Baasje neemt op prachtige wijze afscheid van haar hond

Toen de Amerikaanse Lauren Fern Watt hoorde dat haar hond terminale botkanker had, was ze ontroostbaar. Omdat Gizelle, een Engelse Mastiff, nog maar een paar maanden te leven had, maakte ze een bucketlist met dingen die de hond echt nog moest meemaken. Eerder had Gizelle haar door vele moeilijke periodes heen geholpen. Ze was er voor haar in haar studententijd, wanneer ze liefdesverdriet had en toen ze van Tennessee naar New York verhuisde. 'Ze was niet alleen mijn beste vriend, maar ook mijn kamergenootje en vertrouweling', vertelt Lauren. Haar missie was om samen de geneugten van het leven te ontdekken. En dat is gelukt. Ze aten ijs, deden dutjes in het gras, bezochten Times Square en maakten een boottochtje. Gezien onderstaande foto's waren de laatste maanden van de hond een feest. Twee weken geleden is ze overleden. Dit zijn de foto's van de laatste maanden van Lauren en Gizelle: Lekker met een bootje de natuur in. gizelle Iedereen moet eens kreeft gegeten hebben. gizelle En Times Square hebben gezien. gizelle Ben&Jerry's eten in de zon. gizelle Roadtrip... gizelle Zoveel knuffelen als je kan. cuddles Naar een feestje en een leuke mannetje ontmoeten gizelle De beste donut van de wereld eten. gizelle Een dutje doen in het park.

Bron(nen):   Huffington Post      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Eerder had Gizelle haar door vele moeilijke periodes heen geholpen. Ze was er voor haar in haar studententijd, wanneer ze liefdesverdriet had en toen ze van Tennessee naar New York verhuisde. ”
  Had die hond een keus? Belachelijk nep emoverhaal

 2. Jannie Ooms

  Mooi verhaal. Ik heb driemaal afscheid moeten nemen van een hond. Telkens weer brak het afscheid mijn hart.

  Ik kan me helemaal voorstellen wat de dood van haar trouwe metgezel voor Lauren heeft betekend. Of haar hond de uitjes met haar net zo beleefd heeft als zij, valt te betwijfelen. Maar zij lijkt er wel in geslaagd op prachtige wijze, samen met haar lieve makker, naar het afscheid toe te groeien.

  • marianne martens

   Ja, je hebt helemaal gelijk, mooi afscheid van Lauren en haar hond, zo liefdevol. Inderdaad je verdriet bij het verlies van een hond is zo ontzettend heftig,begreep eerst niets van het diepe verlies, niet onbegrijpelijk omdat je dag- en nacht samen bent
   en er altijd een kwekker en een aaibare harige bol thuis is.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 3. Els Kronenburg

  Ach, natuurlijk doe je zoiets vooral ook voor jezelf. Om het onvermijdelijke een beetje acceptabeler te maken. En de hond zal vast genoten hebben.

 4. VonRichthoven456353022260

  Baasje neemt op prachtige wijze afscheid van de gevoelens voor haar hond.

Reacties niet toegestaan