Fractievoorzitter PVV Limburg stapt op

Michael Heemels stapt op als fractievoorzitter van de PVV in Limburg en als Statenlid. Dat heeft hij donderdag in een schriftelijke verklaring aan nieuwssite 1Limburg laten weten.

Heemels geeft in de verklaring als reden dat er binnen zijn eigen fractie getwijfeld wordt aan zijn integriteit en functioneren. ,,Ik kan mij daar niet tegen verdedigen en wil niet de dupe worden van verdere beschadiging van mij als persoon", zegt Heemels. De fractievoorzitter kwam onlangs in opspraak na mediaberichtgeving dat hij onder meer zeer hoge bedragen zou hebben overgemaakt naar een fractiemedewerker.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jaap Aap

  Mocht inderdaad blijken dat Heemels niet “integer” gehandeld heeft (is dat fatsoenlijk taalgebruik voor fraude of omkoping?) dan staat hij niet alleen. De PVV kent meer veroordeelden of mensen waartegen een juridisch onderzoekt loopt, dan elke andere partij.

  Geeft te denken nietwaar. Geeft in ieder geval aan dat de reden die Wilders altijd aangeeft voor zijn on-democratische structuur van zijn partij, nl. uitschot buiten de deur houden, niet werkt. Of Wilders is toch niet zo’n goede beoordeler van personen als hij zelf graag denkt.

  Natuurlijk kan het ook dat hij dit excuus slechts als dekmantel gebruikt om zijn extreem-rechtse vrienden te helpen. Hoe anders verklaart hij dat bekenden uit NVU, Zwart Front, Identitair Verzet en Blood & Honour actief zijn binnen de partij en zelfs op de kandidatenlijst staan van de PVV?

 2. Heinz

  Doei Heemels. Nu weer over naar de Pinokkio-praktijken van Rutte c.s.

 3. Motto

  Zelfreinigend vermogen van de PVV. Prima.
  En laat de PVV-haters maar beter naar hun eigen partijtjes kijken als het op integriteit aan komt.

Reacties niet toegestaan