Koppel verdrietig over pesterijen: ‘Mensen vergeleken mij met de ‘klokkenluider van Notre Dame’

De Britse Steve Carruthers en Vicky Matthews zijn smoorverliefd en willen in augustus hun liefde bezegelen met een huwelijk. Helaas vinden velen het nodig om het liefdesgeluk van het tweetal te verzieken met pesterijen over het uiterlijk van Steve. De Brit is geboren met het syndroom van Crouzon, een genetische aandoening waardoor zijn gezicht misvormd is. Hij kampt ook met ernstige slaapapneu en loopt een grote kans op een hartaanval. Omdat hij dacht nooit een partner te zullen vinden, deed hij mee aan de datingshow 'The Undateables', waarin hopeloze vrijgezellen op zoek gaan naar een partner. Toen Vicky hem op televisie zag, was ze meteen onder de indruk. Ze zocht hem na de show op en de twee kregen al snel een relatie. Maar deze gelukkige periode wordt overschaduwd door getreiter. 'Na het televisieprogramma kreeg ik haatberichten via Facebook en Twitter. Mensen vergeleken mij zelfs met de 'klokkenluider van Notre Dame'. Pas toen pesters ons allebei op Facebook begonnen aan te vallen, ben ik ingestort,' vertelt Steve. Hij voelde zich schuldig om wat hij zijn verloofde aandeed. 'We zijn een jong, verliefd koppel. Dit is niet hoe het zou moeten zijn. Vicky krijgt regelmatig berichten dat ik te lelijk voor haar ben en dat ze het huwelijk moet afblazen.' De verliefde Vicky is wanhopig: 'Ik snap niet waarom mensen onze liefde niet kunnen aanvaarden. Voor mij is Steve de mooiste man ter wereld. Hij is aantrekkelijk en erg aardig. Voor mij is hij perfect.'

Bron(nen):   AD      

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  not a fuck was given

 2. Code

  Mensen kunnen behoorlijk misselijkmakend zijn soms.

 3. marianne martens

  het stel ziet er gezellig en leuk uit.
  grafeen om je heen bouwen,
  van facebook en twitter even af.

 4. Windows 8

  De hele familie mist een paar genen.
  Misdadig om toch te blijven kweken (tot 7 !!) na je 2de.

  • al

   ben blij dat jij geen kinderen kan krijgen met je opblaasvriendin

   als je al kans had op een partner zou ze zo weg zijn…vrouwen vragen ook om aandacht en aangezien jij hier 24/7 onzin zit te spuien..

   (in antwoord op Windows 8)
   • Dead Silence

    Dan mis je heel wat meer dan een paar genen.

    (in antwoord op al)
    • DoubleUC

     Bij Windows8 zit de afwijking wellicht niet in het uiterlijk, maar beslist tussen de oren.

     (in antwoord op Dead Silence)
 5. Karel Kritisch

  Facebook op ‘vrienden’ zetten, Twitter een slotje en de rest blocken.. Klaar. Lekker boeiend wat die mislukkelingen over je zeggen. Get a life..

 6. Oh_Oh_SarCastro

  Diep triest,
  Het zal mij niets verbazen dat hij al die haatmail ontvangt van mensen zie zelf geen partner kunnen vinden en geen afschuwelijke aandoening als excuus kunnen gebruiken. Dan kan het behoorlijk confronterend zijn als het zo iemand wel lukt.

Reacties niet toegestaan