Dit zegt je huisdier over je persoonlijkheid

Onderzoekers buigen zich al jaren over de belangrijke vraag: wat zegt je huisdier over je persoonlijkheid. Ze komen tot de volgende algemene conclusies. 1. Mensen met vissen zijn het gelukkigst. 2. Met hondenbezitters kun je het meeste lol hebben. 3. Eigenaren van katten zijn gemiddeld betrouwbaarder en gevoeliger. 4. Mensen met reptielen zijn onafhankelijk. 5. Wie een hond heeft is extraverter dan wie een kat heeft. 6. Kattenmensen zijn neurotischer dan hondenmensen. 7. Mensen zien hun huisdier als een afspiegeling van hun persoonlijkheid. Als je wilt weten hoe iemand in elkaar steekt, kan het helpen om hem te vragen zijn huisdier te beschrijven. 8. Eigenaren van agressieve honden zijn vaak zelf ook minder makkelijk in de omgang. 9. Hondenbezitters zijn gezonder en minder vaak depressief.

Bron(nen):   Time      

21 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Dit is nu heel belangrijk en vrolijk nieuws, met hondenbezitters kun je de meeste lol hebben.

  • harrr

   Had gister weer een plak stront onder mijn schoenen
   Automatten heb ik al jaren niet meer

   Het speelveld achter mijn huis kan geen kind spelen zonder uit te glijden

   Mja.. elke hondenbezitter zegt: “maar dat doet mijne niet!! ”
   Geweldig, die honden. (maar de baasjes zijn het echte probleem)

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    Ben het helemaal met u eens. Toch vind ik het vreemd dat hondenbezitters zich niet aan deze eenvoudige regel kunnen houden zeker als je weet dan kinderen en volwassenen het vies vinden en het moeite kost om je zool schoon te maken. In de 14 jaar dat ik hier woon ben ik 2x in de stront gestapt, niet leuk, is te doen, zeker al je beseft dat alle aarde opgestapelde poep is van dieren, bomen en vanuit de kosmos. Wij proberen alles te doen om de medebewoner het naar de zin te maken maar 1 foutje en je bent jaren de klos. Ik houd in ieder geval mijn beesten, ook poezen en buitenvogels etc.

    (in antwoord op harrr)
    • ernie

     “alle aarde”? zoooo… leg eens uit… stinkt die ook zo erg als hondenstront? En ‘opgestapelde poep’ van bomen en van de kosmos lijkt me ook een geologisch wonder. Dan zou de nu ontploffende Bardarbunga ook een hoop stront zijn? Wonderlijk idee van de aarde heeft u!

     (in antwoord op marianne martens)
     • marianne martens

      Heb het idee dat u er geen klap van snapt, aarde is stront van alle levende wezens, het verteert net als hondenstront of wordt opgegeten door andere dieren. Snapt u het nu een beetje Mijnheer Droge? De nuance

      (in antwoord op ernie)
     • ernie

      Zo… U weet veel van aarde en stront zo te zien. In Wageningen het toelatingsexamen gehaald? O nee: u “heeft het idee”, maar u moet geen ideeën hebben, u moet zeker weten. U weet net zoveel van de samenstelling van aarde als een hoopje hondenstront (en behalve dat het stinkt is het verder niet veel).
      Hondenstront is onderdeel van 1 van de giftigste kringlopen in de natuur (net als kattenstront). Lees bijv: eens: http://zilvervis.net/2012/11/12/een-giftige-kringloop-geen-poep-zo-vies-als-hondenpoep/

      Dag mevrouw dom blondje.

      (in antwoord op marianne martens)
   • Twan

    Inderdaad! Zowel voor honden als katten.

    (in antwoord op harrr)
    • harrr

     Katten schijten niet op de stoep of in het gras.

     (in antwoord op Twan)
     • Twan

      Nou, mijn gras in de achtertuin zit vol gele plekken en stinkt naar kattepis en jawel af en toe schep ik er ook een kattendrol af.
      Ik heb zelf een poes maar die komt nooit buiten, dus ik weet hoe kattenpis ruikt en een kattendrol eruit ziet.

      (in antwoord op harrr)
     • harrr

      Ik denk dat jij last hebt van IS katten……..

      (in antwoord op Twan)
     • Twan

      Hahaha, zou me niet verbazen LOL!

      (in antwoord op harrr)
 2. Daniel

  Met hondenbezitters kun je het meeste lol hebben.

  Hondenbezitters zijn gezonder en minder vaak depressief.

  Teckelbezitters zijn slim, eigenwijs en hebben gevoel voor humor.

  Dit wist ik al drie teckels lang.

  • ernie

   Wanneer je kinderen niet meer op het grasveldje voor het huis kunnen spelen omdat het vol met hondendrollen ligt (ook al staat er duidelijk een bord dat het laten poepen van je hond daar verboden is) …
   Wanneer je een kind bent dat bang is voor honden (en heus: die bestáán!) en de hondeneigenaar staat er bij te lachen: “Komkom kindje hij doet niks hoor” …
   Wanneer je keer op keer merkt dat hondeneigenaren nauwelijks tot geen plaats in hun beperkte denkwereld hebben voor anderen…
   Dan maakt het je niet uit of het teckels of pitbulls zijn: er valt helemaal niet te lachen met de meeste hondenbezitters!
   En teckelbezitters zijn bijna het ergst: arrogant, vinden zichzelf grappig en slim, maar zijn in wezen gewoon stupide plurken met een tweedjasje aan, die van zichzelf vinden dat ze een voorbeeld voor de mensheid zijn!

   (in antwoord op Daniel)
   • marianne martens

    U bent buitengewoon abject in uw verhaal en al helemaal over hondenbezitters. Straks zijn bij u weer de potten en poten aan de buurt,de Roma”s, de links- of rechts-dragenden, het wisselt zo bij u. Wat ik bij u denk is dat u zich zo verveelt, en maar wat scheldt op iedereen die anders is dan u. Hondenhaters zijn veelal angstig, zeer angstig, en letten vooral op wat de ander niet goed doet om hun hun labiliteit te onderdrukken. U wilt zeker niet weten wat er na de Feestdagen door 16 miljoen mensen is uitgescheten en gepist in rivieren en zee, de vissen moesten luchthappen. Heeft u het ook op et Journaal gezien?

    (in antwoord op ernie)
   • marianne martens

    waarom neem je geen teek als huisdier?

    (in antwoord op ernie)
   • Twan

    En niet te vergeten, mensen die elke morgen hun kat buiten flikkeren…

    (in antwoord op ernie)
    • ernie

     Ook heel irritant, maar die zijn niet zo’n groot probleem… men neme:
     1 rioolpijp 125 ca 1 mtr lang en smere die aan de binnenkant in met een paar stevige strepen consistentvet (bijv. dmv de vetspuit).
     dan legge men i.h. midden des pijps een klodder kattenvoer … en de pijp bijv langs de heg/schutting want daar sluipen poesjes graag.
     poes kruipt door de pijp – krijgt ie niks van
     en eet het voer op – vindt ie mjammie
     intussen zit zijn vacht onder het vet – merkt ie niks van
     Dus geheel poesvriendelijke methode, zelfs Marianne Thieme kan er niks op tegen hebben…
     Dan gaat poesjemauw weer naar huis en lekker over de bank rollen, of de nieuwe vloerbedekking, of in het bed van het baasje waar net een heel dure angoratrui op lag…
     Alles onder het vet (krijg dat er maar eens af, kan je beter je poes binnen houden)
     Voordeel van deze methode: baas wordt gepakt en niet poezesnoes, maar het is wel kaboem!

     Zo’n lieve methode heb ik nog niet voor hondjes die voor je deur schijten. Jij wel?

     (in antwoord op Twan)
     • Twan

      Inderdaad een heel mooi idee!
      Voor honden wordt dat wat moeilijker helaas.

      (in antwoord op ernie)
 3. ernie

  10. Mensen met kleine bibberhondjes komen sexueel tekort.

Reacties niet toegestaan