Handig: dit is de beste manier om een bolletje ijs te scheppen

Soms kan het zo simpel zijn: een mes en een ijsschep is alles wat je nodig hebt om dat keiharde ijs op je bord te krijgen.

Bron(nen):   Buzzfeed      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. John_Rambo

    YouTube staat vol met dingen die iedereen met gezond verstand al zelf bedacht had.
    Zoals een warme lepel gaat makkelijker door ijs. 😀

  2. harrr

    Goh. wist niet dat er nog steeds mensen zijn die nog steeds een koude lepel in het ijs stampen.

  3. Martin Swinkels

    Filmpje is nep. Je ziet tijdens het scheppen dat het ijs niet echt hard is.
    En iedereen die het geprobeerd heeft, weet dat het niet helpt om je mes of je schep te verhitten. Die zijn binnen 2 seconden contact met het ijs alweer te koud.

  4. KarlRuprechtKroenen

    Ik zet het ijs altijd in een pannetje op het fornuis en laat het op een laag pitje smelten.
    Vervolgens pak ik de hoeveelheid die ik wil eten, dit hou ik apart en vries alles weer in.

  5. DoubleUC

    ‘Bolletje ijs scheppen’ schreeuwt de kop van dit artikel. Maar waar is dat bolletje dan? Ik zie een kledder ijs in dat glas, geen bolletje (s).

    Een betere kop was geweest: ‘Wil je een bolletje ijs scheppen? Doe dit dan niet!’

  6. Bartje

    koop een vakman ijsschep lepel kost een paar tientjes.
    Dan gaat het buitengewoon wel even onder de warme kraan houden voor gebruik.

Reacties niet toegestaan