‘Verdachten gepakt voor aanrandingen Keulen’

De Duitse politie heeft twee verdachten aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de aanrandingen en berovingen van talrijke vrouwen en meisje rond Nieuwjaar in het centrum van Keulen. Dit meldde de omroep WDR vrijdag. De politie heeft dit nog niet bevestigd.

Het gaat om twee mannen met een 'migrantenachtergrond' die bij de gewelddadigheden aanwezig waren en op hun mobiel beelden hebben vastgelegd. Ze hebben ook wat basiskennis van het Duits vastgelegd. Zo stonden er onder meer de Arabische teksten 'mooie borsten' , 'ik dood je' en 'ik wil seks met je' in het Duits vertaald.

De politie heeft vooralsnog 21 verdachten op het oog. Er zijn 170 aangiftes gedaan waarvan 117 met betrekking tot aanrandingen.

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Naar mijn mening is Merkel medeverantwoordelijk voor de nieuwjaarsverkrachtingen. Als je honderdduizenden testosteronbommen binnenhaalt uit vrouwenmepperlanden kun je ook wel verwachten dat ze zich op een gegeven moment gaan misdragen.

  • Blargh

   niet op een “gegeven moment” , onmiddellijk zonder uitzondering.
   het begint al IN de centra

   (in antwoord op Burgermans)
 2. Blargh

  “Zo stonden er onder meer de Arabische teksten ‘mooie borsten’ , ‘ik dood je’ en ‘ik wil seks met je’ in het Duits vertaald.”
  En niet “oitkiering” ?

 3. Blargh

  bullshit C/P bericht ….

  “De waarheid boven tafel krijgen zal desalniettemin een lastige opgave blijken, want door het totale taboe op het simpel benoemen van de feiten is zelfs de politie van Keulen volstrekt onbetrouwbaar gebleken. De politie, die onschuldige vrouwen dient te beschermen tegen misdadige barbaren, verdraaide naar nu blijkt na oudejaarsavond bewust de feiten. Hetlaatste nieuws: 31 arrestaties waarvan 18 asielzoeker. Klote Amerikanen ook altijd. Wenn es nicht so traurig wäre, könnte man darüber lachen.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/daders_keulen_hadden_arabischd.html

 4. donkerss

  Het lijkt een gestuurde actie om onrust en tweespalt te zaaien in West Europa. Er zijn de nodige IS aanhangers met de vluchtelingenstroom meegekomen en deze lijken nu te actief te worden ingezet.

 5. kwikfit

  Verdachten gepakt voor aanrandingen Keulen’…… en weer vrijgelaten……

Reacties niet toegestaan