Fastfoodbaas fel tegen homohuwelijk: We danken god

Een fastfoodketen en het homohuwelijk. Rare combinatie maar in de VS ineens hoogst actueel sinds de baas van Chick-fil-a zich uitsprak vóór het Bijbelse huwelijk tussen man en vrouw en tégen het homo-huwelijk. Vandaag gaan homoparen massaal naar Chick-fil-a om er demonstratief te gaan zitten kussen: "The same sex kiss day". Of anderen daar nu aanstoot aan nemen of niet. De controverse is compleet want aan de kusactie van vrijdag ging  een andere actie vooraf op woensdag: Chick-fil-a Appreciation Day: Klanten die directeur Dan Cathy en zijn anti-homohuwelijk tirade van harte steunen. Cathy zei: "We steunen van harte het gezin. We zijn een familiebedrijf en getrouwd met onze eerste echtgenotes. We danken god daarvoor".

Bron(nen):   CNN  LATimes  Chick-fil-a  

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Alter Ego

  Homosexualiteit zit in de genen.
  Ook dieren doen het.
  En mensen zijn niet meer dan dieren.

  En als er morgen subsidie wordt gegeven voor homo’s moet je eens kijken hoeveel mensen homo worden.

  In plaats van je er zelf zo tegen de verzetten kun je je afvragen waarom dit en nog vele andere soorten bestaan.
  En ook bestaansrecht hebben.

  Alles is mogelijk.
  Ook geen relatie. 😉

 2. John Bon

  Nou. nou Charles Groenhuijsen overdrijft het geheel nog al! Dat blijkt ook wel uit de quote, want nergens staat dat Cathy anti-gay is en dat heb ik in nog niet één van de quotes gevonden!

  Hoe maak je van een mug een olifant!

  De man geeft een interview en dat wordt hier een tirade genoemd? Kom op zeg, het was geen speech à la Hitler. Dat waren tirades! Je schrijft nu niet bijster objectief. Journalistiek in dit artikel is echt beneden de maat!

  Bovendien hoor je God met een hoofdletter te schrijven, Charles! In andere stukjes deed je dat gelukkig wel goed, dus het zal wel een slip of the SHIFT-key zijn geweest.

Reacties niet toegestaan