Zussen van Holleeder luizen hun broer er verder in

Willem Holleeder heeft in een opgenomen gesprek met zijn zus Astrid toegegeven dat hij weet wie er betrokken waren bij de moord op zijn zwager Cor van Hout. Het Openbaar Ministerie heeft gisteren bekendgemaakt dat het gaat om Robert ter Haak, een botenverkoper die zaken deed met Van Hout. Het gesprek tussen Holleeder en zijn zus is begin maart in de gevangenis opgenomen door Astrid, die zichzelf had voorzien van geheime afluisterapparatuur. Dat onthult NRC. Astrid Holleeder zegt dat ze de opname, die niet van goede kwaliteit is, aan het Openbaar Ministerie zal geven. Een woordvoerder zegt dat het OM weet van de opname. Holleeder heeft 2 zussen. De tweede is de weduwe van Cor van Hout. Ook die zus doet haar best om Holleeder definitief in het gevang te krijgen. Volgens de zussen is hun broer een ongeneeslijke gevaarlijke gek

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. bladvoormijnmond

  Het blijft toch een wonder dat zo,n man in Nederland veel te lang z,n gang heeft kunnen gaan.
  De overheid is medeverantwoordelijk voor de slachtoffers.

  • Burgermans

   Het valt voor de politie ook niet mee om met VMBO’ers te moeten werken.

   (in antwoord op bladvoormijnmond)
  • Marianne martens

   het is inderdaad heel wonderlijk dat deze man en medegezellen zo hun gang hebben kunnen gaan in de hoofdstad, Alkmaar, Amstelveen etc. Waar nooit iets over geschreven is totale verloedering van een wijk waar deze lieden hun zaken doen.Mega veel import van medegangsters in de leeg gekomen woningen, waardoor de mentaliteit verandert. Er is geen diefstal meer, geen parkeerboetes, wel schietpartijen en de wetshandhavers durven restaurants niet in vanwege schietgevaar. De titelkop is alweer grof. Luizen erin, ipv dappere zussen brengen hun gangster broer in nog meer moeilijkheden. Zussen hebben vanaf het begin geleden onder zijn terreur door bv afgewezen te worden voor banen etc. Begrijp het wel. In de de jaren zaten Hoofdcommissaris Nordtholt gezellig met van ‘t Hout en Holleeder op het terras van een beroemde broodjeszaak in de Scheldestraat in Amsterdam.
   In ieder geval geen scheiding van belangen.etc. etc, De kleine man/ vrouw krijgt een bon en de verloederaars rotzooien verder..

   (in antwoord op bladvoormijnmond)
   • biker henk

    De werkelijke problemen in dit land schijnen U te ontgaan.

    (in antwoord op Marianne martens)
    • Marianne martens

     Mijnheer biker henk, mag u gerust vinden. De werkelijke problemen schijnen u te ontgaan? Mijnheer Holleeder, die inderdaad nu is uitgespeeld( is ook niet waar zie zijn zusters ) hebben hele wijken in de genoemde steden naar de kloten geholpen. Dat er nu andere gangsters ( ook deze gangsters hebben wijken al bevuild ) bezig zijn en in de startblokken staan is bekend, zowel in de klasse, die zich onaantastbaar acht als in de domme krachten krachten. Ooit met een beschaafde? rechter gewerkt, bleek later hoerenkasten te hebben op de wallen. Het is een constatering, geen oordeel, zo is het leven met zijn allen waar nu de extreem domme holbewoner de macht heeft.Wat stuitend is is dat de media in die tijd er niets over schreef. Ter uwer informatie woonde er middenin, was geen feest, wegwezen.

     (in antwoord op biker henk)
    • Jaap Aap

     De “werkelijke” problemen zoals jij deze noemt zijn verschillende. Een van die problemen is dat tuig als Holleeder c.s. nog steeds niet voor de rest van hun armzalige leven vast zitten. Een ander probleem is dat bromfietstuig waarvan jij ook deel uit lijkt te maken (op basis van je nick en de manier waarop je voor dit moorddadige schorem op komt).

     Als dit probleem is opgelost hebben we als samenleving weer meer middelen, geld en mankracht, om de “werkelijke” problemen aan te pakken.

     (in antwoord op biker henk)
 2. Apekool

  Lekkere televaag kop weer – volgens mij is het eerder
  “Nietsontziende crimineel verder in het nauw door dappere actie zus”

 3. Burgermans

  Bij de neus genomen door twee vrouwen. 🙂

 4. biker henk

  Willem is een ouderwetse vrije jongen die vandaag de dag niets meer voorstelt ten opzichte van de multiculturele aanwinsten die nu de dienst uitmaken in crimineel Nederland. (He may be a son of a bitch but at least he is our son of a bitch).

  • Jaap Aap

   Willem is geen “ouderwetse vrije jongen” zoals jij zijn gedragingen eufemistisch probeert goed te praten. Hij is een kwaadaardig gezwel, zonder mededogen die van mij de rest van zijn dagen tussen 4 muren mag uitzitten.

   En als jij inderdaad bent wat je nick doet geloven dan mag je wat mij betreft hem een flink aantal jaren gezelschap houden.

   (in antwoord op biker henk)
 5. Marg00tje

  Die zussen zijn al niet veel beter.

Reacties niet toegestaan