Pedo hoopte op date met elfjarig meisje, maar ontmoet haar vader

Maandenlang probeerde een 23-jarige man uit de Braziliaanse deelstaat Goiás contact te krijgen met een elfjarig meisje. Hij stuurde onder meer perverse plaatjes van zichzelf via Whatsapp. Uiteindelijk was het hem gelukt om een afspraak te maken. Alleen stond daar geen klein meisje, maar een grote boze vader. En die heeft de pedofiel op hardhandige wijze duidelijk gemaakt dat hij van zijn dochter moet afblijven. De vader heeft een schokkende video online geplaatst waarop een zwaar mishandelde man is te zien. Zijn gezicht is gezwollen en zit onder het bloed. Als antwoord op de vraag of hij ooit nog contact zal zoeken met zijn dochtertje, mompelt de man volgens Mirror iets als: 'Nooit meer, nooit meer, nooit meer.' Het filmpje eindigt met een schreeuw. Drie dagen later is de man dood gevonden.

Bron(nen):   Metro       

52 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Velo-Ci-Rap-Tor

  Way to go!!!

 2. Burgermans

  Hulde aan deze vader!

 3. zo_maar

  Even for the record, hij heeft hem dus doodgeslagen. Is dat echt een ‘way to go’ en hulde? Klik anders even op de link van de Mirror.

  • Burgermans

   Deze vader heeft niet alleen het leven van zijn eigen dochtertje gered maar ook de levens van vele andere meisjes.

   (in antwoord op zo_maar)
   • zo_maar

    Dat is een aanname. Een knul van 23 probeert een date te krijgen met een 11 jarige. Dat is wat er aan de hand was. Dat lijkt verdomd veel op pedofilie. Maar probeerde hij haar te vermoorden? en andere meisjes ook?
    Voorop gesteld dat ik het prima vind als een vader voor zijn dochter opkomt, hij mag hem klappen geven, zou ik zelf ook doen.
    Maar doodslaan? Wie mogen er dan nog meer doodgeslagen worden, Burgermans en Velo?

    (in antwoord op Burgermans)
    • Burgermans

     Nazi’s en moslimterroristen, die mogen ze wat mij betreft ook doodslaan. Sommige mensen zijn nu eenmaal door- en-door slecht. Om de weerlozen in de maatschappij te beschermen zul je zulke figuren moeten uitschakelen voor ze nog meer slachtoffers maken, ernie.

     (in antwoord op zo_maar)
     • Dead Silence

      Eigen rechter spelen moet meer gebeuren als gebaar naar de overheid. Het huidige systeem komt voort uit de utopische gedachten van hippies uit de jaren 60 en 70. De maatschappij van nu is verhard en het systeem kan niet omgaan met zwaar geweld of extremisme. Belachelijke straffen en een grote schande jegens de eerlijke mens is het gevolg. Totale minachting heb ik er voor.

      (in antwoord op Burgermans)
    • Rojadam

     Doodslaan? nee dat gaat te ver…
     Echter, wanneer het MIJN dochter zou betreffen, dan pas ik wel mijn mening aan…

     (in antwoord op zo_maar)
    • Windows 8

     “Maar probeerde hij haar te vermoorden? en andere meisjes ook? ”
     Aha, dus je dochter moet eerst vermoord zijn voor jij in actie schiet?

     (in antwoord op zo_maar)
  • Velo-Ci-Rap-Tor

   Way to go.

   Relativeren overbodig.

   (in antwoord op zo_maar)
 4. Apekool

  Dit schreeuwt natuurlijk hoax – wie zou zo dom zijn zichzelf van moord te beschuldigen via een online video (enkele eencellige ‘stoere’ criminelen daar gelaten)?

 5. RhodBerth

  Pedofielen mogen van mij heel heel heel zwaar gestraft worden, maar wel door een deskundige onpartijdige rechter.

 6. Vogelbeest

  Als vader van 2 dochtertjes kan ik deze vader maar al te goed begrijpen, ben ik hem dankbaar, en garandeer niet dat eenzelfde poging bij een van mijn kinderen een ander resultaat zou opleveren.

  • RhodBerth

   Als vader van 1 zoon (en 2 dochtertjes) hoop ik dat mijn zoon nooit een ongeleid zoals u zal tegenkomen die z’n gezicht verbouwd en hem vervolgens doodt, en dat allemaal vanwege een misverstand of een verkeerd ingeschatte situatie.

   Want daarom hebben we rechters: omdat betrokken particulieren veel slechter in staat zijn om een goede inschatting te maken van wat er werkelijk aan de hand is. En als er dan sprake is van pedofilie dan mag die rechter hem straffen, en wat mij betreft hard. Maar als sommige mensen denken dat eigen rechter spelen prijzenswaardig is dan plaatsen zij zich op hetzelfde niveau als de pedofiel: totale barbaarsheid.

   (in antwoord op Vogelbeest)
   • Windows 8

    “vanwege een misverstand of een verkeerd ingeschatte situatie.”
    De pedo sprak af met meisje van 11, leg eens uit waar hier het misverstand ligt?

    (in antwoord op RhodBerth)
    • RhodBerth

     Ik spreek over eigen-rechter spelen in het algemeen.

     En ook hier kan meer aan de hand zijn. Hypothetisch gezien kan het meisje zelf vieze plaatjes op haar mobiel gezet hebben, haar vader zag dat, en zij gaf deze man de schuld. Die vader maakte een afspraak en hij dacht dat het meisje huiswerkhulp nodig had, hij is namelijk haar leraar. En nu is hij dood.

     Een rechter moet uitzoeken of dat niet aan de hand is. U weet wel, de rechtstaat, onschuldig tot het tegendeel is bewezen.

     Of gelooft u niet in dat soort dingen?

     (in antwoord op Windows 8)
   • Daniel

    Vroeger hadden ze ook geen rechtes, en als maatshapij moeten we bepalen over straffen enzovoort. En een groot gedeelte van mijn medemensen steekt ze hand op als ik roep ” doodstraf”

    (in antwoord op RhodBerth)
 7. knier

  Ik weet het,heel erg allemaal en “zo gaan wij niet met menschen om in onze rechtsstaat”en toch kan ik er geen seconde wakker van liggen en hoop dat het een waarschuwing is voor velen andere pedo’s.

 8. Bart Matthesius

  Onschuldig je schedel ingeslagen krijgen, is dat niet net zo verdrietig?

  Kom op mensen wat minder onderbuik en wat meer verstand graag.

  • Ida Dussel

   jij hebt zeker geen kinderen zeker

   (in antwoord op Bart Matthesius)
   • Bart Matthesius

    ongefundeerde conclusies is nu juist precies waar ik het over heb.

    (in antwoord op Ida Dussel)
   • RhodBerth

    Jij hebt zeker geen kinderen, Ida Dussel?
    Het lijkt mij verschrikkelijk als mijn 8 jarige zoon straks 23 is en door een halve gare dood wordt gemept omdat die halve gare dacht eigen rechter te kunnen spelen, en er naast zat.

    (in antwoord op Ida Dussel)
   • zo_maar

    Ik heb drie kinderen. En als iemand aan ze komt (loverboys, pedo’s, priesters, eerwraakfiguren, ongeleide projectielen etc) sta ik niet voor mezelf in. En veroordeelde pedofielen mogen wat mij betreft zwaarder gestraft worden en op een ‘normale’ afdeling hun detentie uit gaan zitten.
    Maar je slaat geen onschuldig mens dood. Als je dat wel doet hoor je niet in een rechtsstaat thuis.

    (in antwoord op Ida Dussel)
  • Windows 8

   “onschuldig” ? Leg eens uit ?

   (in antwoord op Bart Matthesius)
   • RhodBerth

    als mensen beginnen eigen rechter te spelen met lijfstraffen en doodstraffen, dan ligt het voor de hand dat zeer regelmatig onschuldigen zullen worden gedood.

    (in antwoord op Windows 8)
  • El Perro

   Is eigenhandige castratie wel goed?

   (in antwoord op Bart Matthesius)
 9. Saartje

  In eerste instantie zou de vader de man niet hebben moeten vermoord, maar aan de andere kant begrijp ik de vader ook wel.
  Ik vind dat pedofielen in een zware gevangenis behoren, waar ze hun (hele) leven moeten afzien. Ik gun ze niet de dood, maar ook niet dat ze er zo vandoor kunnen gaan.

  • KarlRuprechtKroenen

   In dergelijke landen is gevangenisstraf voor pedofielen gelijk aan de doodstraf.

   (in antwoord op Saartje)
 10. renee

  In elkaar slaan, ja, doodmaken? Denk even na….
  laten we dan ook alle foute leraren, jeugdtrainers, agenten, verplegers, priesters, dokters, advocaten, zwemleraars, chirurgen doodmaken, en alle zwarten of nee toch maar alle blanken doden, en de drugsdealers moeten ook dood en de drugsgebruikers moeten dood, en de oude buurman moet dood omdat zijn haan kraait, en de vrachtwagenchauffeur moet dood omdat hij inhaalt, en iemand die zich vergist die moet ook dood, iemand die verkeerd kijkt die moet zeker dood, en fluit niet op straat want de kans bestaat dat iemand is die dat vervelend vind en die maakt je dan dood, rij niet te langzaam want dan moet je dood, spreek niet zomaar iemand aan want dan moet je dood, en krijg eerst maar de kanker en dan dood dood dood dood, maak elkaar dood.
  Waar in Godsnaam gaat onze maatschapij naartoe, zijn we het dan nu echt kwijt!
  Voor een ieder nog 1 keer en speciaal voor de haattheisten:
  Lees Johannes 8 vers 7,
  lees daarna Deutronomium 28,
  en lees dan ook een keer Openbaringen.
  De shit waarin we zitten hier in Nederland en in de wereld hebben we aan onszelf te danken, ik zou zeggen gefeliciteerd ga zo door.
  Oh ja natuurlijk moet ik nu dood, onthoofd, gekruisigd, verbrand, levend begraven, de kanker krijgen, pijn lijden, alvast bedankt

  • zo_maar

   Volkomen met je eens. Zie ook de eerste 5 shila’s van het Boeddhisme.

   (in antwoord op renee)
  • Daniel

   Ja dat is iets heel anders mogool een appel is anders dan een peer, en een “inhalende buschaufer’ is geen pedo. Anders is een vrouw en man ook hetzelfde. Hupsekee allemaal mogen ze doodrotten en branden in de hel die pedos!!!!

   (in antwoord op renee)
   • renee

    Daniel, mooie naam zo heet mijn zoon van 23 ook net als het Bijbelboek.
    Fijn dat je mij mongool noemt, had dat niet kankermongool moeten zijn? dat past toch beter bij deze tijd? Maakt niet uit het is je vergeven.
    Mijn dochters zijn de deur al uit, genoeg over mij, nu over jou want je snapt het niet.
    Ga weg achter mij satan zei Jezus tegen Petrus, waarom eigelijk?
    Later stierf Jezus aan het kruis en iedereen wist het; Hij was de Messias de ware Zoon van God en we hebben hem vermoord dat moet vreselijk geweest zijn.
    Gelukkig stond hij later op uit de dood, en vergaf de zonden van iedereen.
    Dat was toch wel fantastisch en wat een karakter.
    Een zware misdadiger moet eenzaam en alleen opgesloten worden in een ruimte van 2 bij 1 1/2 meter voor de rest van zijn leven en alleen en uitsluitend bezoek van de ouders nog toestaan minimaal en onder begeleiding, dus voor de rest van zijn leven of tot een slachtoffer het hem kan vergeven zo zie ik het.
    Wij mensen mogen niet bepalen over leven of dood, dat is voorbehouden aan defensie in tijd van oorlog of politie en zelfs dat is ethisch lastig.
    Volg je het nog Daniel?
    Stel: Jij hebt een zoon van 23 en hij is de deur uit.
    Jij hebt hem jouw goede normen en waarden bijgebracht dus dat is goed, geen vuiltje aan de lucht.
    En dan krijg je het bericht dat je zoon is opgepakt omdat hij een 11 jarig meisje wou bezoeken.
    Haar vader heeft jouw zoon een flink pak slaag gegeven, jouw zoon gaat de bak in en word veroordeeld omdat hij inderdaad fout was.
    Jij bent woedend, je geeft je zoon een dreun maar er is niks meer aan te doen.
    Het enige wat jij kunt doen is de vader van het slachtoffer benaderen en hun jouw excuses aanbieden en dat kan jouw zoon dan ook doen, verder kun je jouw zoon altijd opzoeken in de gevangenis en daar toont hij groot berouw, het bijft een domme sukkel maar je hebt er nog alles aan kunnen doen om het enigzins weer goed te maken.
    In het geval van die vermoorde pedo is alles voorbij.
    Je kunt niks meer als vader zijnde of toch wel?
    Je gaat de vader van het meisje vermoorden, je slaat hem helemaal in elkaar maakt er een mooi filmpje van en je snijd zijn strot door.
    Oog om oog tand om tand dat is dus wat jij wilt Daniel.
    Later blijkt misschien wel dat het meisje een door haar vader vies verwend vuil rotkreng is dat alles kreeg van papa, en dat ze later opbiecht dat zij zich heeft voorgedaan als 21 jarige geile neukpop en dat zij hem heeft lastig gavallen.
    Ook dat hoor je zo vaak maar met jouw manier van denken Daniel is er geen weg meer terug iedereen is dood einde er kunnen geen handen meer geschud worden.
    Dus voor de mensen die net zo denken als jij:
    Ouders die hun kinderen mishandelen moeten dood, die kinderen bij het vuilnis zetten moeten dood, werkgevers die om bedrijfseconomische redenen mensen ontslaan die moeten dood en ook luie werknemers moeten dood, graaiende bankdirecteuren die de hele economie stuk gemaakt hebben die moeten dood psychopaten en geesteszieken die moeten zeker dood, automobilisten die dronken rijden of al telefonerend die moeten dood, plezierjagers en walvisvaarders die moeten dood, onbeschofte klantenservicemedewerkers moeten dood, en die lui die conducteurs slaan die moeten dood, maar ach die ene vervelende conducteur mag ook wel dood, foute vleesverwerkers moeten zeker dood en ook de polen hongaren tjechen moeten dood want die pikken ons werk in, maar ook de amerikanen moeten dood want die kopen heel Nederland leeg, mensen die een abortus doen omdat ze zo dom waren om geen condoom te gebruiken die moeten dood, hooliganes moeten helemaal dood en ook leden van motorclubs moeten dood, dood dood dood.
    Kijk ik kan zo wel doorgaan beste Daniel, maar als je het nu nog niet snapt dan kan het wel eens zo zijn dat jij gaat branden in jouw hel.
    Heel zwaar straffen ja. Doodmaken nee!
    AUB mensen leer het evangelie van Onze here Jezus en leef ernaar.
    Geef aan een kerk in jouw buurt ze doen er veel goeds mee
    Gewoon doen verdiep je in elkaar inplaats van onzin uit te kramen

    (in antwoord op Daniel)
    • Windows 8

     denk je nu echt dat iemand zo’n lang stuk onzin leest?
     ik ga met de Smurfen dansen , die bestaan echt hoor, ze staan toch in vele boekjes dus …

     (in antwoord op renee)
 11. renee

  Laatste tip van deze mongool.

  Onze Vader die in de hemelen zijt,
  die ons brood heeft gegeven vandaag.
  Keer onze gezichten en onze harten
  naar allen die in deze wereld geen brood hebben,
  noch gerechtigheid, noch hoop.
  Vergeef ons onze schulden
  en in het bijzonder ons onverzadigbaar verlangen
  om niets te ontberen, terwijl anderen alles ontberen.
  Help ons om in eenvoud te leven,
  om schijnbehoeften te overwinnen
  evenals onze overdreven uitgaven
  zodat we meer kunnen delen
  en meer kunnen liefhebben.
  Dat wij mensen zijn die samenwerken
  verwanten in Uw Geest,
  opdat Uw koningkrijk kome,
  op aarde zoals in de hemel,
  opdat Uw wil gedaan worde in de wereld.

  Amen.

  mooi he, gevonden op het eens zo goed bedoelde internet.
  Mensen wat is het evangelie van Jezus toch mooi.
  tot Zondag in de kerk, iedereen, gewoon doen.

  veel zegen en alle goeds voor iedereen
  ds Renee

  • DoubleUC

   Man… ga ALSJEBLIEFT weg je idioterie!

   (in antwoord op renee)
   • Mike

    Ik snap wat je bedoelt, maar ‘God’ is geen idioterie.

    Het ontkennen van God, dat is pas idioterie.

    (in antwoord op DoubleUC)
    • DoubleUC

     Dat is het wel: een mythe, iets wat niet bestaat en nooit bestaan heeft. Grote nonsens. Blijf maar braaf geloven in het grote sprookjesboek. Er valt niets te ontkennen wat er niet is.

     (in antwoord op Mike)
     • Mike

      Ja want het universum is uit het niets ontstaan. Klinkt veel logischer.

      Niets ontstaat uit niets. Iets ontstaat uit iets. En aangezien tijd en ruimte nog niet bestonden voor de big bang, moet er iets zijn geweest dat die big bang mogelijk heeft gemaakt en die oorzaak moet buiten tijd en ruimte liggen.
      Hmmm met welk concept zijn we bekend dat buiten tijd en ruimte ligt…misschien een bovennatuurlijk wezen genaamd God?

      Zeg dan op zijn minst dat het MOGELIJK is dat er een god is. Hoeft niet perse die uit de bijbel te zijn.

      (in antwoord op DoubleUC)
     • Windows 8

      “een bovennatuurlijk wezen ”
      Al veel tegengekomen? Hoe kan je dan spreken van “zijn we bekend”?

      (in antwoord op Mike)
     • Mike

      Je bent toch bekend met de term ‘bovennatuurlijk wezen’ of niet?
      Dat bedoelde ik. Maak het niet moeilijker dan nodig is, of wil je expres de discussie vertroebelen omdat je niet toe durft te geven dat de kans op zo’n bovennatuurlijke kracht wel degelijk tot de mogelijkheden behoort?
      Waarschijnlijk omdat je jezelf niet echt beschouwd als goed mens, anders had je niets te vrezen. Maar goed, geloof wat je wilt. Lees mijn verhaal anders nog eens goed door want het lijkt erop dat je het niet snapt.

      (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      Dit is hoe de echte wereld denkt over “bovennatuurlijke wezens” en bewijslast van hen die claimen zulke wezens bestaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=KayBys8gaJY

      (in antwoord op Mike)
    • Windows 8

     Dus het ontkennen van jouw waanbeeld is idioterie?
     “Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
     Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
     Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
     Is he neither able nor willing? Then why call him God?”

     (in antwoord op Mike)
     • Mike

      “Maybe he IS omnipotent and he just knows something you don’t” -ik

      (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      Voor je over IS kan spreken, moet je dat 1st aantonen en bewijslast ligt bij jullie de religekkies

      (in antwoord op Mike)
     • Mike

      Nee hoor. Het interesseert me niet wat je denkt dus ik heb helemaal geen bewijslast. Het is geen rechtszaak.

      (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      It always is …

      (in antwoord op Mike)

Reacties niet toegestaan