Slecht nieuws voor de hipster: vrouwen vinden een baard al lang niet meer sexy

De hipster is al een tijdje op zijn retour, maar ook voor zijn eveneens bebaarde opvolger, de Yuccie (Young urban creative), is er slecht nieuws: mannen met baarden vechten vaker, stelen meer en bedriegen eerder hun partner. Bovendien vinden vrouwen die baard allang niet meer sexy. Uit onderzoek van eva, het video social network, onder ruim 2.000 mensen blijkt dat mannen met meer gezichtsbeharing vaker anti-sociaal gedrag vertonen. Daarnaast zegt 43 procent van de bebaarde mannen ooit wel eens ontslagen te zijn. Maar ook op het gebied van de liefde is een baard geen goed teken. De meerderheid van de heteroseksuele vrouwen geeft de voorkeur aan een gladgeschoren man. Bijna de helft van de vrouwelijke respondenten noemt grote baarden onhygiënisch. 65 procent vindt een baard niet mooi en de helft zegt zelfs geen relatie te willen met een baardman. En misschien hebben ze wel een punt. 47 procent van de mannen met een baard gaf toe hun partner te hebben bedrogen vergeleken met slechts 20 procent van de gladgeschoren mannen.    

Bron(nen):   The Independent      

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  Haha , wat een ‘onderzoek’ weer

 2. Dead Silence

  Troep, zoals wel vaker zo niet altijd op dit socialistische forum.

  • jandan

   dan tieft je toch lekker op naar je geen stijl forumpje.
   op die zinloze opmerkingen van je zit echt niemand te wachten.
   dood en stil is wat dat betreft wel een goede nick voor je, doe er iets mee.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • Rob

    Jandan lees je eigen inzending ook eens opnieuw. Noem je dat normaal? Zulke antwoorden kunnen we hier ook missen. Vrijheid van meningsuiting is bij jou blijkbaar nog niet doorgedrongen en iemand de dood in wensen is te ziek voor woorden.

    (in antwoord op jandan)
    • jandan

     mijn nick is niet dead = dood en silene = stil
     verder hoor ik bij de sterk groeiende groep burgers die weigert zich te laten intimideren en overschreeuwen door dat tokkie volk.

     (in antwoord op Rob)
     • Rob

      Moet toegeven je past precies goed op dit forum thuis. Bent meteen een goed voorbeeld. Bedankt namens alle baarddragers

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      als ik reageer op een zuiger, die op elk topic de zelfde onzin opmerkingen plaatst, dan is dat aan mij.
      op een forum mag een ieder een mening plaatsen, ook ik kan en mag dat.

      ik zie je niet reageren op die doodstil dat de opmerking off-topic is, bedoel je daarmee dat je het er eigenlijk mee eens bent?

      (in antwoord op Rob)
    • Jaap Aap

     Het gaat niet om de mening die @dead_silence:disqus of @jandan:disqus verwoord. Dat is inderdaad hun goed recht. Maar als je een probleem hebt met het platform waarop je reageert, dan doe je er inderdaad goed aan het advies van jandan op te volgen.

     (in antwoord op Rob)
     • Rob

      Maar misschien dat men wel eens beter op moet letten ook wat men wel of niet plaatst. Is eeuwig zonde als dit soort fora niet meer serieus genomen worden. Laten we eerlijk zijn, dit is wel een heel slechte en niet onderbouwde post. Is nog stigmatiserend ook.

      (in antwoord op Jaap Aap)
     • Jaap Aap

      Prima dat je die mening bent toegedaan maar wees dan gebalanceerd in je kritiek en plaats ook een vergelijkbare reactie in antwoord op de “heel slechte en niet onderbouwde post” van @dead_silence:disqus

      (in antwoord op Rob)
     • Rob

      Waarom. Hij plaatst het wellicht wat ongenuanceerd wat overigens hier heel normaal blijkt te zijn als men de tegen reacties ziet. Als alle posten hier zo zijn is het wel heel verleidelijk om me in zijn voetspoor te plaatsen echter met dat grote verschil dat ik mij dan wel anders zou uiten

      (in antwoord op Jaap Aap)
 3. Rick Werf

  boeien wat vrouwen willen, als ik een baard wil neem ik een baard, slikken of stikken

  • Melissa Rollins

   .my classfellow’s younger sister making $97 in one hour Online….……Last weekend I Bought A Brand new McLaren F1 after earning 18,512$,this was my last month’s paycheck ,and-a little over, $17k Last month ..3-5 h/r of work a day ..with bonus opportunities & weekly paychecks.. it’s realy the easiest work I have ever Do.. I Joined This 7 months ago and now making over $83, p/h..Learn More right Here….
   1vds………..
   ➤➤
   ➤➤➤ http://www.NationalEmployments.&#84k ❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

   (in antwoord op Rick Werf)
  • Yoda

   Wat zal jij dan veel vrouwen hebben, haha. Het is gewoon te smerig voor woorden.

   (in antwoord op Rick Werf)
   • Rick Werf

    lekker boeiend wat jij vindt

    (in antwoord op Yoda)
   • Rob

    Yoda er zijn baarden en baarden. Beetje simpel om allen over 1 kam te scheren niet?

    (in antwoord op Yoda)
    • Yoda

     En sorry voor jou maar wat voor soort baard het ook is ik vind het smerig.

     (in antwoord op Rob)
   • Blargh

    Wassen , net als je handen en die gebruik je méér dan baard.

    (in antwoord op Yoda)
 4. Ik denk, denk ik

  Mannen met baarden zijn eerlijker … ?

 5. Ignatius J. Reilly

  En die 47% doet het zeker steeds met de zelfde vrouw?

 6. Rob

  Tja je kunt de conclusie ook omdraaien, de baarddragers zijn eerlijk

  • Floris Vrijdag

   maar ze vechten vaker, stelen meer en bedriegen eerder hun partner

   (in antwoord op Rob)
   • Rob

    blijkt uit een onderzoek onder 2000 mensen? Waar wie enz. Verder, welke baarddragers. Volbaard, ringbaardje of? Als we al bedenken dat er al geen statistieken zijn van wie de meeste ongelukken veroorzaken welke statistieken worden hier dan geraadpleegd. Zo maar loslopend “wild” die een gedachte mag uiten Dit is een totaal niet onderbouwd onderzoek.

    (in antwoord op Floris Vrijdag)
    • Floris Vrijdag

     hoezo niet onderbouwd? ik weet niet hoe die steekproefgrootte is bepaald, maar wel dat bij de meeste marktonderzoeken 2000 respondenten een forse basis is waarop allerlei significanties kunnen worden bepaald. Afhankelijk van de totale grootte van de populatie (eindig of oneindig) en de wijze waarop de aselectheid van de steek werd bepaald. Als bijv. Maurice de Hond beweert dat uit onderzoek blijkt dat Ome Greet Wilders de grootste is dan zijn dat er zeer waarschijnlijk ook niet veel meer dan 2000 die zijn gevraagd. En idd mag je van “loslopend Wild” niet zomaar zeggen dat ze de grootste is.

     (in antwoord op Rob)
 7. Janneke van Vught

  Ik heb baarden altijd onsmakelijke dingen gevonden. Het voelt verschrikkelijk en ziet er (in mijn ogen) niet uit. Een man met een weelderige bos borsthaar is toch ook niet om aan te zien, maar als diezelfde krullen onder zijn neus en kin hangen was het in een keer wel opwindend. Bah

 8. disqus_469DTwpqo7

  dus baardragers scoren 27 procent vaker ,..dus artikel spreekt zichzelf tegen

Reacties niet toegestaan