„Als ik een kalasjnikov had, schoot ik alle Joden dood”

Een docente burgerschap van een mbo in Amsterdam was nog maar net begonnen aan de les over discriminatie, toen een meisje met een Marokkaanse achtergrond opstond. Ze deed of ze een wapen vasthield en ermee in de rondte schoot. „Als ik een kalasjnikov had, schoot ik alle Joden dood”, riep ze. De docente zei haar dat Joden en meisjes zoals zij veel met elkaar gemeen hadden. Ze vroeg haar zich in te leven in een willekeurig Joods meisje van vijf jaar uit Amsterdam. Geen spoor van empathie. Het meisje wist alleen: de Joden moeten dood. Andere studenten, leerlingen van Turkse komaf en niet-moslima’s, begonnen hun klasgenoot bij te vallen. De Surinaamse studenten hielden hun mond. Aan het eind van de les kwam de boze leerling naar de docente toe. Ze was nu helemaal rustig en hoopte dat de docente op het goede pad zou komen. „Dat gun ik u.” Dit is een tekenend fragment uit een onmisbaar verhaal uit NRC van deze week. Zeer aan te raden: in 8 minuten leestijd verandert je blik op (de toekomst) van het land. Je wordt er zorgelijk van. Journaliste Margalith Kleijwegt, eerder werkzaam bij Vrij Nederland, kreeg van minister Jet Bussemaker (Onderwijs, PvdA) het verzoek te rapporteren over de wijze waarop „gevoelige maatschappelijke kwesties de klas binnen komen”. Ze tekende tal van deze verhalen op en bundelde die tot de rapportage 2 werelden, 2 werkelijkheden. Hier kun je het hele rapport lezen Er staan bijzondere waarnemingen  in. Over leerlingen die met de koran in de hand beweringen van hun geschiedenisleraar tegenspreken. Die zeggen: „Juf, we kunnen de vormen van uw lichaam zien.” Leerlingen die midden onder de les opstaan omdat ze willen bidden. Leraren die hun kettinkje met de Davidster maar thuis laten. Uit het rapport: Een vmbo-docente hoorde wat sommige leerlingen, 'zulke lieve meisjes', beweerden na de aanslagen in Parijs. De aanslag was verzonnen. De politieman die zogenaamd gedood was, leefde in werkelijkheid, want er lag geen bloed op straat. 'Ineens stond er een heel grote muur tussen mij en mijn leerlingen. Zelfs een niet-moslimmeisje werd in dit verhaal meegezogen. Ik wist niet wat ik moest doen en ben uiteindelijk maar tot de orde van de dag overgegaan.'   Maar ook: Studenten van een ‘witte’ mbo-opleiding waren ervan overtuigd dat het dramatische beeld van de driejarige Aylan, een Syrisch jongetje dat begin september in zijn rode shirtje en blauwe broekje aanspoelde bij de Turkse stad Bodrum en wereldwijd veel emoties opriep, geconstrueerd was door de media om medelijden op te wekken. Het jongetje was helemaal niet verdronken, maar met zijn gezicht naar beneden op het strand neergelegd om medelijden te wekken.

82 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  oei, wat nu aapje ?

 2. Ko Herent

  En de infiltratie gaat verder. Zielige gezichten van de hoogopgeleiden (46% echter zonder diploma stond in HLN gisteren), maar owee als ze de verblijfsstatus hebben. Dan komt de ware aard boven, en de kinderen ( van broer en zus ook want een document is zo gemaakt).

 3. DoubleUC

  Bedreiging met een tegen het leven gericht misdrijf. Hierop staat gevangenisstraf dus ik hoop dat er voor dit k*tmarokkaantje inmiddels een celletje is gereserveerd.

  Rare wereld eigenlijk hè? Als Wilders aan een groepje mensen vraagt of ze meer of minder marokkanen in Nederland willen wordt hij voor het stellen van een vraag vervolgd, maar als een marokkaan aangeeft voornemens te zijn genocide te plegen blijft dat verder zonder gevolgen (…)

  • Jerapah

   Het is een minderjarige, dus gevangenisstraf is niet aan de orde.

   (in antwoord op DoubleUC)
   • DoubleUC

    Artikel 285
    1
    Bedreiging
    met openlijk in vereniging geweld plegen tegen personen of goederen,
    met geweld tegen een internationaal beschermd persoon of diens
    beschermde goederen, met enig misdrijf waardoor gevaar voor de algemene
    veiligheid van personen of goederen of gemeen gevaar voor de verlening
    van diensten ontstaat, met verkrachting, met feitelijke aanranding van
    de eerbaarheid, met enig misdrijf tegen het leven gericht, met
    gijzeling, met zware mishandeling of met brandstichting, wordt gestraft
    met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de
    vierde categorie.
    2

    Indien deze bedreiging schriftelijk en onder een bepaalde voorwaarde
    geschiedt, wordt ze gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier
    jaren of geldboete van de vierde categorie.
    3
    Bedreiging
    met een terroristisch misdrijf wordt gestraft met gevangenisstraf van
    ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie.

    (in antwoord op Jerapah)
    • Jerapah

     Leuk dat je de moeite neemt om een wetsartikel volledig te citeren, maar in de praktijk zal een school er de voorkeur aan geven om een dergelijk incident waarbij een minderjarige betrokken is, intern af te handelen. zonder de zaak aanhangig te maken bij de rechter.

     (in antwoord op DoubleUC)
     • Heinz

      “Leuk dat je de moeite neem…”

      Jij vindt het volgens mij ook wel leuk?

      (in antwoord op Jerapah)
  • Captain Gorgeous

   Want kinderen opsluiten die de extreme opvattingen van hun getraumatiseerde en/of gehersenspoelde ouders overnemen veroorzaakt niet nog meer haat en onstabiliteit?
   Dit soort kortzichtig gedrag is precies wat deze situatie veroorzaakt heeft. En maakt jou niet zo heel veel verschillend van dat meisje.

   Peace

   (in antwoord op DoubleUC)
   • DoubleUC

    Nou Captain, ik heb het strafrecht niet bepaald of gemaakt: de wetten zijn immers democratisch tot stand gekomen.

    Dat er besloten is om bedreiging in het strafrecht op te nemen is dus niet mijn individuele beslissing geweest, maar die van de democratie.

    Ik zie het verband niet dat het aanhalen van een wetsartikel als ‘kortzichtig gedrag’ kan worden gekwalificeerd, die aanklacht zul je toch écht aan de democratische samenleving moeten richten; ik als individu distantieer me er van en al helemaal dat ik er de schuld van draag dat dit meisje dergelijk gedrag vertoond. Hoe kom je er bij?

    Ik begrijp uit jouw reactie dat jij er voor kiest , althans het een beter idee vindt om dergelijke kinderen gewoon in onze samenleving te laten ‘groeien en bloeien’?

    Persoonlijk lijkt het me een beter idee om zulke personen uit de maatschappij te nemen, zelfs alleen maar ter bescherming van de maatschappij.

    Verder verschil ik heel veel van dit meisje, want ik ben totaal niet van plan om (alle) Joden te vermoorden, of zelfs eender wie te vermoorden. Je argumenten om iemand als ‘moordenaar’ te kwalificeren zijn wel héél erg dun: in werkelijkheid staan dat meisje en ik juist lijnrecht tegenover elkaar: zij wil Joden vermoorden: ik ben er een getrouwd en deel mijn leven met haar in een liefdevolle relatie.

    Ik ben zeer benieuwd naar jouw criteria: wanneer gaat iemand dusdanig ver dat ook jij vind dat deze beter geen deel meer kan uitmaken van de samenleving? Pas wanneer ze daadwerkelijk haar Kalasjnikov heeft leeggeschoten in een synagoge?
    Je weet wel: net als haar mede-moslims in Parijs hebben gedaan?

    (in antwoord op Captain Gorgeous)
    • Jerapah

     Je wilt minderjarige mensen dus preventief laten arresteren? Laten we maar blij zijn dat mensen zoals jij het niet voor het zeggen hebben in Nederland. 🙂

     (in antwoord op DoubleUC)
     • Fritzy666

      Een her-opvoedingskamp dan…..vroeger had je ook zoiets, voor ‘ondeugende’ Nederlandse jeugd…..daar werd je vroeger door je ouders mee gedreigd, als je weer wat kwajongens streken had uitgehaald!

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Jeugddetentie is voor minderjarigen die zware delicten hebben gepleegd.

      (in antwoord op Fritzy666)
     • Fritzy666

      Ahhhhh, je bent bekend met de JOVO’s?

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Wat heeft jeugdreclassering hier mee te maken?

      (in antwoord op Fritzy666)
     • Fritzy666

      JOVO’s Jong Volwassenen, voor de wet niet volwassen, maar wel volwassen delicten….heeft niets te maken met kwajongensstreken of reclassering, dat traject komt misschien daarna??? Rn rara, wat ‘zit’ er bij de JOVO’s voornamelijk…idd. degenen die jij zo in bescherming neemt!

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Ik neem niemand in bescherming, maar er wordt hier gesproken over het preventief arresteren van jongeren en het invoeren van heropvoedingskampen. Het lijkt me niet dat daar enige aanleiding voor is.

      (in antwoord op Fritzy666)
    • Captain Gorgeous

     de gedachte die achter mijn reactie steekt. is dat harde woorden gebruiken tegen harde woorden niks meer geeft dan harde daden van beide kanten . En dat is precies wat voorkomen moet worden om langzaam naar een enigsinds vreedzame samenleving te werken.
     Als je woorden als k*tmarrokaantje gaat gebruiken maakt dat jou indirect schuldig aan dergelijk extreem gedrag zoals alles, afknallen, vergassen, verzuipen, oplossen in zuur, whatever mensen van alle afkosten mee komen. Want ja “K*tNederlandertjes” maken zich net zo schuldig aan extreme uitspraken.
     Taal evalueert, en zo ook de sfeer die je in je woorden legt. Taal weerspiegeld zijn cultuur, en omgekeerd. Op het moment dat je meer en meer harde, bagetaiserende, vijandige taal gaat gebruiken, gaat de cultuur zich automatisch naar die componenten vormen. Omdat wij denken in die taal.
     Wanneer je er wel scherp maar zachtaardig er tegen in gaat, zal de hardheid naar verloop van tijd afnemen omdat er geen olie meer op het vuur wordt gegooid en mensen eerder aan het denken worden gezet op het moment dat het tegenargument op een rustige mannier wordt gebracht. Mensen zijn vechters als ze voelen dat ze zich moeten verdedigen.

     Het punt is om met liefde de circel van geweld te doorbreken. En niet met gedrag dat (bijna) gelijk staat aan wat je tegen probeert te gaan. Omdat het achterliggende gedrag uit de zelfde bron komt. En je er op langer termijn dus niks mee opschiet.
     Of zoals “Fresku” in zijn nummer “Angst” heel mooi zegt:
     ik heb de drang om te haten maar ik ben sterker”

     En ja, net als elke andere nederlander ben ik niet van elke wet voorstander. maar dat is een heel ander verhaal. Zelf probeer ik volgens de universele rechten van de mens te leven en een redelijk voorbeeld te zijn voor de wereld die ik op mezelf niet kan verbeteren. Wat de wet vervolgens voorschrijft, interreseerd me niet zo veel. Mits ik de logica er achter onzin vind.

     dus ja:
     Peace!

     (in antwoord op DoubleUC)
    • Jaap Aap

     “de wetten zijn immers democratisch tot stand gekomen”.

     Datzelfde geldt dus voor de wetten over ophitsing en aanzetten tot geweld. Het is precies daarvoor dat Wilders zich moet verantwoorden voor een rechter (ik zeg dus (nog) NIET dat hij schuldig is…).

     Waarom vind jij het dan nog zo vreemd dat hij gevraagd wordt zich te verantwoorden voor de rechtbank? Vind je dat nu zelf ook niet een heel klein beetje selectief?

     (in antwoord op DoubleUC)
     • Claudia Verhoeven

      Over welke democratie heb jij het Jaap Aap? je bedoelt toch niet die regentenkliek in den Haag ,waar we eens in de 4 jaar bij het aangekruiste vakje op mogen stemmen

      (in antwoord op Jaap Aap)
     • Jaap Aap

      Die democratie, rechten en vrijheden die wij genieten en het overgrote deel van de wereldbevolking de vingers aan af likt en met jaloezie naar kijkt en wenste dat ze dit in hun eigen land hadden…

      (in antwoord op Claudia Verhoeven)
   • Fritzy666

    Dat ‘peace’ kan je wel vergeten, jouw ‘beschermelingen’, brengen hun oorlog naar hier! Als kinderen, dit al roepen….wij hebben in Nederland een traditie van spreekwoorden, even eentje; ‘uit neten groeien ook ………’!

    (in antwoord op Captain Gorgeous)
  • Jaap Aap

   Blijf ajb NIET volharden in de misvatting dat Wilders wordt vervolgt voor “het stelen van en vraag”. Dat willen zijn aanhangers je doen geloven.

   Kijk nog eens naar het fragment en bezie de gebeurtenissen in context, dus inclusief zijn “nou, daar gaan we dan voor zorgen”.

   De vraag waarom het draait is of dit ophitsing is. Vergeet niet dat iemand als Goebbels ook nooit direct heeft gezegd dat je een jood moest afschieten. Hij zweepte zijn gehoor zodanig op dat het werd gezien als een aanmoediging om joden te mishandelen. Was Goebbels dan ook onschuldig?

   (in antwoord op DoubleUC)
   • Cervantis

    En Mohammed preekte “Dood aan de ongelovigen”. Dus een soort Wilders maar dan andersom?

    (in antwoord op Jaap Aap)
 4. Anton van Haasteren

  Als dit soort mensen de toekomst van Nederland gaan bepalen, denk ik niet dat er veel toekomst zal zijn.

  • Jerapah

   Ik denk dat jij je net zo goed zorgen zou moeten maken om die domme studentjes van die ‘witte’ mbo-opleiding, waar het artikel ook over bericht, die ervan overtuigd zijn dat de foto’s van de verdronken peuter Aylan, volledig in scène zijn gezet.

   (in antwoord op Anton van Haasteren)
   • Anton van Haasteren

    Waar lees jij dat ik me zorgen maak?

    (in antwoord op Jerapah)
    • Jerapah

     “Als dit soort mensen de toekomst van Nederland gaan bepalen?” Dat is toch wat je geschreven hebt, of niet?

     (in antwoord op Anton van Haasteren)
     • Anton van Haasteren

      Ja, en?

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Gaan we er een flauw semantisch spelletje van maken?

      (in antwoord op Anton van Haasteren)
     • Anton van Haasteren

      De toekomst van een land wordt bepaald door de mensen die er wonen. Een individu als ik heeft daar geen enkele invloed op. Ik zorg voor mijn eigen toekomst. Dat heb ik onder andere geleerd op school.
      Kennelijk leert de jeugd daar tegenwoordig heel andere dingen. Daar ging het artikel ook over.

      (in antwoord op Jerapah)
     • Heinz

      Maar waarde vriend, jij bent toch gek op speultjes?

      (in antwoord op Jerapah)
    • Fritzy666

     Deze ‘langnek’….leest heel graag wat hij wil lezen….of hij heeft teveel vreemde ‘klontjes’ gesnoept van ‘Dikkertje Dap’…?

     (in antwoord op Anton van Haasteren)
   • Heinz

    Typische reactie in de navolgende lijn:

    Marokkaans tuig – – > Ja maar… Nederlands tuig
    Racistische mosims – – > Ja maar… Racistische Nederlanders
    Koran – – > Ja maar… bijbel
    Appels – – > Ja maar… Peren

    (in antwoord op Jerapah)
    • Jerapah

     Dit artikel schetst in de eerste plaats een jongeren probleem en legt de vinger op een zere plek, namelijk dat leerkrachten niet meer in staat zijn bepaalde leerlingen aan te sturen. Maar dat is een algemeen kenmerk van de huidige maatschappij, ook in de commentaren die hier te lezen vallen komen mensen niet verder dan het obligate ‘schande’ roepen, wat verwijst naar hetzelfde soort frustratie en onvermogen om met dit gegeven om te gaan.

     (in antwoord op Heinz)
    • louter kabouter

     En een bananenschil om over uit te glijden, toch?

     (in antwoord op Heinz)
 5. Vogelbeest

  @redactie: Jullie zijn nogal pro-immigranten. Hoe zien jullie het antwoord? Begin niet over “praten” en “begeleiden” want dat doen we nu 40 jaar met bovenstaand resultaat.
  “Geld vrij maken” betekent dat het bestuur van diverse vage stichtingen in dure auto’s kan gaan rijden, maar geeft geen meetbaar resultaat
  We zitten nu in de 3e immigratiegolf en wie verder kijkt dan de volkskrant en het NRC weet dat het beloofde percentage hoogopgeleiden minimaal is.
  Ik stem ook liever geen PVV maar er zal toch íets aan gedaan moeten worden.

 6. Likoed Nederland

  De islamitische moordzucht is een direct gevolg van het islamitisch onderwijs, door islamitische geestelijken, vanaf de islamitische heilige plaatsen.

  http://likud.nl/2015/12/vanaf-de-tempelberg-allah-wil-dat-wij-de-joden-uitroeien/

  • Jaap Aap

   “De islamitische moordzucht is een direct gevolg van het islamitisch onderwijs”

   Ongetwijfeld doel je op geschiedenis lessen. Moet niet al te moeilijk zijn mensen te radicaliseren als je hele volksstammen behandelt zoals Israel dat doet:
   Schop ze van hun land af, Weiger oorlogsvluchtelingen terug te laten keren naar hun geboortegrond.
   Schiet hun kinderen dood en schiet hun huizen aan flarden met fosfor bommen.
   Sta niet toe dat ze hun woningen herbouwen door bouwmaterialen niet toe te laten.
   Pik hun land in tegen ale internationale verdragen en wetten in. Discrimineer hen en laat ze niet toe tot de bussen van en naar hun werk.
   Een muur bouwen die mensen verhinderd hun olijf boomgaard nog langer te bereiken, een belangrijke bron van inkomsten.
   Belastinggelden inhouden die volgens een overeenkomst door Israel worden geint maar niet afgedragen aan de gekozen regering.

   En een internationale gemeenschap die verdraait weinig doet tegen dit onrecht. Wekt het dan nog verbazing dat jongeren dit voelen als een complot tegen moslims?

   Waarom lees ik daar nu niets over op likud.nl? Oh dat is waar ook. Het is slechts de spreekbuis van de regering in Tel Aviv die dit allemaal goedkeurt en van harte ondersteunt…

   (in antwoord op Likoed Nederland)
   • Likoed Nederland

    Ja, en daarom worden de Jezidi’s, de christenen en de sjiieten daar ook massaal vermoord, het heeft allemaal niets met de Islamitische moordzucht te maken zoals duidelijk blijkt uit het filmpje.
    Zoek maar snel hulp voor waandenkbeelden en manisch liegen, voor het te laat is.

    (in antwoord op Jaap Aap)
    • Jaap Aap

     Uit je antwoord kan ik slechts 1 conclusie trekken. Je snap de kern van mijn betoog en het probleem in de regio niet.

     Ik beweer slechts dat het eenvoudig is m.n. jongeren te radicaliseren. Die woede over het onrecht dat hen wordt aangedaan kan vervolgens relatief eenvoudig gekanaliseerd worden door volksmenners, demagogen en populisten. Je weet wel, het soort dat we kennen hier in de persoon van Wilders, haat-imams en andere extremisten. En dan worden allerlei mensen het slachtoffer, afhankelijk van de agenda van de persoon of groep onder wiens invloed ze vallen.

     Ik heb totaal geen behoefte aan selectieve bronnen die mij worden aangedragen door enige club van lobbyisten, noch van jou joodse kant noch van de islamitische kant.

     Je valt keer op keer door de mand als lobbyist doordat je altijd weer in herhaling valt met beschuldigen van anders denkenden als antisemiet, leugenaar etc als je het pleit niet kunt winnen met je selectieve bronmateriaal. Je redt het alleen bij een minder kritisch en geïnformeerd publiek, een soort Henk en Ingrid, zullen we maar zegen.

     (in antwoord op Likoed Nederland)
     • Likoed Nederland

      Totale kletskoek zolang u niet kunt uitleggen wat die Jezidi’s, joden, cartoonisten enz. enz. moslims zouden hebben misdaan zodat zij vermoord mogen worden.
      Het heeft dus niets met onrecht te maken, maar alles met islamitische godsdienstwaanzin, gefinancierd met oliedollars.

      (in antwoord op Jaap Aap)
     • Jaap Aap

      Inderdaad kletskoek….. voor hen met een gebrekkig ontwikkeld vermogen begrijpend lezen.

      Het is natuurlijk moeilijker te weerleggen als je het namelijk wel begrijpt maar oneens bent met hetgeen ik schreef. Maar dat komt omdat je onderbuik en vooringenomenheid de rede overschreeuwt.

      (in antwoord op Likoed Nederland)
     • Geer (Nee niet die......)

      Jammer Jaap dat je weer eens zo vol bent van je eigen betoog dat je weer eens niet verder kijkt dan je neus lang is.
      Hamas heeft nog steeds in zijn grondvesten staan dat de staat Israël moet worden vernietigd en de joden daarbij. Dat is al meer dan 50 jaar de drijfveer van de moslims. Door jouw onderbuik en vooringenomenheid vergeet je dat maar even gemakshalve. Wat je ook vergeet is dat moslims alle andere geloven onmogelijk maken. Zelfs aanverwante stromingen worden als ongelovig aangemerkt en uitgeroeid. Hard schreeuwen en schelden helpt je nog steeds niet. Probeer het eens met echte argumenten

      (in antwoord op Jaap Aap)
     • Jaap Aap

      Wat “jammer” is is dat jij je niet bij het onderwerp en de discussie kunt houden. Hamas is niet het onderwerp maar de houding van jongeren inzake dit conflict en de redenen waarom ze er dergelijke extreme meningen op na houden.

      Probeer het nu nog eens maar prober je dit keer bij het onderwerp te houden en niet alles erbij te halen dat niet direct relevant is…

      (in antwoord op Geer (Nee niet die......))
     • Geer (Nee niet die......)

      Slecht lezen Jaap is, als je een woordje eruit haalt wat gebruikt is en de rest gemakshalve maar vergeet. Ik heb het over Moslims en hun drijfveren. En mijn voorbeeld is Hamas die op de Arabische satellietzender veelvuldig geciteerd wordt. En wat jammer dat je iedere keer iemand in eerste instantie persoonlijk en beledigend probeert aan te vallen in plaats van de denkbeelden te weerleggen. Alleen maar om je eigen woorden kracht bij te zetten. Inderdaad. Jammer. Het maakt dat je juist minder in plaats van meer indruk maakt. En de indruk die je dan achterlaat is niet het onthouden waard.

      (in antwoord op Jaap Aap)
     • Jaap Aap

      Het heet: “een spiegel voorhouden”. Je hebt het over “persoonlijk en beledigend” maar heb je je eigen reactie niet eerst even gelezen? “… je weer eens zo vol bent van je eigen betoog dat je weer eens niet verder kijkt dan je neus lang is”.

      Je moet toegegeven dat dit weinig recht doet aan mijn uitgebreidere betoog in deze ‘discussie’ met een onderbouwing (ongeacht dat je het er overduidelijk niet mee eens bent)!

      (in antwoord op Geer (Nee niet die......))
     • Geer (Nee niet die......)

      Spiegelen is iets wat bij jou wederkerig is. Je verwijt anderen wat je zelf doet en je eigen manier van denken pas je toe op anderen. Niet alleen bij mij maar bij vrijwel elk commentaar wat je geeft. Het is vaak eerst persoonlijk en dan pas ga je in op één onderdeel van wat er geschreven is. Zelfs nu. Het zinnetje van mij wat je aanhaalt zegt niet meer dan dat je eens goed moet lezen wat er staat. Niet al te vol moet zijn van wat jij denkt. Dat is no way beledigend. Als jij dat al beledigend vindt moet je eens op dezelfde manier naar je eigen teksten kijken. Je geeft keer op keer blijkt van een eenzijdige kijk op problemen en geschiedenis. Divergent denken schijnt je vreemd te zijn. Het is hier een uitwisseling van denkwijzen niet een persé je gelijk halen wedstrijd.

      (in antwoord op Jaap Aap)
  • louter kabouter

   Dus, mag ik constateren, wilt u geen (gesubsidieerd) islamtisch onderwijs meer in Nederland? Zo ja, dan consequent zijn: Ook geen gesubsidieerd Joods en Christelijk meer. Dat is gelijkheid!

   (in antwoord op Likoed Nederland)
 7. Blargh

  De politie van Wenen heeft de verkrachting van een 10-jarige jongen door een migrant uit Irak bekendgemaakt. Het zedenmisdrijf, dat werd begaan op 2 december in een zwembad, was aanvankelijk stilgehouden om de identiteit van het slachtoffer te beschermen.

  In een badhokje van het Theresienbad vond het seksuele geweld plaats, schrijft Daily Mail. De jongen moest vervolgens in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld worden.

  Na de verkrachting kon de politie het Arabische sujet eenvoudig arresteren, want op dat moment stond hij zich te vermaken op de duikplank van het zwembad. De 20-jarige man verklaarde tegenover agenten dat het ging om een “seksueel noodgeval”. Hij zou namelijk al vier maanden geen seks meer hebben gehad. De Irakees, die sinds september in Wenen woont en er werkt als taxichauffeur, zei te weten dat zijn daad “verkeerd” was geweest. Overigens was de migrant “niet altijd ziek”, want in Irak had hij “een vrouw en kind”.

  De politie zei “gevoelig te moeten zijn” in zaken waarbij migranten, “die veel hebben meegemaakt”, betrokken zijn, maar stelde desalniettemin dat hier een nultolerantie gold.

  Ander schokkend bericht

  Oostenrijkse media berichten bovendien al enkele dagen over een zedenzaak waarbij een 13-jarig Syrisch meisje, dat in Oostenrijk woont, betrokken is. Het kind wordt regelmatig verkracht door haar ‘echtgenoot’, met wie zij een islamitisch huwelijk sloot.

 8. Raymond de Greef

  En wij moeten begrip hebben voor deze 3 generatie moslims,! onze politici, leeraren,zouden dit onmiddellijk moeten melden aangiften doen en dit Barbaarse volk per direct naar hun kalifaat terugsturen ,al had een Nederlands kind dit gezegd over moslims dan was de wereld te klein.
  Ik begin steeds meer te snappen dat vele Nederlanders dit schijtvolk ons land uitwillen hebben ze brengen ons niets!!!! parasieten zijn het!

  • Fritzy666

   Zijn het wel vluchtelingen, dit ‘duistere gezelschap’ is wel heel gemelleerd van etnische identiteit, in het kielzog van deze op drift geraakte hordes, is ook de ‘slechterik’ alom vertegenwoordigd. Ik denk, dat wij deze stormloop, op de Vesting Europa, ook mogen bezien als zodanig. Het zou zomaar een kunnen zijn, dat dit de ‘infanterie’ is van, de gevreesde 5e colonne van de islam, de ‘kwartiermakers’, deze 5e colonne is natuurlijk reeds lange tijd aanwezig, in het door hen zo gehate Europa.

   Wij als autochtone bewoners van Europa, zijn als geen ander bekend (getuigede recentelijke aanslagen) met de ontuitroeibare haat, die zij tegen ons koesteren, deze ‘volkeren’ zijn van huis uit behept met een post-koloniale depressie, tegen alles wat maar Westers is! Denk maar eens aan de gebeurtenissen, overal in Europa tijdens de jaarwisseling, dit heeft Europa toch nog nooit meegemaakt?

   Vroeger verhaalde men van de Sprookjes uit 1001-nachten, de Wijzen uit het Oosten, deze zijn inmiddels vervangen door, geschifte, haatpredikende imams, getikte moellahs…die de moderene terroristen een voedingsbodem geven! Vroeger, ten tijde van het Osmaanse Rijk, kwamen deze ‘muzzelmannen’ duidelijk herkenbaar, onder het wapperende, groene banier van de profeet strijdend met open vizier, te paard, zwaaiend met het kromzwaard. En zie nu, nu komen zij wederom in een, georganiseerde stormloop af op de Vesting Europa, zij komen het karwei nu afmaken, waar zij toen faalden. Maar nu, komen zij onherkenbaar, vermomd als vluchteling, immigrant, migrant, gastarbeider, asielzoeker, vluchteling, en wat zij zich nog meer voor mooie vermommingen hebben aangemeten! En het blinde Westen, buigt en geeft zich over, ten prooi gevallen, aan de politieke correctheid, een werelddeel wordt ontwricht! Het heeft er alles van, dat wij ons moeten voorbereiden, op een naderende rassenoorlog!

   (in antwoord op Raymond de Greef)
 9. altijdgelijk

  gewoon dat racistische meisje de klas uitsturen. het is respectloos van het onderwijzend personeel dat het niet gebeurt ontslaan die juf! is dit nou pedagogie wat vind u ervan

  • Jos

   Als ze dat doet staat binnen een mum de onderwijsinspectie, politie en ouders voor de deur. Je kunt tegenwoordig nergens meer je autoriteit laten gelden in dit land, en dat weten dit soort minifascistjes maar al te goed.

   (in antwoord op altijdgelijk)
 10. Burgermans

  Dit bevestigt nog maar eens de analyse van de Heer Wilders over de gevaren van de fascistische islam.

  • Yasmine Umm Zayd

   Dit heeft niks met de Islaam te maken. Wij dienen een religie niet te beoordelen op basis van acties van bepaalde individuen.
   Als wij de Qur’aan en Sunnah eens zouden bestuderen, zouden wij erachter komen dat de Islaam heel anders is.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Jos

    Hou toch eens op met je ‘dit heeft niks met de Islam te maken’, dat holle domme mantra kennen we nu wel en geloof me, je komt er geen millimeter verder mee. Dit zeggen ook mensen als jongerenimam Yassin Elforkani of intellectuelen als Kamel Daoud. Verkondig je boodschap aan het meisje in deze klas, niet op dit forum. Je blaft tegen de verkeerde boom.

    (in antwoord op Yasmine Umm Zayd)
   • Burgermans

    Het zijn niet een paar individuen maar het betreft de meerderheid van de moslims die Joden haten, Jihad propageren en de Sharia willen opleggen. De moslimterreur is een direct gevolg van de gewelddadige en onverdraagzame geloofsstellingen van de islam, zoals het gebod van Mohammed om de islam met het zwaard te verspreiden.

    (in antwoord op Yasmine Umm Zayd)
   • Jan van Eechoud

    “Wij dienen een religie niet te beoordelen op basis van acties van bepaalde individuen”.
    Dus laten we de islam dan maar beoordelen op de ecties van jullie grote voorbeeld, je profeet:

    Bukhari 452 220 “Ik heb overwonnen door terreur”

    http://www.quranexplorer.com/Hadith/English/Hadith/bukhari/004.052.220.html

    (in antwoord op Yasmine Umm Zayd)
   • Ko Herent

    Aan de vruchten herkent men de boom.

    (in antwoord op Yasmine Umm Zayd)
   • Ko Herent

    Aan de vruchten herkent men de boom.

    (in antwoord op Yasmine Umm Zayd)
  • Herr von Sohland

   Analyse. Whahahaha!

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Niet zo snel lachen, von Sohland. dat woord heeft niets met kontneuken te maken maar betekent de ontleding in bestanddelen voor nadere beschouwing.

    (in antwoord op Herr von Sohland)
 11. Dennis Eijs

  Hij was wel echt verdronken, maar voor het effect wel op het strand gedrapeerd voor het visuele effect, en er zijn dus wel foto’s van waar dat jongetje eigenlijk aangespoeld was, namelijk tussen rotsen en niet op dat strand. Dus wel dood maar voor het effect wel zo gedrapeerd. Hadden jullie wel even erbij kunnen vermelden.

  • Alice

   Dat klopt want als iemand aanspoelt dan ligt het hoofd altijd richting strand en niet richting zee. Of het lichaam ligt dwars over maar nooit met het hoofd naar de zee toe.
   Ook zijn dan de armen verspreidt en liggen niet tegen het lichaam aan.
   De op de foto bij de rotsen is ook het hoofd van Ayan richting land te zien. De zee was rustig dus mensen hadden hem al van 500 meter ver kunnen zien drijven. En er waren geen golven om hem het strand op te spoelen.

   (in antwoord op Dennis Eijs)
 12. Herr von Sohland

  Ach, zo heb ik wel eens een aar blauwogige blonde jongetjes in de klas gehad die vonden dat alle gehandicapten maar een spuitje moesten hebben. Dat rent nu keihard achter Wilders aan.
  Beetje tendentieus dit stukkie.

 13. things2do

  Misschien moeten die lieve moslimkinderen maar eens voor de grap in een kelder vergast worden met een bedwelmend gas waar ze na een poos weer uit ontwaken. Dat lijkt mij wel een zinvolle ervaring die de rest van hun leven bij blijft.

 14. Thijs de Jong

  Moslimterroristen zijn een groot gevaar en het is de realiteiet. Deze lieden moet je nooit binnenlaten. Wanneer pleegden Joden of Christenen aanslagen in een Moslimland? Syriers moeten in Syrie blijven en hun eigen land bevrijden. Wij moeten deze deserteurs niet opvangen. Het is het paard van Troye binnenhalen.
  Een meisje dat alle Joden wil doodschieten is thuis totaal verpest. Dat belooft wat voor de toekomst. Maak je borst maar nat. Een paar MINDER, het helpt niet meer. Het is te laat.

  • Jaap Aap

   “Wanneer pleegden Joden of Christenen aanslagen in een Moslimland?”

   Is dat een serieuze vraag of een 1 april grap? Als ik jou was zou ik mijn schoolgeld terug vragen want je wet blijkbaar niet echt veel van geschiedenis. Je zou natuurlijk ook de krant kunnen lezen en journaal en actualiteiten programma’s kijken dan zie en lees je bijna dagelijks over misdaden tegen en moorden op onschuldige burger slachtoffers in moslim landen.

   (in antwoord op Thijs de Jong)
   • jg

    Probeer eens die wanted posters te vinden van Mosje Dajan of Golda Meir en lees waar voor ze gezocht worden, dan heb je gelijk een antwoord op je vraag. En wat denk je van het met drones beschieten van bruilofts partijen of het zonder aanleiding aanvallen van een mohamedaans land? Dat is geen excuus voor het gedrag van die leerlingen maar het stellen dat alleen moslims burgers doden is ronduit belachelijk.

    (in antwoord op Jaap Aap)
    • Jaap Aap

     @jg, stel je vraag nog eens maar dan aan @disqus_kXy2dhyEGM:disqus. Hij stelde de vraag.
     Dank je voor je aanvulling. Illustreert dat het niet alleen de huidige leiders van Israel zijn die misdaden begaan…
     En de oorlogen die in moslim landen worden gevoerd zijn natuurlijk aanslagen tegen moslimlanden, ongeacht de aanleiding.

     (in antwoord op jg)
 15. Thijs de Jong

  De moskee in Enschede is vast belaagd met een molotovcocktail door een moslim, die extra bescherming wil. Ze blusten het kleine brandje wel heel erg snel. Ze wachten er op. Ze zijn bang, omdat ze weten wie aanslagen pleegt. De boemerang kan terugslaan. Terroristen zijn bijna altijd Moslim, maaar Moslims zijn niet altijd terrorist.

 16. Thijs de Jong

  Het proces tegen Wilders is een farce. Minder criminelen wil iedereen, maakt niet uit zwart, blank, bruin of geel. We hebben een Marokkanenenprobleem. Dus een paar minder lastposten is een goed begin. Minder roofovervallen en………..een veiliger Nederland. Minder extreme moslims met een Kalasjnikov. Mooi toch?

 17. Geer (Nee niet die......)

  Zo’n meisje geeft Wilders indirect dus eigenlijk groot gelijk.
  Je kunt proberen te integreren maar als thuis dagelijks de satelliet tv aanstaat in het Arabisch en er Arabische boodschappen door de huiskamer schallen is elke poging tot mislukken gedoemd. Hoeveel geld en moeite er van overheidswege ook aan besteed wordt. En dan maar roepen dat je gediscrimineerd wordt en geen baan krijgt. Ik zou ook niemand aan nemen die mijn dochter een hoer noemt en die opdracht krijgt zijn zuster bij een Nederlandse jongen want niet moslim weg te houden. Die vindt dat alle joden of ongelovigen tegen de muur moeten. Want wie discrimineert er dan? En dan mag je natuurlijk je eigen dochter niet waarschuwen! Het is maar uit welke hoek je het bekijkt of wilt bekijken en wie er het hardste discriminatie schreeuwt.

 18. angelina

  Ik standaard Diana Gonzales apotheker
  Het is met diepe dankbaarheid dat ik wens om u hier mijn getuigenis, die op zoek zijn naar een lening van geld, ik weet niet hoe ik om u te laten delen in mijn vreugde, want dat wordt me nog op zoek naar een lening, kwam ik een dame voormalige chief accountant van een groot bedrijf, de italiaanse Uni Credit Groep van rom. Nu aan het hoofd van enkele van de vennootschap, de aandeelhouders van de banken ; ik heb net liepen het risico van 150 euro voor de kosten van het geding. en 2500 voor de kosten van de verzekering, want ik had geen garantie en ik kreeg een lening van 1200000 euro in contant geld met de mogelijkheid van de vergadering aan een tarief van 2%, die mijn vergunning tot het openen van mijn eigen apotheek was Novosibirsk in Rusland en ik sprak met een aantal collega ‘ s die ook ontvangen leningen bij deze dame in Frankrijk, Rusland, Italië, zonder zorgen. Vooral voor mij, ik kreeg mijn kredietaanvraag door overboeking in een periode van 72 uur zonder protocol en ik ben heel tevreden. De reden dat drijft mij tot publicatie van deze aankondiging op facabook is om een einde te maken aan alle mensen die scammen zonder de minste tevredenheid dat deze dame blijft wonderen doen voor mensen die het echt nodig hebben niet alles in de wereld. Dus ik besloot om het aandeel van deze gelegenheid gebruik om u een jonge afgestudeerde of een grote persoon die wil om iets te creëren voor u, zelfs als u niet het voordeel van de banken, of die had te maken aan de kredietgevers oneerlijk zijn, die misbruik maken van de persoonlijkheid van anderen; heb je een project of financiering nodig, kunt u schrijven naar hem toe en leg uw situatie; het zal u helpen als zij overtuigd zijn van je eerlijkheid. Hier is zijn Email:angelinameloni061@gmail.com

Reacties niet toegestaan