durft te laten zien is bijna niet te geloven”, aldus Rebecca tegen de Telegraaf.

De Brabantse vrouw wil anderen waarschuwen en adviseert om niet meer naakt te gaan douchen, omdat het te makkelijk is om beelden te maken via de onder- of bovenkant van de douchedeurtjes: “Wees je bewust van de risico’s! Niemand wil het risico lopen dat de beelden op internet belanden.”

Bron(nen):   De Telegraaf