Woede op Twitter over bijzondere laatste wens van overleden vrouw

Een overleden vrouw uit de Amerikaanse staat Utah had wel een heel bijzondere laatste wens in haar testament staan. Ze wilde graag met haar hond Bella worden begraven. Klein detail: de hond leeft nog. Dierenliefhebbers reageren woedend op Twitter. Onder de hashtag #SaveBella proberen ze de Duitse Herder te redden. Het was de laatste wens van Conny Lay die op 25 november overleed: als haar Bella niet in een asiel in Utah terecht kon, vanwege bijvoorbeeld de hoge kosten, dan moest ze een spuitje krijgen en gecremeerd worden. Op Twitter werd ze een egoïst genoemd, maar misschien is het wel een heel verstandig besluit van Lay. Haar advocaat vertelt namelijk dat Bella mogelijk gevaarlijk is. 'Toen Lay overleed, stierf ze thuis en de hond was bij haar. Niemand kon het huis in, ze waren bang dat de hond zou aanvallen.' Ook dierenartsen zouden eerder al aangeraden hebben om de hond te laten inslapen.    

Bron(nen):   AD      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Bart

  Maar is de hond nu meebegraven of niet?

 2. knier

  Weer eens een bewijs wat een dom volk er onder die twitterraars zit.
  Die vrouw heeft volkomen gelijk dat die hond waarschijnlijk beter af is met een spuitje na haar dood,als ik dat verhaal lees.

 3. Karel Kritisch

  Ik kan hier zo boos om worden, maar ik doe het lekker niet.

 4. marianne martens

  Duivesteijn:”Eigen ziekte reden tegenstem”. Nare koptitel. Het tegendeel is heel anders.Hij bedoelt de eigen ervaringen in het ziekenhuis tijdens zijn vele behandelingen. Daarnaast de afspraken met alle partijen in het begin van dit rottende totalitaire a- democratische kabinet. De eigen ervaringen van heel heel veel patiënten zijn een ware hel geworden. De voorzitter van de VVD en elk ander lid had de wet weg behoren te stemmen zoals een 1e Kamer wettelijk behoort te doen. By the way, Mijnheer Duivesteijn heeft als enige een zeer positief constructief essay stuk geschreven over de PvdA, maar wordt weggehoond door de z.n toppers van die partij. Laten ze allemaal maar op een kerstkransje samen gaan knabbelen.

  Hulde aan Duivesteijn die gelukkig nog steeds leeft.

Reacties niet toegestaan