Man verkracht zijn vrouw 300 keer terwijl ze slaapt

De Britse Sarah Tetley vertelt een wel heel bizar verhaal in een ochtendprogramma van ITV. Ze zegt dat ze in twee jaar tijd meer dan 300 keer verkracht is door haar man, terwijl ze sliep. Vermoedelijk drogeerde hij haar voor hij zijn gang ging. Ze kwam er achter toen ze een keer 's nachts wakker werd en merkte dat hij haar aanrandde. 'Ik ontwaakte in een soort van versufte toestand en zag dat mijn echtgenoot me aan het molesteren was terwijl hij dacht dat ik sliep', zegt ze. De volgende ochtend toog de 26-jarige vrouw naar de politie. Die ontdekte al snel dat haar man alles gefilmd had. Op zijn computer stonden ruim 300 video's waarop te zien is hoe hij 's nachts seks heeft met zijn slapende vrouw. Hij gebruikte daarbij ook allerlei huishoudelijke voorwerpen. Zelf denkt ze gedrogeerd te zijn, omdat ze het anders zou hebben gemerkt. Maar daarvan waren geen duidelijke sporen terug te vinden in haar lichaam. Ze vertelt: 'In de filmpjes hoor je me niet ademhalen of zie je me amper bewegen, het leek wel of ik dood was. Soms werd ik 's morgens wakker met een vervelende slapende arm maar ik vermoedde nooit iets'. Haar man werd veroordeeld voor 26 gevallen van verkrachting en kreeg 12 jaar celstraf.

21 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  300 keer verkracht, veroordeeld voor 26 keer.
  Dit verhaaltje stink

 2. Twan

  >>Hij gebruikte daarbij ook allerlei huishoudelijke voorwerpen.<<

  Als er in de nacht iemand met een deegroller o.i.d. in heeft zitten roeren dan lijkt me dat je dat s'morgens echt wel merkt of voelt.

  Raar verhaal.

  • Windows 8

   Bron Daily mail. Staat vol zulke sensatie onzin 😉

   (in antwoord op Twan)
 3. VonRichthoven456353022260

  Richard Dawkins zou waarschijnlijk beweren dat dit minder erg is dan verkracht worden bij volle bewustzijn.
  Dit omdat zij immers niets van de verkrachtingen gemerkt heeft.

 4. Vogelbeest

  Schijnbaar is de man niet al te fors geschapen. Dan zou ze toch na het uitwerken van de verdoving wel wat gevoeld moeten hebben.

  • marianne martens

   lijkt ws te kloppen met wat u zegt. Ook al is het een vreemd verhaal het blijft treurig.

   (in antwoord op Vogelbeest)
  • Templein

   Ik heb wel eens begrepen dat het lichaam de pijnsensatie kan uitschakelen. Probleem zou dan zijn dat je ook nooit meer van seks zou kunnen genieten.
   Of mijn informatie klopt weet ik niet zeker. Dat zou een seksuoloog misschien kunnen vertellen.

   (in antwoord op Vogelbeest)
 5. Janneke van Vught

  12 jaar celstraf voor het verkrachten van z’n eigen vrouw lijkt me wel heel veel al juich ik het wel toe dat dergelijke misdaden écht bestraft gaan worden.

 6. harrr

  zielig voor die aap die ze op dat broodje gesmeerd hebben….

  oftewel: ik gleuf er nix van

 7. DoubleUC

  Ik verkracht mijn vrouw meerdere malen per week. Vind ze lekker zegt ze …

 8. rx

  Dat hij ‘s nachts aan haar zit en haar een keer neukt vind ik nog niet zo heel erg. Maar dat hij ‘huishoudelijke voorwerken’ in haar kut stoptelijks me wel sterk..

 9. kees

  Dat je het filmt zonder haar toestemming is niet normaal. Maar als je getrouwd bent of samenwoont moet je gewoon sex kunnen hebben ook al slaapt ze. Je gaat toch echt niet elke keer toestemming vragen. Mijn vrouw zou ook het recht hebben sex met me te doen terwijl ik slaap

Reacties niet toegestaan