Migranten verdrinken bij Turkije

Zeker tien migranten zijn verdronken doordat het schip waarop zij zaten voor de kust van Turkije zonk. Volgens Turkse media zaterdag wist de Turkse kustwacht 43 mensen te redden uit de zee bij Ayvacik in het westen van Turkije.

De vluchtelingen waren op weg naar Griekenland. Het ongeval was vlakbij het eiland Lesbos. Het is niet duidelijk hoeveel migranten aan boord van het schip waren. Onder de doden zijn vijf kinderen.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  blub blub blub

  • Jaap Aap

   Voor het geval het je is ontgaan, het gaat hier om MENSEN!!!

   (in antwoord op Blargh)
   • Blargh

    oh nee, ik dacht mieren ….(roll eyes)
    Hoe voelt dat zo’n nep-empathie? Als je beetje rondsurft vind je vast nog artikels over mensen die op domme manieren aan hun eind komen

    (in antwoord op Jaap Aap)
 2. Motto

  Hoe dom kan iemand zijn om in een wankel bootje de zee op te gaan. Daarbij brengen ze niet alleen zichzelf maar ook anderen in gevaar. En dan te bedenken dat het niet eens vluchtelingen waren want veilig waren ze al in Turkije.

  • Jaap Aap

   Misschien moet je je eens wat meer verdiepen in de werkelijkheid? Turkije is volgens jou een veilig land. Maar UNHCR en andere NGO’s zeggen het tegenovergestelde.

   Vind je het erg als ik net iets meer waarde hecht aan deze mensen die actief zijn in de regio dan een toetsenbordridder die niet verder komt dan misinformatie herhalen die toevallig in z’n straatje past?

   (in antwoord op Motto)
   • Motto

    De werkelijkheid is dat Turkije miljarden gaat krijgen of al krijgt van de EU omdat het daar zo ‘onveilig’ is (geloof je het zelf?). Overigens lopen die gelukszoekers door nog eens een stel veilige landen voordat ze het land bereiken, waaronder NL, waar het meest te halen valt. Dat heet ‘economische vluchteling’ oftewel gelukszoeker. En de mensenhandelaren maar lachen.

    En nee, ik vind het niet erg dat jij er anders over denkt en liever weg kijkt. En verder kun je je geleuter op de persoon, waar je je fraaie verhaal mee besluit, beter achterwege laten. Voegt niets toe aan de discussie en zegt meer over jezelf dan over mij.

    (in antwoord op Jaap Aap)
 3. Burgermans

  Weer mensen de dood in gelokt door de naïviteit van Merkel en de hebzucht van de asielindustrie. Grenzen dicht!

Reacties niet toegestaan