Dit zijn de meest opvallende 1 aprilgrappen van dit jaar

Het is vandaag 1 april, tijd dus voor een goede grap. Een aantal bedrijven heeft al weer een paar mooie instinkers bedacht, waarmee ze hun klanten voor de gek proberen te houden. Het AD verzamelde de meest opvallende grappen van dit jaar. Tompouce Deodorant Warenhuis Hema introduceert de Tompouce Deodorant Spray. Zo ruik je volgens de keten altijd naar je favoriete gebakje.

Nieuw bij HEMA: tompouce deodorant spray. Zo ruik je altijd naar je favoriete gebakje. Proberen? Tag je liefste vriend of vriendin in dit bericht en maak samen kans op een lekker zoet cadeautje.

Geplaatst door HEMA op donderdag 31 maart 2016
Raketje verdwijnt Deze grap lekte voortijdig uit. Unilever zou stoppen met de productie van het raketje, omdat het ijsje alleen in Nederland nog populair is. De Nederlanders schrokken zich rot. Er werd zelfs een petitie opgezet: Red de Raket.

Zo, die 1 april grap was iets te vroeg uitgelekt dit jaar. De Raket heeft er een rode kop van gekregen! Heb jij ook...

Geplaatst door OLA op vrijdag 25 maart 2016
Emoji's met geluid Dedico, de organisatie die zich bezighoudt met het samenstellen van gesproken lectuur voor blinden en slechtzienden, beweerde dat er Emoji's zouden komen die geluid maken, zogenoemde Voicicons. Chip voor je kind Mediamarkt bedacht een chip die vertelt waar je kind zich bevindt.

Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Jij in paniek, want binnen 5 seconden is hij compleet...

Geplaatst door Media Markt NL op woensdag 30 maart 2016
Cursus grappen maken Wil je zelf leren grappen maken, volg dan de gratis 1 aprilgrappencursus van opleidingsinstituut NTI. De cursus zou deelnemers inspireren en voorbereiden op de 'Dag van de dommerik'. Ter inspiratie heeft het NTI een aantal klassiekers op een rijtje gezet.