Vrouw ontdekt zwangerschap een uur voor kind wordt geboren

Veel vrouwen zullen tekenen voor zo'n makkelijke zwangerschap. De 23-jarige Katie Kropas ontdekte pas een uur voor haar baby werd geboren dat ze in verwachting was. Voor ze het wist, had ze een gezonde stevige meid van 10 pond in haar armen. Katie vroeg haar oma om haar naar het ziekenhuis in Weymouth, Massachusetts te brengen, omdat ze hevige pijn had in haar onderbuik. Ze was nauwelijks een uur in het ziekenhuis en toen was haar baby er al. 'Op dat moment dacht ik: dit moet een grap zijn', vertelt ze. Ze zegt dat ze anti-conceptie gebruikte, gewoon ongesteld werd en maar een klein beetje zwaarder was geworden. Iets wat ze weet aan een paar overdadige kerstmaaltijden. De dokters vonden het ongelooflijk. Ze zeiden: 'Je draagt 10 pond extra mee en je merkt er niets van?' Zelf snapt ze het ook niet: 'Ik weet niet waarom ik het niet wist. Maar nu ben ik gewoon blij en alle hulp is welkom'.  

Bron(nen):   Metro UK      

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  zegt ze ….en dan weten we dat het waar is, niet?

 2. Hector

  Wie verbaast dat nog met de obesitas epidemie? Wat mij verbaast is dat er nog mannen zijn die hem omhoog krijgen bij dit soort walvissen.

  • Tony Stark

   Walvis mannetjes?

   (in antwoord op Hector)
  • Guest

   Dat denken mensen ook als ze jou zien.
   Hoe is het mogelijk….zo een slabak van een vent , arme vrouw want die jou onder dwang moet binnenlaten.

   (in antwoord op Hector)
   • Hector

    Ik heb het woord dwang of iets wat er ook maar op lijkt of in de buurt komt niet gebruikt. Ik hou gewoon niet van dikke vrouwen en al helemaal niet als ze zo dik zijn dat je niet eens meer ziet dat ze zwanger zijn en dat zelf al niet eens meer in de gaten hebben.

    (in antwoord op Guest)
   • Pietje_Precies

    dikkertje dap rammelt ook even met de pispot….

    (in antwoord op Guest)
  • Pietje_Precies

   kut is kut zei de boer en neukte al zijn kippen?

   (in antwoord op Hector)

Reacties niet toegestaan