Vliegen met Ryanair wordt nog goedkoper

Vliegen met budgetmaatschappij Ryanair wordt nog goedkoper. De komende twee jaar verlaagt Ryanair haar tickets met 10 tot 15 procent. Dat maakte directeur Michael O'Leary bekend in een interview met de Franse Journal du Dimanche. Een vliegticket moet in 2016 gemiddeld rond de 40 euro kosten, nu is dat nog 46 euro, vertelde O'Leary. De prijsdaling is het gevolg van lage olieprijzen, meer zitplaatsen in vliegtuigen en goedkopere landingsrechten, omdat Ryanair steeds populairder wordt bij luchthavens. O'Leary is kritisch op Frankrijk dat volgens hem zijn eigen economie vernietigt met protectionistische maatregelen. 'Hebt u de belastingregels en het arbeidsrecht al eens bekeken? Wij hebben mensen in Spanje, Italië en Duitsland, maar niet bij jullie, vanwege die adminsitratieve waanzin. Of toch, we hebben mensen in Marseille, met contracten van zes maanden, opdat we niet onder die wetgeving bezwijken.'

Bron(nen):   Express.be      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  En wéér haalt ryanair gratis alle voorpagina’s. Net als een paar maanden geleden toen ze eerst aankondigden voor 1,- naar New York te vliegen. Later bleek het allemaal een “misverstand”.
  Maar wel 2 dagen lang gratis overal in het nieuws.

  • KarlRuprechtKroenen

   Ja, de prijs is daarna vastgesteld op 2,50 voor een enkeltje.

   Er komt allen nog 400 toeslag op.

   (in antwoord op Vogelbeest)
  • Dutchy

   Helemaal waar en de media trapt er elke keer weer in, scheelt miljoenen in reclame kosten en past goed bij een maatschappij als Ryanair.

   (in antwoord op Vogelbeest)

Reacties niet toegestaan