Wetenschap verklaart waarom mannen vallen op dikke konten

Als de huidige popmuziek als indicatie wordt genomen, draait tegenwoordig alles om dikke konten. Bekijk en luister bijvoorbeeld eens Nicki Minaj’s Anaconda of Jennifer Lopez en Iggy Azalea’s Booty. Dikke konten zijn helemaal trending op dit moment. Volgens evolutiepsycholoog Gordon G. Gallup is dit niet verrassend, aangezien de mannelijke voorkeur voor een groot achterwerk genetisch is bepaald. De evolutie draait niet om het recht van de sterkste, maar om het vinden van iemand met gezonde, vitale en vruchtbare genen. Smalle tailles en brede heupen worden onbewust gewaardeerd, omdat een smalle taille indiceert dat een vrouw (nog) niet zwanger is. Brede heupen tonen aan dat een vrouw zonder problemen kinderen kan baren. Met andere woorden: een zandloper figuur wijst erop dat een vrouw single is, maar klaar is om voor jullie nageslacht te zorgen. Verder krijgen vrouwen met een grote kont blijkbaar ook slimme kinderen en zouden ze zelf ook nog slimmer zijn. Dit komt door dat het extra vet in de billen zorgt voor meer poly-onverzadigde vetzuren: deze vetzuren zijn belangrijk voor de hersenontwikkeling van baby’s. Onderzoek heeft dit ook bevestigd; de kennisscores van baby’s stegen naarmate hun moeders bredere heupen hebben, maar ook de kennisscore van hun moeders lag hoger. De meeste mannen zullen zich hier niet van bewust zijn, maar de aantrekkingskracht van grote vrouwenbillen blijkt dus vrij logisch.

Bron(nen):   MTV      

44 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Hector

  Ik heb nergens een grotere hekel aan dan aan vrouwen met een dikke reet.

  • Windows 8

   Here Here !!!

   (in antwoord op Hector)
   • Jannie Ooms

    Roept u nu de Schepper aan?

    Of hebt u de klok horen luiden en weet u niet waar de klepel hangt? Bedoelt u misschien ‘hear hear’?

    (in antwoord op Windows 8)
    • eppo

     née hij heeft de melk horen klotsen, maar kan de tepels niet vinden omdat ie die op de billen zoekt..

     (in antwoord op Jannie Ooms)
  • kletsmajoor

   Laat ze dan met rust. En maak vooral geen denigrerende opmerkingen over hun uiterlijk. Dat slaat als een boemerang op jezelf terug.

   (in antwoord op Hector)
 2. Windows 8

  Volgens bovenstaand artikel zijn Afrikaanse vrouwen dus het slimst?

  • kletsmajoor

   Ja, en ook nog het mooist voor de meeste mannen. Die vrouwen hebben een groot potentieel.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    “mooi voor de meeste mannen” U bedoelt vast Afrikanen want ik vind er niks aan.
    Zodra er voor de helft wit bij zit, worden ze lekker

    (in antwoord op kletsmajoor)
 3. Zmirlap

  Vooral Nicki Minaj is een volledig stuk spek. Wat ze produceert komt niet eens in de buurt van muziek….

  • kletsmajoor

   Heeft haar muziek iets met haar billen te maken?

   (in antwoord op Zmirlap)
   • Zmirlap

    Kijk maar eens een clip, dan weet je voldoende…

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • kletsmajoor

     Haar muziek heeft ook niet mijn voorkeur, maar dat was de vraag niet. Wat heeft het met “het spek” op haar billen te maken?

     (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Edit!

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Meer beledigingen toevoegen veranderd niets. Wat heeft haar muziek met haar billen te maken?

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Het lijkt me vrij duidelijk dat positionering als vrouwelijk lustobject vrij essentieel is om succes te hebben in deze ondermaatse muziekstroming. Dat is ook wat er verwacht wordt van dit soort vrouwen. De connectie tussen beide zaken is er wel degelijk…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Of is die connectie er vooral in jouw hoofd? Ik durf te wedden dat van de vrouwelijke advocaten de meerderheid ook billen heeft die dikker zijn dan jouw ideaal. Is de advocatuur daarmee een ondermaats beroep? Wat denk jij eigenlijk over vrouwen?

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Wat is dat nou weer voor kletsreactie. Mijn ideaal is niet ter sprake gekomen, advocaten hebben er geen drol mee te maken en ik heb geen enkel beroep minderwaardig genoemd.

      Ik heb het over een infantiele muziekstroming waar vrouwen zich willens en wetens laten positioneren als lustobject, waarbij kwaliteit van muziek ondergeschikt is.

      Lezen Kletsmajoor, misschien reageer je dan nog met iets zinnig….

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Begrijpen dat je minachting voor bepaalde (succesvolle) vrouwen van je woorden afdruipen, Zmirlap. En niet zo kleinzerig doen als je een keer een tikje terug krijgt.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      minachting voor de muziekstroming en al het afzichtelijke en onhoorbare wat het voort brengt, inclusief de rollmodels die er bij horen: ja. Wat jij er verder bij bedenkt: nee

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Dan moet je ten eerste je woorden dat die vrouwen “een stuk spek” zijn terugnemen. En ten tweede: ben jij de maat der dingen? Omdat jij die soort muziek niet mooi vindt, verdienen die vrouwen als rolmodel en de hele muziekstroming minachting?

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Ik vind inderdaad dat ik een vrouw die zich als een stuk spek presenteert best een stuk spek mag noemen. Net als dat ik een boerin die zich als boerin presenteert best een boerin mag noemen.

      Daarnaast kun je middels objectieve waarneming en met minimale kennis van muziek vaststellen dat hiphop een infantiele stoming is die amper in de buurt van muziek komt. Qua luisteraars zegt het meer iets over het niveau van deze luisteraar dan over mij…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Het verschil tussen een zangeres een stuk spek noemen en een boerin een boerin noemen, is dat het eerste een grove belediging is.

      Als het een “objectieve waarneming” is dat hiphop een infantiele stroming is, kun je het hier vast wel even uitleggen? Voor iemand die zich een hoger niveau toedicht dan hiphop-luisteraars moet dat toch een peuleschilletje zijn.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Tis toch echt de dame zelf die het beroep van ‘stuk spek’ heeft aangenomen, dat heb ik niet bedacht…

      En qua muziek: tja, met een basedrum, een hihat en een snare een 4kwarts maatje uitpoepen om er vervolgens een melodietje in C overheen te leggen getuigt niet van enige muzikale skills. Daarnaast komt het qua teksten vaak niet boven jip en janneke taal uit.

      Maar okay, aangezien je een welles nietes spelletje aan het spelen bent, zonder dat je je wilt verdiepen in mijn beweegredenen, zou ik zeggen dat je maar eens moet googlen op ‘nicky minaj anaconda’. Kijk dat clipje naar eens en dan zie je dat alles wat je zegt in 1 klap verspilde energie blijkt te zijn… Ik heb toch gelijk….

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Jij hebt het toch echt zelf bedacht om haar “een stuk spek” te noemen. Niet je slachtoffer de schuld geven.

      Heb je even bij elkaar gegoogled wat de kenmerken van hiphop zijn? Maar kenmerken opsommen is nog geen objectieve waarneming dat hiphop minderwaardig is. Ik verwacht een onderbouwing van iemand van jouw niveau.

      Wat een puberale reactie om te zeggen dat je toch gelijk hebt zonder enige onderbouwing te geven.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Rustig maar. Met 12 jaar muzikale opleiding en ontwikkeling, hoef ik niet te googelen om de kenmerken van hiphop op te sommen. Waar ik wel toe in staat ben is om het niveau in te schatten van muziek die ik niet mooi vindt…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Heb je in die 12 jaar ook geleerd dat je vrouwen mag uitschelden voor “een stuk spek” omdat ze muziek maken die jij niet mooi vindt?

      En waar blijft die onderbouwing van je “objectieve waarneming” nou?

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Ja, ik ben inderdaad van mening dat ik sommige vrouwen (of mannen) daar voor uit mag maken. Dat het nu toevallig iets met muziek te maken heeft is een bijkomstigheid. Zo zijn er naast een stuk spek ook nog heel veel eikels, klootzakken, mutsen, pisvingers, varkens en weet ik het wat.

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Dus je gaat altijd schelden als iemand iets doet of zegt dat je niet aanstaat? Of is het zo dat je liever op jezelf zou schelden omdat je dingen hebt gezegd waar je eigenlijk spijt van hebt. Maar je hebt het lef niet om dat toe te geven?

      PS: Ik wacht nog steeds op die onderbouwing van je “objectieve waarneming”.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Eeuh, het eerste! Ik vind dat ze zich zo achterlijk gedraagt dat ik er best een krachtterm tegenaan mag gooien.
      En qua onderbouwing: volgensmij had ik al aangegeven dat teksten qua literair niveau niet snel Jip en Janneke zullen evenaren, alsmede dat de muziek complexiteit mist, oppervlakkig is qua structuren en dat je met een minimale kennis van muziek rommel een vergelijkbaar niveau kunt produceren.
      Tis een beetje zo van ‘iedereen kan met wat klodderwerk wel een muurtje metselen dat hoogst waarschijnlijk blijft staan maar om een huis te kunnen bouwen heb je toch wel echt een opleiding nodig’.
      Er zijn uitzonderingen hoor. Neem The Roots of wat mij betreft zelfs nog het vroege werk van de Wu Tang Clan. Maar dit? Nee. Van enig creatief niveau is geen sprake…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Dat werd ook gezegd over Karel Appel.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      “stuk spek!”

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • Zmirlap

      Als laatste: google nog maar even naar de tekst van anaconda, laat dat maar mijn argumentatie zijn…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Nee, je hebt gezegd dat het een “objectieve waarneming” zou zijn. Als ik een songtekst ga lezen is dat per definitie subjectief. Ik twijfel er niet aan dat iemand die 12 jaar muziek opleiding heeft gevolgd ook voor een leek als ik objectief glashelder kan maken dat hiphop minderwaardig is.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Mja? Is dat zo? Volgens mij ben jij ook in staat om op objectieve wijze vast te stellen dat de geschreven tekst inhoudelijk niet op een noemenswaardig artistiek of creatief niveau is, even los van je smaak en mening.
      Daarnaast suggereer je dat ik beschik over de didactische vaardigheden om jou over bepaalde kennis te laten beschikken. Dat is totaal iets anders dan objectief vaststellen dat het hier om broddelwerk gaat.

      Ik heb al meerdere malen gezegd dat de ritmestructuren, gebruikte toonladders, eventueel song opbouw en melodie in deze muziekstroming over het algemeen niet erg complex te noemen zijn. Het komt te vaak voor dat een heel nummer uit 2 maten van exact hetzelfde geluid bestaat. Ik kan me niet zo 123 een muziekstroming bedenken waarbij dat het geval is. Overigens ben je op deze argumenten nog niet in gegaan. Je vraag al 10 posts hetzelfde…

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      En jij geeft al 10 posts geen antwoord. Je probeert er omheen te lullen met pseudo-muziekkennersgebabbel (met hulp van Google?) omdat je niet het lef hebt om toe te geven dat je een te grote broek hebt aangestrokken met je bewering objectief iets te kunnen vaststellen over zoiets subjectiefs als de waardering van een muziekstroming. En dat je vertoon van minachting voor vrouwen die actief zijn in die muziekstroming eigenlijk nergens op sloeg. Je had eigenlijk bewondering moeten tonen voor deze succesvolle vrouwen want zij creëren iets waar miljoenen mensen blij mee zijn. Wat is jouw ‘claim to fame’?

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Ik heb al meerdere malen gezegd dat de ritmestructuren, gebruikte toonladders, eventueel song opbouw en melodie in deze muziekstroming over het algemeen niet erg complex te noemen zijn. Het komt te vaak voor dat een heel nummer uit 2 maten van exact hetzelfde geluid bestaat. Ik kan me niet zo 123 een muziekstroming bedenken waarbij dat het geval is.

      Daarnaast ageer ik tegen een muziekstroming die geweld verheerlijkt, criminaliteit verheerlijkt, het gangsterleven verheerlijkt, materialisme verheerlijkt en die, waar we het nu over hebben het vrouwelijk geslacht weg zet als hoeren en lustobjecten. Als je hier als vrouw aan mee doet dan ben je in mijn ogen inderdaad een dom stuk spek. Meer valt er ook niet van te maken.
      Daarnaast draagt deze stroming sterk bij aan een verknipt wereldbeeld bij de pubers die er naar luisteren omdat ze het gedrag van hun rollmodels kopieren en uitdragen.

      Ofwel: het gene waar je me deels op probeert aan te spreken slaat de plank totaal mis. Het is niet mijn verknipte beeld, het is hun verknipte beeld dat ze zelf uitdragen. Ik vind dat dom, achterlijk en infantiel en heb geen grijntje respect voor mensen die daar succesvol mee zijn.
      Er zijn ook veel mensen succesvol in het afslachten van olifanten en neushoorns, maar daarom is succes niet per definitie de doorslaggevende factor voor respect van mijn zijde.

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Ah, een nieuwe afleidingsmanoeuvre. Nou wil je opeens de jeugd beschermen? Door hun helden te beledigen? Er is nog nooit iemand succesvol geworden door minachting te tonen voor anderen die het wel gemaakt hebben.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Grappig dat je dit zegt. Het succes van deze muziek toont je ongelijk. Hoe ironisch!
      Daarnaast heb ik gelukkig niet de ambitie om de jeugd te beschermen, dat bedenk jij er bij en probeert dit als onderwerp in te brengen.

      (in antwoord op kletsmajoor)
     • kletsmajoor

      Je had beter kunnen gaan slapen vannacht i.p.v. op een reactie te broeden.

      (in antwoord op Zmirlap)
     • bozo83

      Haar billen zijn niet echt……

      (in antwoord op Zmirlap)
     • Zmirlap

      Dat maakt het alleen maar achterlijker….

      (in antwoord op bozo83)
  • Burgermans

   Ik kan anders uren lang smakelijk naar heur achterwerk kijken. U valt meer op jongenskontjes?

   (in antwoord op Zmirlap)
 4. Pietje_Precies

  ik begreep al niet waarom mijn kinderen allemaal vwo materiaal zijn. komt door de reet van hun moeder….

Reacties niet toegestaan