Tiener komt per ongeluk uit de kast bij homo-hatende oma

Een 16-jarige blogger zat met haar familie bij haar oma. Geen van hen wist dat ze op vrouwen viel. Tot ze zich versprak en op hilarische wijze uit de kast kwam. Van schrik rende Katie naar het toilet, alwaar ze de situatie in een paar sms'jes aan een bekende vertelde. Later plaatste ze de berichten op Tumblr. Sindsdien gaat haar verhaal het hele internet over.

Dit stond er in de smsjes: "Ik ben net waarschijnlijk tegenover mijn hele familie uit de kast gekomen op de slechtst mogelijke manier.'' ''Mijn oma zei dat homoseksuelen naar de hel gaan en ik wilde daar niet over praten dus ik ging weg. Mijn nicht vroeg waar ik heen ging.'' ''Naar de hel, kennelijk'', zei ik. ''Wat heb ik gedaan?'' Om te laten zien dat de berichten echt zijn, vertelt ze op haar blog het hele verhaal. "Ik had de deur al achter me dichtgeslagen voordat ik besefte wat ik had gezegd. Ik rende naar de badkamer, waar ik de sms'jes verstuurde. Terwijl ik daar verstopt zat, klopte mijn nichtje op de deur. 'Je kunt er nu wel uit komen', zei ze. 'Tenminste, dat heb je al wel een beetje gedaan, maar...' Samen gingen we naar haar kamer." Haar oma zou tegen haar moeder hebben gezegd dat het haar schuld was dat ze een lesbische dochter had. "Mijn moeder, tante en oom werden daar boos over. Iedereen begon te schreeuwen. Na een tijdje kwam mijn moeder naar me toe. Ze zei dat ze me altijd zou steunen, wat er ook gebeurt. Toen zijn we vertrokken, zonder nog een woord tegen mijn oma te zeggen." Oma had spijt en belde de volgende ochtend op. "Ik weet niet hoe gemeend die excuses waren, want ze had mijn moeder aan de lijn. Maar ik ben nog wel uitgenodigd voor Kerst," zegt Katie nog.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  aaaaaaand not a fuck was given

 2. Jaap Aap

  Dit illustreert de kortzichtigheid en domheid van mensen die anderen beoordelen op basis van vooroordelen, onbekendheid en indeling bij een groep in plaats van de woorden en daden van een ander.

  We zien dit helaas ook veelvuldig op forums als deze, de laatste tijd vooral op basis van geloof of nationaliteit. Het maakt een aantal mensen ongelooflijk kortzichtig, zeg eigenlijk maar blind…

 3. DoubleUC

  álles is ook ‘nieuws’ tegenwoordig (…)

Reacties niet toegestaan