De grappigste verkeersborden van Nederland

verkeersbord_inrijden-abraham-2 winkul-centrem verkeersbord_lastige-verkeerssituatie      

verkeersbord_calorieen

verkeersbord_verboden-uitgezonderd-tractor

verkeersbord_fietsers-afsappen

verkeersbord_pas-op-ouderen

verkeersbord_pas-op-vissen

verkeersbord_valkuil

verkeersbord_inrijden_abraham

verkeersbord_pas-op-eenden

verkeersbord_halteren

verkeersbord_verbod-abraham

verkeersbord_paddentrek

verkeersbord_pas-op-dove-kat

verkeersbord_ook-andere-kleuren

verkeersbord_verboden-voor-vrachtwagens

Alle foto's bron: Wijkopenautos.nl

Bron(nen):   Froot      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Echte verkeersborden of de producten van creatieve fotoshoppers, Jeanette?

 2. Marianne martens

  Ach, waar zou het bord staan van de koe en de gans. Vast in de omgeving van SchipholIn de Correspondent is een mini- documentaire geheten: Ganzen ruimen voor de grote vakantie doe je zo door Rosanna Kropman en Jasper Juinen. De film is gort gefilmd geschreven door Jos de Putter. Inderdaad de documentaire is fascinerend gefilmd en opgenomen. De Birds van legende Hitsch is er niets bij. Je doet er even over om het te laten bezinken. Het resultaat is dat er vele vormen van stoornissen zijn. Zo helder in beeld krijgen van de opstapelde psychiatrische syndromen zie je nauwelijks. iemand vertelt
  dat het een schaakspel is, de grauwe gans is slim, sociaal, zorgt goed voor zijn pulletjes. Deze heer vond het een eer om te winnen van de ganzen en vertelde hierover in staccato gelijk een machine, heel bijzonder. Men krijgt ook een zeer goede indruk hoe iemand los raakt van moreel besef en er in sommige perioden de meest verschrikker dingen gebeuren. Men hoeft de media maar aan te tippen. Schiphol heeft vet gewonnen met zo’n natuurwet waar o.a. in staat:” Het vliegveld Schiphol laat zijn bedrijf prevaleren boven de individuele bescherming en de ganzen. Dat de bevolking in de randstad er helemaal niets toe toe doet hebben ze allang in de gaten. De dieren eveneens. De betreffende persoon ook nog eens dat bij laag vliegen de ganzen een gevaar vormen. Zie hoe absurd deze afspraak is. Schiphol kan als ze echt willen hoog invliegen en snel landen. Maar de ganzen krijgen de schuld. Zie wat een foute omdraaiing van de realiteit. Laat deze mijnheer nu een hoogst uitzonderlijk zelfbeeld zien. Vrees van niet. De directeur van het bedrijf heeft keurig uitgelegd dat zijn bonussen terecht zijn, het zal vast komen van het vele werk dat is verzet door de slecht onderzochte gassen die worden toegediend. Oh, ja de ruiming gebeurt in mei wanneer alle ganzen in de rui zijn.
  Sensationeel dat dit land zich zo openstelt voor nieuwe methoden. Het lijkt mij dat Schiphol moet worden verwijderd zoals die ouwe Fokker al zet. De zee in op een platform.

  • kwikfit

   Het verkeersbord met een koe met ganzen eronder staat bij de sluizen van IJmuiden 🙂

   (in antwoord op Marianne martens)
   • Marianne martens

    Dank je wel voor de informatie, helaas behoort NH tot Schiphol.De beste oplossing is om vanaf Den Helder de intelligente ganzen uit te roeien vanwege het lage invliegen.Het is nl. De schuld van de ganzen en niet van het lage invliegen op 50 km van Schiphol.

    (in antwoord op kwikfit)
 3. Ko Herent

  .

Reacties niet toegestaan