Datingsite from hell: pedofielen zoeken relatie om later eigen kinderen te misbruiken

De Britse krant Sunday Mirror heeft een gruwelijke website ontdekt die mannelijke en vrouwelijke pedofielen bij elkaar brengt die zo snel mogelijk een gezin willen stichten om vervolgens hun eigen kinderen te misbruiken. Dat kwam aan het licht toen een dertigjarige undercoverjournaliste van de krant een afspraak maakte met een ambtenaar die een profiel had op Family4Love.com, zoals de datingsite heet. De man zei tegen de journaliste dat hij op zoek was naar een vrouw om een gezin mee te beginnen. Hij zou dan geen vier of vijf jaar wachten voordat hij zijn kinderen ging misbruiken. Trots vertelde hij daarna hoe hij een 13-jarige familielid verkracht had en dat hij kinderen van een vakantiekamp waar hij werkte, had misbruikt. Dankzij zijn nichtje had hij twee à drie 'aangename' jaren. 'Ik heb haar goed onderwezen en zolang je de kinderen het gevoel geeft dat ze geliefd zijn, doen ze alles voor je'. De man zocht een relatie om zo gemakkelijker seks te kunnen hebben met kinderen. Over de andere leden van de website zegt de man: 'Ik ken heel wat koppels die hun kinderen gebruiken. Zo spreek ik soms af met een koppel uit Zweden om hun kind te gebruiken, we 'swappen' regelmatig onder elkaar.' De leden van de website delen vaak hun ervaringen en ruilen foto's uit van incest en seks met kinderen. Family4love.com heeft 3.000 leden en is in Amerika, Groot-Brittannië en de rest van Europa in opkomst.

Bron(nen):   The Mirror      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Iedereen heeft recht op kinderen. Totaal verknipt dit. En als mensen om dit soort redenen kinderen willen, mogen ze van mij opgeruimd worden.

 2. Vogelbeest

  Zijn er dan vrouwen die geïnteresseerd zijn in een dergelijke relatie??? Dat er bergen verknipte mannen met de meest vreemde afwijkingen rondlopen is bekend, Maar op een klein handjevol na is er toch geen vrouw te vinden die er op kickt haar eigen kind te laten misbruiken????

 3. Windows 8

  O M G, moest ik een andere god geloven dan het spaghettimonster zou ik zeggen : time for some serious ass whooping !!

 4. jantje

  Dit is voor ‘normale’ mensen niet te bevatten.
  Daarom ben ik weer in God gaan geloven. Ik hoop erop dat Hij bestaat en dat Hij uitvoert wat er in de bijbel staat. Alleen dat zou gerechtigheid naar deze kinderen kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor de IS slachters.

Reacties niet toegestaan