‘Oud-SS’er hielp bij 170.000 moorden in kamp’

Een 93-jarige voormalige SS'er is in Duitsland aangeklaagd omdat hij geholpen zou hebben bij de moord op 170.000 mensen in het concentratiekamp Auschwitz. De man werkte van januari 1943 tot juni 1944 bij de wacht in het kamp en was op die manier medeplichtig aan de massavernietiging van vooral Joden, meldde het Openbaar Ministerie in Dortmund maandag.

De verdachte heeft volgens de aanklacht opdracht gegeven voor de duizendvoudige moorden of die tenminste vergemakkelijkt. Hij moet geweten hebben van de methodes die werden toegepast om mensen te doden en hij moet zich ervan bewust zijn geweest dat het dodelijke systeem alleen kon werken door medewerking van mensen als hijzelf, luidt de aanklacht.

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Nu lopen de Jodenhaters helaas weer door de straten van Europa.

 2. Windows 8

  “opdracht gegeven voor de duizendvoudige moorden of die tenminste vergemakkelijkt”
  Hmmm, lijkt me toch redelijk breed voor een ‘aanklacht’ uit de jaren stilletjes

 3. VonRichthoven456353022260

  Holocaust ontkenners argument;

  Auschwitz heeft nooit bestaan.
  Er hebben dus geen nazi’s gewerkt.
  Er zijn dus geen 1.1 miljoen mensen in dat kamp omgebracht.

  En dan geven wij ter aanvulling van deze stelling nu de microfoon even aan onze mede site-bezoeker en Holocaust ontkenner Johan Vermeulen.

  Johan zal ons even uitleggen dat Auschwitz ( en de andere vernietigingskampen) slechts scheppingen van de Joden en hun vrienden zijn.
  Hij brengt ons vanzelf dan dmv een aantal links naar waarachtige alternatieve geschiedschrijving als een vorm van gezaghebbende bron.

  Volgen dergelijke bronnen hebben de verdwenen Joden na de oorlog stiekem zelf een aantal van dit soort kampen gebouwd en daarmee geprobeerd om die zielige arme nazi’s en de goed bedoelende aardige meneer A.H. in een kwaad daglicht te plaatsen.
  Zij hebben de bewoners rondom die plaatsen omgekocht om stil te zijn en met hulp van de Amerikanen die kampen gebouwd.

  De in de massa graven gevonden menselijke overblijfselen en bot-resten in de ovens waren afkomstig van de ons als nu bekende groep die men thans “Palestijnen” noemt.
  Zij werden in grote getallen verscheept uit landen rondom “Palestina” om als surrogaat-slachtoffer gebruikt te worden in deze nep vernietigingskampen.

  Ook bevindt zich onder deze bronnen een ooggetuigen verslag van de Poolse jongen Carolus Oświęcim Fabolus, die deze gang van zaken heeft bevestigd.

  Waar de nooit bestaande maar tevens vermiste 1.1 miljoen slachtoffers,(volgens niet bestaande registers) zijn gebleven is een nog steeds niet opgeloste vraag.
  Ook kan niemand antwoorden geven op de vraag waarom deze nooit bestaande mensen familie, huizen en bezittingen hebben achtergelaten, op foto’s te zien zijn en in gemeente registers stonden geregistreerd.
  Volgens de bekende complot onderzoeker Vaniskus-Jehudi Complotti is er hier sprake van een van de de meest geraffineerde en goed opgezette pogingen van de Joden om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding.

  Ook is het niet ondenkbaar dat dit een poging van de Zionisten was om geld en kunst terug te claimen welk nooit hun eigendom was, en om hiermee vervolgens een bron van financiering te kunnen realiseren waarmee men het Zionistische thuisland zou hebben opgebouwd en in staat zou zijn geweest tot grootschalige genocide op het ons toen nog onbekende Palestijnse volk.

Reacties niet toegestaan