Jackie van NASA zag ‘mensen op Mars’

Officieel heeft er nog nooit iemand een voet op Mars gezet. Toch zegt ene 'Jackie', een voormalig werkneemster van NASA die verder anoniem wil blijven, dat zij in 1979 twee menselijke wezens op Mars heeft zien lopen. Zes collega's zagen het ook. Jackie vertelde haar verhaal in een radioprogramma van John Lear, een voormalig CIA-piloot. Via monitors hielden ze de Viking in de gaten, de eerste Mars-rover. Ineens zagen Jackie en haar collega's de twee mensen in een ruimtepak. "Niet die grote ruimtepakken die we normaal gebruiken, maar toch beschermende pakken. Ze wandelden naar de Viking." De beelden die Jackie en haar collega's zagen werden toen ineens stopgezet. Toen ze naar boven wilden, bleken de ramen daar te zijn afgeplakt en de deuren op slot. Door een gat kon Jackie toch nog zien hoe andere NASA-medewerkers nog wel vreemde beelden op hun monitors hadden. Volgens het AD gaat het om de grootste geheime operatie in de ruimtevaartgeschiedenis als Jackie's bewering klopt. Jackie stelt in het radiofragment de vraag aan Lear of het mensen van ons waren of niet, omdat ze andere ruimtepakken aan hadden. Volgens Lear zouden de pakken genoeg bescherming bieden voor de atmosfeer van Mars en ging het waarschijnlijk om NASA-technici die reparaties uitvoerden. Volgens Lear is NASA namelijk al in 1966 op Mars geland.
Geen van de collega's van Jackie heeft het verhaal tot nu toe bevestigd. De datum van de radio-uitzending is ook onduidelijk.  

Bron(nen):   AD      

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. harrr

  Pics or it didn’t happen

 2. Burgermans

  Natuurlijk, Maroesha, echt gebeurd.

 3. Vogelbeest

  Alu-hoedje typje.

 4. vandehoedenderand

  Hahahaha.

 5. Koper

  Ongelofelijk dat dit soort berichten hier geplempt worden.

 6. Calhoun84

  Zijn er geen redacteurs meer nodig bij Niburu?

 7. Windows 8

  “Toen ze naar boven wilden, bleken de ramen daar te zijn afgeplakt en de deuren op slot. ”
  Dus ze zitten daar nog?

 8. Glorix

  rook er nog eentje..

 9. Meneer Dick

  Die zullen vast rijkelijk beloond zijn.

 10. Sjökko Tömmy

  Ik heb pas geleden een Unicorn voorbij zien rennen door de straat, het was in de nacht, en het leek alsof het beest niet echt contact maakte met de grond, maar zweefde, en deze straalde ook een soort van groenachtig licht uit , en plots steeg het op en was het buiten zicht.

 11. jan bosscher

  Dat bewijst dat het allemaal in een studio is gedaan.

Reacties niet toegestaan