Journalist regelt Syrisch paspoort voor premier Rutte

Oorlogsjournalist Harald Doornbos heeft op doodeenvoudige wijze een Syrisch paspoort op naam van premier Mark Rutte gekocht. ‘'Het enige wat je nodig hebt is een telefoonnummer van een van de vele paspoortvervalsers en omgerekend 750 euro,’' vertelt hij in Nieuwe Revu. Na wat rondvragen in de regio had Doornbos al snel zes telefoonnummers van paspoortvervalsers. Bij de tweede die hij belde had hij beet. De volgende dag kon hij meteen langskomen. ''Dus heb ik maar een fotootje van Mark Rutte gebruikt met de naam Malek Ramadan, dezelfde initialen." Hij kreeg een proefdruk per app, zodat hij kon checken of het klopte. Uiteindelijk waren het paspoort en de ID-kaart binnen 40 uur klaar. Het kostte slechts 750 euro. ''Je kunt dus op elke naam een vals paspoort kopen." Hij vervolgt: ''Volgens Syriërs ter plekke zijn vooral ISIS en Nusra-strijders die naar Europa willen geïnteresseerd in de paspoorten. Maar ook landgenoten die in de Syriëoorlog hebben gemoord, verkracht en nu onder een nieuwe naam een leven willen opbouwen. Ook in Europa."

Bron(nen):   AD      

26 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Boven Jan

  Ok, dus Rutte heeft een dubbel paspoort. Tijd om kleur te bekennen Mark!

 2. Blargh

  en de zieligheidsindustrie maar draaien

 3. Jos

  “Ben ik nou gek?” denk je bij dit soort nieuws. Natuurlijk weet men dit allemaal allang. Natuurlijk had IS al uitgeschakeld kunnen worden. Natuurlijk hadden de golfstaten vluchtelingen kunnen opnemen, zoals de VS en Canada. Natuurlijk is dit allemaal compleet in strijd met het vluchtelingenbeleid van de afgelopen tien jaar. We worden gewoon moreel klaargestoomd om een interventie tegen Assad te steunen.

 4. Fritzy von Popsicle

  En vooral blijven geloven, in de ene ‘echte vluchteling’, dit is weer het zoveelste bewijs van een economische stormloop va gelukszoekers en potentiële terroristen. Grappig dat de hoeveelheid paspoorten, straks bepalend is voor de hoogte van de uitkering……mensen wordt toch eens wakker!

 5. Fritzy von Popsicle

  Wat zullen de Nederlandse pro-immigratielobbyisten, nu weer gaan konkelen, om dit weer goed te praten? Het moge toch overduidelijk zijn, wat hier de gevolgen van zullen zijn!

  • Dead Silence

   En er zijn heel wat naiefmenschen, neoNSB-ers en zoals u al aangeeft pro-immigratiegeilerds onder onsch.

   (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
   • Fritzy von Popsicle

    Helaas wel, de typische ‘anti-ons’ mentaliteit, en overal tegen aan willen schoppen, is het enige wat zij de gehele dag te doen hebben…

    (in antwoord op Dead Silence)
 6. Ayna

  Het is zo grappig he.

  Al tonen ze morgen het afgehakte hoofd van Rutte, dan nog zullen ze hier de ogen sluiten voor de ware aard van de islam.

  • Fritzy von Popsicle

   Allemaal alleen maar mooi, hoe lang kunnen de ‘anti-ons’ lobbyisten nu nog wegkijken van de waarheid?

   (in antwoord op Ayna)
   • Ayna

    Nog heel lang, tot het momemt dat er echt letterlijk een high-profile muslim-attack plaatsvindt, in de vorm van een verkrachting, of aanslagen.

    En dan is er geen tussenmarge meer, maar een zwaar internationaal probleem in de vorm van een kettingreactie van burgerlijke opstand.

    (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
    • Fritzy von Popsicle

     Dat zal dan, naar alle waarschijnlijkheid niet meer zo lang duren, dit volkje staat immers bekend om hun korte lontje en enorme driften, en terroristische dadendrang!
     Zie maar eens het grote aantal aanrandingen en verkrachtingen waardoor het vriendelijke en gastvrije Zweden geteisterd wordt.

     Er bestaat hierin ook geen grijs of zwart, zelfs de meest geduldige mens, heeft een grens. En zal uitmonden in een groot, moeilijk te controleren internationaal probleem, hetgeen inderdaad en onvermijdelijk zal uitmonden in een burgerlijke opstand!

     (in antwoord op Ayna)
     • Ayna

      Het gaat allemaal sneller dan iedereen gedacht heeft.

      En heel het PC regentschap inclusief de dito pers houdt (enkele uitzonderingen nagelaten) houdt zijn kaken stijf op elkaar i.p.v. zich luid af te vragen: “wat klopt er niet aan deze plotselinge exodus?”

      Expres alle verkeerde signalen negeren, afwimpelen, en heel Europa wordt letterlijk volgestouwd in sneltreintempo…ze houden het zelf niet eens bij.

      Ik heb wel een vermoeden waarom dat zo gaat: linkssocialisten in heel Europa hebben allang in de gaten dat het maatschappelijk draagvlak voor hun leugenachtige maakbaarheidsidealen en multikul-sprookjes stevig aan het afbrokkelen zijn.
      Niet zo vreemd, als je bedenkt dat de leiders van de meest toonaangevende westerse landen een poos geleden zelf hebben toegegeven dat de multiculturele droom die ze voor ogen hadden, mislukt is!

      De grote spelbreker was mede de kredietcrisis van 2008.
      Dat heeft héél veel roet in het eten gegooid in de plannetjes van deze regenten, die het geld eigenlijk al uitgegeven hadden wat ze nooit hadden, dachten te kunnen winnen met massale speculaties, en allemaal verdampt hebben zien worden.

      Wat is dan voor dergelijke landverraders die weten dat hun einde nadert, het devies om je toekomst te verzekeren in de politiek, en anders in het bedrijfsleven en gesubsidiëerde stichtingen waar je vriendjes de scepter zwaaien?

      Juist: je importeert zoveel mogelijk mensen die jij mag gaan onderhouden.

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
     • Fritzy von Popsicle

      Het gaat sneller, maar dan wel in een zeer overtreffende trap, en nog steeds blijven de oogkleppen strak op.
      Natuurlijk zijn zij nu angstig, hoe gaan zij straks de mislukte ‘multiKul-droom’ verkopen, krampachtig hieraan vast houden, en maar hopen (tegen beter weten in) dat er ook nog maar iets van overeind blijft.
      Ach..en al deze ‘politiek correct-verdwaalden, schuifelen nu aan bij hun oude vriendjes, in de hoop op een mooi baantje zoals U zegt, om zich in de vergetelheid, achter de schermen, verder te kunnen doorgaan met hun slinkse activiteiten.

      (in antwoord op Ayna)
     • Ayna

      Deze mensen willen het niet weten, er niet aan denken, oogkleppen op en doen alsof je niks merkt achteraf…..maar internet vergeet niet meer.

      Dat is het grote verschil van politiek bedrijven, pak en beet 2 decennia terug, en politiek bedrijven nu: tegenwoordig zit je met je leugenachtige rotsmoel op 10 miljoen sites bekeken te worden, en val je veel sneller (en geheid) door de mand…

      En net zo bloedhonderig als deze landverradende mensen in het verleden en tot op heden critici en andersdenkenden uitmaakten voor racist, hen demoniseerden, levens en carrieres kapotmaakten i.s.m. hun vriendjes in de staatspropagandapers, net zo bloedhonderig zijn er nu de GS-achtigen e.a. bloggers, die deze mensen eens allemaal fijn voor hun daden verantwoordelijk gaan stellen aan de Grote Digitale Schandpaal:)

      Niks vergetelheid!

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
 7. Ayna

  Oei, waar blijven de gebruikelijke NRC-islamic huistrollen om tegen m’n been aan te rijden onder hun verschillende non-islamitische fopnaampjes?

  Het is zo stil opeens!

  Toch een stuk lastiger om mensen die je compleet ontmaskeren als taqiyya-moslim, te laten bannen en al hun postings te laten verwijderen als je niet bevriend bent met de moderator, he?

  Verdorie, als dat nou ook nog kon met al die gesloten topics, waarin deze NRC huisjihadisten nog steeds ontmaskerd en al staan te schitteren.
  Helaas:)

  • Fritzy von Popsicle

   De waarheid is hard….maar wel de waarheid….maar geloof maar dat zij ijverig aan het graaien zijn in hun grote trukendoos, naarstig opzoek, naar een nieuw slinks middel, om dit weer te kunnen vergoelijken!

   (in antwoord op Ayna)
   • Ayna

    Die (voornamelijk Marokkaanse) jihad-trolletjes met hun fake-naampjes lezen letterlijk iedere posting van me mee.

    Helaas voor ze is dit geen Maroc.nl, Marokko.nl, NRC, Trouw, VK, Parool of een van die andere linkse islamknuffelende sites waar moderators zelf een moslim zijn of heel bevriend met een paar van ze:)

    En zowaar:ik hoor hun machteloze knarsetandjes bijna hier nog:)

    (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
    • Fritzy von Popsicle

     Er zal vast driftig gebruik gemaakt worden, van een één of ander knopje ‘volgen’, merk inmiddels ook wat, ondergeschoven lichte dreigementen, maar kan er niet van onder de indruk raken, en blijf dan ook gewoon doorgaan….zal een koran branden voor hun zielenheil..

     (in antwoord op Ayna)
     • Ayna

      Ohw jij geeft niet om een beetje luchtverontreiniging zie ik?
      Ik zou m’n reet er niet eens mee afvegen, met die Duivelsverzen:)

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
     • Fritzy von Popsicle

      Heb waarschijnlijk, de grootste verzameling in privébezit , van vele honderden stuks…een zeer kostbare verzameling, maar gezien de huidige tijd zal zo’n verzameling weleens onverkoopbaar kunnen zijn….

      (in antwoord op Ayna)
     • Fritzy von Popsicle

      Ok….vroeg mij al af, waarom sommigen, alles lijken te ‘weten’!

      (in antwoord op Ayna)
     • Ayna

      Meen je dat nou…

      Je profiel is ‘open’.
      Dus iedereen kan op je naam klikken, en lezen wat je hebt geschreven.

      Alleen voor de echte kerels weggelegd.
      Als je het echt lastig krijgt met stalkers, kan je je profiel altijd op ‘prive’ zetten.

      Nu ben ik niet iemand die last krijgt van stalkers: stalkers krijgen last van mij:)

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
     • Fritzy von Popsicle

      Dat is het dus, maar ik heb niets te verbergen, laat men maar lezen, het is precies hoe ik erover denk…..weten ze dat gelijk ook weer! En voor die stalkers ben ik echt niet bang, ‘veel geschreeuw, weinig wol’, heb als PMC wel voor hetere vuren gestaan, van zo’n internet-r#kker kan ik echt niet onder de indruk raken….AFKA en KURF hebben nog altijd hun neus gestoten!

      (in antwoord op Ayna)
     • Ayna

      Idem.

      Ik weet wat ik zeg, ik sta achter wat ik zeg, ik weet altijd wat ik gezegd heb, en ik ben een soort autist als het gaat om het onthouden van wat anderen gezegd hebben…

      Lezen jullie mee, islamitische kinderverkrachtingen goedpratende, stalkende schatjes van me?
      Ja, dat doen jullie:)

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
     • Fritzy von Popsicle

      Goed dat U, er net zo in staat als ik, sta gewoon voor wat je zegt of uitdraagt….wat dat betreft zijn er hier zoveel, die ‘met alle winden meewaaien’, en een clubje wat graag overal hun draai aan probeert te geven, met alle onzinnige aantijgingen van dien….nazi..fasc…etc.

      (in antwoord op Ayna)
 8. Burgermans

  Wilders heeft gelijk, blijkt maar weer. Als je de grenzen openzet voor economische gelukzoekers uit de woestijn zullen er honderden terroristen en haatmoslims tussen zitten.

Reacties niet toegestaan