Jongen van 14 nu al slimmer dan Einstein

Een 14-jarige jongen heeft de ongelofelijke score van 162 behaald op een IQ-test; daarmee scoort hij hoger dan Albert Einstein, Stephen Hawking en Bill Gates. Dit maakt hem ook één ​​van de slimste mensen ter wereld. Omdat zijn enthousiaste ouders ervan overtuigd waren dat hun zoon een meesterbrein was, schreven ze Paulius Zabotkiene vorige maand in voor de Mensa breintest. Maar ze waren verbijsterd toen Paulius de verbluffende score van 162 behaalde, de hoogst haalbare score voor tieners onder de 18. Hiermee valt hij onder de top één procent slimste mensen in Groot-Brittannië en is hij uitgenodigd om deel te nemen aan het Mensa netwerk; een groep met de slimste mensen ter wereld. Paulius is op school vooral geïnteresseerd in wetenschappelijke vakken zoals wiskunde, maar heeft ook een liefde voor muziek, films en computergames. Zo heeft hij ook een eigen YouTube kanaal waar hij regelmatig video’s uploadt. Na de middelbare school wil hij elektrotechniek gaan studeren aan de Cambridge Universiteit. Er is overigens ook een Mensa breintest applicatie, mocht je willen weten of je ook slimmer bent dan Einstein.

Bron(nen):   The Mirror      

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  IQ boven 160 is lastig meetbaar dus dit is eerder een momentopname.Hopelijk vindt hij voldoende uitdaging in zijn omgeving. Ik ken meerdere mensen met een belachelijk hoog IQ, maar zeker onder de jongeren is er soms geen enkele behoeft om al die hersens te gebruiken. Een simpel baantje met veel vrije tijd spreekt ze soms meer aan dan het gebruiken van hun talenten.

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Mooi gezegd.

   En absoluut waar.
   Liever wat meer vrij rondrennen dan gedwongen en op commando verbazingwekkende kunstjes te doen in dit walgelijke circus dat men wereld noemt.

   (in antwoord op Vogelbeest)
  • Windows 8

   Einstein werkte daarom op een patentenbureau.

   (in antwoord op Vogelbeest)
 2. Lio

  Hopelijk lukt het hem wel om de mensheid een paar stappen verder te helpen.

 3. Werner engelen

  Betaalde bijdrage van Mensa?

 4. Bonusje

  Btw ook wel handicap van intelligenten: ze kiezen rapper eieren voor hun gelt. Corrumpeerbaarder afpersbaarder dus. Wegens door scholing opstijging in hoger metiers dubbel op corrumpeerbaarder tussen wal en schip tussen de loyaliteiten in between. En academie met hun al op Kinder verkrachting gebaseerde inititaierituelen van er bij horen(eigendoms toewijzing aan pooier/bezitter/eigenaar/slavenhouder/bedrijf/carriere/instituut/dienst)…dé dóod steek jegens de mensheid en hoer nog maar van de pimp van de dag.

  En behalve studenten dubbel corrumperen met polaroids en naakte Kinderen nu heden nog eens extra dekking met ze in schulden storten als prefab measure ter menning en controle.

  This fits well with what Mr.Makow says, our “leaders” (many homosexual) are chosen on their moral frailities, and their willingness to betray us for fortune and fame http://smoloko.com/?p=2195

  hospitals may be centers for pedophilia http://hugequestions.com/Eric/TFC/FromOthers/Pedophilia-at-hospitals.html

 5. Otwello

  Niet hysterisch over doen, ieder mens heeft dingen waar hij of zij beter of slechter in is. De uitkomst van een inteligentie test is niet zelden: zonde van het geld…

 6. Burgermans

  Als ie echt slimmer zou zijn dan Einstein had ie al lang een baanbrekende ontdekking gedaan, een geniale theorie bedacht of een paar Nobelprijzen verdiend.

Reacties niet toegestaan