New York hamstert voor ‘zwaarste storm ooit’

De schappen zijn leeg en de rijen zijn lang in New Yorkse supermarkten. De New Yorkers zijn massaal aan het hamsteren geslagen. Ze krijgen de komende dagen te maken met misschien wel de zwaarste sneeuwstorm in de geschiedenis van de stad. Er zou zeker 90 centimeter sneeuw vallen. Burgemeester van New York Bill de Blasio zei: 'We moeten ons voorbereiden op iets ergers dan we ooit hebben meegemaakt'. Veel New Yorkers vertrekken eerder van hun werk om thuis te zijn voor de bui losbarst. De sneeuwstorm kan gevolgen hebben voor de elektriciteit, het verkeer en de scholen. Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines heeft 600 vluchten geannuleerd. Ook kleinere Amerikaanse maatschappijen schrapten tientallen vluchten. De hele oostkust van de Verenigde Staten krijgt te maken met zware stormen. Tot 50 miljoen mensen kunnen worden getroffen door het slechte weer. De vorige heftige sneeuwstorm dateert van 2006. Toen viel er 68 centimeter sneeuw.

Bron(nen):   De Morgen      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  pussies …de meeste mensen daar hebben vet voor een paar weken

 2. brabantman

  Het is me toch wat met al die ‘Global Warming’. De mensen de afgelopen jaren enorme voorraden zonnebrand en zwemkleding ingeslagen en nu krijg je dit.
  Moeten wij Al Gore niet even bellen en vragen hoe dit nu zit?

  • Burgermans

   De door de afgenomen straalstroom boven de Atlantische Oceaan worden de winters in Amerika kouder en in Europa warmer. El Goor en de koolstofdioxidemaffia hebben tot nu toe geen greintje wetenschappelijk bewijs kunnen vinden voor de stelling dat menselijke CO2-uitstoot de oorzaak is van klimaatverandering.

   (in antwoord op brabantman)

Reacties niet toegestaan