Henk & Ingrid slaan – letterlijk – hun Turkse buurman dood

In Almelo leefden de familie Kara en hun buren Henk en Ingrid van der W al jaren in onmin. Al jaren werden de Turken getreiterd door Henk en Ingrid, die er geen geheim van maakten dat ze een bloedhekel hebben aan Turken en ander buitenlands tuig. Zondag kwam het tot een handgemeen. Ingrid voelde zich begluurd door de zoon van Kara. Er vielen klappen. Aziz Kara (64), een arbeider bij Philips die bijna met pensioen ging, werd door Henk tegen de grond geslagen en overleed de dag er op in het ziekenhuis. Volgens het AD zijn de Turken behulpzame aardige goed geïntegreerde mensen. Henk en Ingrid komen uit  het verhaal als racistische aso's.

Bron(nen):   AD      

23 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Apex

  Achmed en Mohammed slaan, schieten en steken al jaren blanke mensen dood. Oh, nu worden jullie wel boos en ben ik een verwerpelijke gek?

  Hou toch eens op met dat verschrikkelijke achterhaalde, zure, zoóó 2010 alles is de schuld van de PVV geleuter.
  Het is gewoon ziek hoe verheven en intellectueel Nederland, de media, WIK included alles, werkelijk alles aan de PVV ophangen.

  Nee, het is zielig. Heel sneu.

  • Rodinho Trusfão

   U haalt er van alles bij om dit vreselijke nieuws in een voor PVV begrippen acceptabele dimensie te brengen. Wat ook net zo goed waar is, is dat Neo- Nazi’s allochtonen treiteren, mishandelen en soms zelfs doden. In uw eenzijdige episteltje zie ik daar niets van terug.

   Zij die racisme goed proberen te praten zijn zelf tot dit soort zelfde daden in staat. De Henk en Ingrid in kwestie hebben zelf nu eenmaal meerdere malen toegegeven dat zij sympathiseren met de PVV. Daarbij is het verkiezingsprogramma van de PVV het haatdocument bij uitstek om zich gesterkt te voelen om dit soort acties te mogen doen. Daar komen reacties zoals die van u nog bovenop.

   (in antwoord op Apex)
   • Nola Dijkmans

    Ik keur geen enkele vorm van racisme goed, maar als Henk en Ingrid het partijplan van de PVV als voorbeeld stellen dat geweld tegen buitenlanders geoorloofd is, zegt dit meer over hun intelligentie dan over het partijprogram van de PVV. Want ik meen nergens te hebben gelezen dat geweld geoorloofd is. Dat ie weer iets wat mensen goed schijnen te kunnen, het uit het verband trekken van allerlei dingen.
    Diep triest dat men in het algemeen niet in staat blijkt om naar de mens zelf te kijken. Klopt dat er Neo Nazi’s zijn die geweld gebruiken tegen allochtonen, Klopt ook dat er allochtonen zijn die geweld gebruiken tegen autochtonen. Maar om iedereen over een kam te scheren gaat veel te ver. Ik wil niet met de een, noch met de ander geassocieerd worden. ik trek mijn eigen conclusies, goed of kwaad zit in je hoofd en hart, en niet in de postcode of het land waar je geboren bent.

    (in antwoord op Rodinho Trusfão)
 2. rintje

  Beste Apex, mag ik u er op wijzen dat ú het bent die de PVV hierbij betrekt? Ik lees een berichtje over twee racisten die een Turkse Nederlander doodslaan. En ik lees uw discriminerende reactie. Maar om de PVV de schuld te geven van deze moord of van uw geleuter, dat gaat me te ver. Uw onzinnige reactie is uw verantwoordelijkheid, deze moord is de verantwoordelijkheid van Henk en Ingrid van der W.

  • Apex

   Henk en Ingrid in de kop.
   Dat IS de PVV

   (in antwoord op rintje)
   • rintje

    Als Hans & Grietje van der W. een moord plegen, dan zouden hun namen in in de kop staan. Zou je ‘verheven en intellectueel Nederland’ daar ook de schuld van geven?

    Mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen daden. De vermoordde Turk is niet verantwoordelijk voor de door jou genoemde moordende allochtonen, zoals jij en ik niet verantwoordelijk zijn voor de daden van deze Henk en Ingrid.

    (in antwoord op Apex)
 3. Niels Scholten

  Bron? AD weet er niks van

 4. Poortwachter

  Hoe erg dit ook is ,gebeurt het andersom veel vaker dat de blanke man ,vrouw wordt beroofd mishandeld etc. etc. ,dit bericht om de PVV er bij te halen is waarschijnlijk omdat de auteur een bretels dragende Volvo rijder zal betreffen , de zeemeeuw boven in werkt perfect als trigger op mensen zoals apex ,kort van stof en waarschijnlijk 12 jaar oud.
  mail naar AD is verstuurd ,denk niet dat ze het waarderen dat ze AD als bron weergeven

 5. Niels Scholten

  “Ingrid was boos op de zoon van Aziz, omdat deze zijn auto voor haar deur had geparkeerd.”

 6. Kruisnet

  Bron:http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3282675/2012/07/06/Slepende-burenruzie-werd-Aziz-64-uit-Almelo-fataal.dhtml

  En verder is het natuurlijk heel sneu voor alle PVV-ers dat ze zo gestigmatiseerd worden en worden weggezet als een stel misdadigers. En dat terwijl de PVV zo’n fijne ruimdenkende partij is die het nooit in zijn hoofd zal halen om hele groepen op zo’n manier te schofferen.

 7. toxicunderGroov

  PVV tuig…

  • henkwiersma

   Waarop baseert U de veronderstelling dat Henk en Ingrid van der Wal iets te maken hebben met de PVV?

   (in antwoord op toxicunderGroov)
   • Willem van Oranje

    Of deze Henk en Ingrid iets met de PVV van doen hadden is volstrekt irrelevant. De PVV heeft zichzelf met deze Henk en Ingrid geafficheerd.

    (in antwoord op henkwiersma)
 8. soledi kidswear

  Het moet niet gekker worden, ik hoop dat ze Henk en Ingrid van de Wal zwaar straffen

 9. st76

  Goed nieuws voor Geert Wilders. Volgens het deze week opgestapte PVV-kamerlid Hernandez weet Wilders niet eens wie Henk en Ingrid zijn. Nou, het antwoord is bekend, zullen we maar zeggen…

 10. meneerjansen

  ongelovelijk wat is nederland diep gezonken!
  alle sterkte aan de nabestaanden!

 11. Floris Maaskant

  Wie was er bij in het stemhokje toen deze twee tokkies gingen stemmen? Niemand van u allen? Ooh…

  Misschien stemden ze niet eens, opkomst in achterstandswijken is doorgaans bedroevend laag. Stel je nou eens voor dat ze PvdA stemden, ‘t zou zo maar kunnen. Dan heeft een PvdA’er een Turk dood geslagen, erg hè van die PvdA?!

 12. JerushaG

  De PVV denkt dat het een vorm van fatsoen is om de grens te leggen bij fysiek geweld. Maar er is ook nog zoiets als psychisch geweld. Het is onzin om te beweren dat “schelden geen zeer doet, maar slaan veel meer”. Psychisch geweld (mensen met de nek aankijken, uitsluiten, uitschelden, met woorden en gedrag vernederen) is mentaal geweld. Maar die vorm van geweld vindt de PVV wel oké. Dat noemen ze dan “vrijheid van meningsuiting”. Dan kun je pesten ook wel zien als geoorloofd, als een vorm van vrijheid van meningsuiting.

  Dus de PVV met hun “de grens ligt bij fysiek geweld” heeft totaal geen verstand van wat voor littekens mensen krijgen van psychisch geweld.

 13. Heldoppantoffels

  Lieve mensen al dat gezeik over wat een persoon stemt is irrelevant in deze.

  Waar het hier om gaat is dat een duidelijk mentaal verwarde man het nodig vindt om op basis van racistisch motieven een ander zwaar leed toe te brengen. Dat is natuurlijk -in en in- triest!!!

  Verder maken de media de mensen al jaren helemaal gek! We moeten weer leren kijken naar de overeenkomsten die wij hebben en die zijn heel fundamenteel. Iedereen heeft gewoon behoefte aan liefde, veiligheid etc. Het maakt daarin geen ruk uit wat je achtergrond is, denk daar weer eens aan als je iemand ziet die zo ‘anders’ is.

  Schandalig gedrag is niet acceptabel, wat de achtergrond ook is.

 14. Sóphia Verhees

  Dit bedenk je niet! :O

 15. Henk Daalder Windparken Wiki

  De pvv criminelen in de Kamer blijken dus echte volksvertegenwoordigers te zijn. Als Fractie echter veel te groot..
  Maar ja, als je de geheime dienst achter je hebt, is alles mogelijk.
  Hoe heette de Oost Duitse geheime dienst ook alweer.
  Zouden alle rechtse mensen in NL net zo veel klikken als de OostDuitse geheime dienst “medewerkers”

 16. nancyfromholland

  Ingrid voelde zich continu begluurd. Typisch voor PVVer die zich continu beïslamiseerd voelen. PVVers zijn blijkbaar paranoïde.

Reacties niet toegestaan