Zoekactie naar automobilist die peuter overreed kent bizarre uitkomst

Jamie Ellison schrok zich dood toen hij vrijdagochtend thuiskwam en zijn 15 maanden oude zoontje AJ gewond op de oprit zag liggen. Het jochie was aangereden en werd verzorgd door ambulancepersoneel. Van de dader was geen spoor te bekennen.

Boos plaatste Ellison een oproep op Facebook om de automobilist te zoeken. "Iedereen die tussen 8.30 en 8.40 uur op Hester's Way Road was en gezien heeft wie dit mijn kleine jongen heeft aangedaan, bel alstublieft de politie", schreef hij.

Die politie startte uiteraard zelf ook een onderzoek en bekeek als eerste de beelden van een bewakingscamera. De agenten kwamen tot de schokkende ontdekking dat Ellison per ongeluk zelf zijn zoontje had aangereden, toen hij zijn dochters naar school ging brengen.

"Ik zakte door de grond toen duidelijk werd dat ik mijn zoon bijna had doodgereden", klonk het geschokt. "Ik heb niks gehoord of gevoeld in de auto, mijn drie dochters evenmin. Hoe zal ik mezelf ooit kunnen vergeven voor wat ik gedaan heb?" Gelukkig maakt de kleine AJ het goed. Hij is alweer thuis uit het ziekenhuis.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Boven Jan

    “Ik heb niks gehoord of gevoeld in de auto, mijn drie dochters evenmin.” Nee want meneer reed zeker in een dikke SUV oid omdat dit zo lekker veilig is en overwicht geeft op de weg.

  2. Blargh

    “His girlfriend later contacted him to say AJ had been hurt, and he rushed to the scene.”
    “schrok zich dood toen hij vrijdagochtend thuiskwam”

Reacties niet toegestaan