Deze landen lopen het meeste risico op een terroristische aanslag

Bang voor terroristische aanslagen? Met onderstaande kaart kun je de risico's inschatten. Hij is gemaakt door verzekeringsbedrijf Aon en onderdeel van een analyse die uitwijst in welke landen het risicovol is om te investeren. Het risico in Frankrijk en Oekraïne is verhoogd van laag naar medium. In Groot-Brittannië en Nederland is de kans op aanslagen klein. terrorist attack

Bron(nen):   The Independent      

22 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AT

  Als ik reaguurders hier moet geloven is het één en al pret in Afrika en is het in NL ellende en levensgevaarlijk. De kleuren op deze kaart moeten geïnverteerd worden.

  • bladvoormijnmond

   Al die vluchtelingen komen ook alleen maar voor hun lol en geld naar Europa. 🙁

   (in antwoord op AT)
   • Sjaak

    Ruim tweeduizend naar Nederland, moet van Brussel. Kost wat maar dan heb je ook niks.

    (in antwoord op bladvoormijnmond)
    • Pim

     Afgelopen jaar heeft dat Brussel ons al 1.433.000.000 euries extra gekost , en weet je waarom?…omdat het kan , en Dijsselbloem een mooi baantje nodig heeft
     Was iets met naheffingen , waren nog een aantal landen die bij moesten betalen , je raad het nooit…die doen dat mooi niet , Nl heeft al overgemaakt , dat dan weer wel

     (in antwoord op Sjaak)
     • warskip

      Als ik jou was zou ik afreizen naar Tokio, De meest veilige stad van de wereld.

      (in antwoord op Pim)
     • Pim

      Een man van de wereld , dat merk ik wel , en je gaat ons nu vast vertellen waarom dat zo is? of was het roepen en angstig wegblijven?

      (in antwoord op warskip)
     • Sjaak

      Hij gaat ons vast vertellen dat er nog veel meer miljarden richting Brussel moeten en dat jij en ik die gaan betalen, dat is namelijk de realiteit van die EU-speeltuin.

      (in antwoord op Pim)
     • Sjaak

      Ja de miljarden vliegen ons inderdaad om de oren.

      Een 1 met negen nullen! (1.000.000.000) Het lijkt niets en toch betaald Nederland er grif aan mee.

      (in antwoord op Pim)
   • Albert Bakker

    Ik geloof ook niet dat iemand beweert dat het lekker toeven is in die islamitische apenlanden.

    (in antwoord op bladvoormijnmond)
    • warskip

     Is het ook niet, en dan te bedenken dat er mensen zijn die vluchtelingen willen terug sturen.

     (in antwoord op Albert Bakker)
     • Pim

      Opknopen moet je ze!!!

      (in antwoord op warskip)
     • Albert Bakker

      Dat is tenminste al iets. Maar de landen waar ze vandaan komen moeten veranderen, niet de landen waar zij naar toe willen. En dat is wel het gevolg. Dat achterlijke rotgeloof van hen laten ze niet achter zich. (We doen niet aan assimileren immers.) En niet alleen dat, het blijkt een tamelijk consistent gegeven dat ze eenmaal in een Westerse omgeving alleen maar nòg orthodoxer worden en er nòg extremere opvattingen op na gaan houden en bijpassende extremere gedragingen.

      Waar wij nu dus mee te maken hebben is een eind aan dat absorptievermogen en de levensgevaarlijke ontkenning van de realiteit aan de linkerkant van het politieke spectrum.

      Ontkenning ook valt me op van ongemakkelijke aspecten als de vluchtelingenindustrie en de georganiseerde smokkel, dat in die cartoon laatst zelfs belachelijk werd gemaakt. Alsof het zich laat wegbagatelliseren. Maar daar waar de vluchtelingen in massagraven liggen weg te rotten getuigen ze van een ander verhaal. Dat mochten die linkse naïevelingen zich best wel eens een keer aantrekken.

      (in antwoord op warskip)
    • Sjaak

     Zacht uitgedrukt Albert, zijdezacht!

     (in antwoord op Albert Bakker)
 2. Jan Leul

  Dat je open en sociale samenleving gesloopt wordt door bepaald ondankbaar volk valt niet onder terrorisme ?

  • warskip

   Daarom ook meteen alle motorbendes aan banden leggen.

   (in antwoord op Jan Leul)
   • Pim

    Precies , en als dat klaar is doorpakken en alle bendes oppakken en afserveren , incluus die die verraders in Den Haag (radar extra gezien? gaat een wereld voor je open)
    Daarna alleen nog volk de kans geven die zich echt inzetten voor dit land

    (in antwoord op warskip)
    • Sjaak

     Ja de miljarden vliegen ons om de oren, om de zoveel minuten wordt er namelijk een nieuwe belastingbetaler geboren, vandaar.

     (in antwoord op Pim)
 3. Jaap Aap

  Nederland blijkt dus een van de meest veilige landen ter wereld. Als ik en aantal reageerders moet geloven op de verschillende fora heeft Geert Wilders toch enig succes geboekt met zijn angstzaaierij. Alleen wordt dit blijkbaar niet gesteund door de realiteit.

  Maar het verklaart wel waarom sommigen onder hen bijna zitten te vlassen om hun gelijk bewezen te zien en bijna opgewonden raken als de spanningen in de samenleving toenemen. Ze hopen op een explosie van geweld in Nederland alleen maar om vervolgens triomfantelijk op hun gelijk te kunnen wijzen en in de hoop het electorale verlies, nu al 5 verkiezingen op rij voor hun geliefde leider, te keren.

  Ik ben juist blij dat Nederland zo’n relatief veilig land is en dank dat aan de open en tolerante samenleving die het is, ondanks deze vocale minderheid. Laten we het vooral zo houden en hopen dat het tij voor de PVV en hun haatzaaiende angstverhalen nooit meer keert.

  • Pim

   relatief veilig…..tot 90 % van alle criminaliteit wordt door buitenlander of hun niet veel slimmere nazaten gepleegd , nee we zijn echt veilig hier voor ze

   (in antwoord op Jaap Aap)
   • Sjaak

    Als je wegkijkt, goedpraat en witwast heb je daar geen last van Pim. En vergeet de PVV niet, die wordt erbij gehaald en heeft het gedaan, weesjewel?

    (in antwoord op Pim)

Reacties niet toegestaan