BREXIT WINT

Voorstanders van een Brits vertrek uit de Europese Unie hebben het referendum gewonnen. In de laatste districten die nog geteld moeten worden, zijn niet meer genoeg stemmen te vinden om de brexit-voorstanders in te halen. Dat blijkt uit tellingen van de BBC.

Met nog enkele districten te gaan, stonden de voorstanders van een vertrek rond 07.15 uur (Nederlandse tijd) op een totaal van 16.992.701 stemmen. EU-aanhangers hadden 15.812.943 stemmen. De opkomst bij het referendum lag op 72 procent van de Britse kiezers.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Heel verstandig van de Britten dat ze zich niet bang hebben laten maken en hebben gekozen voor hun onafhankelijkheid. Op naar de Nexit!

 2. kwikfit

  Kan men zich nu opmaken voor : De 3e wereldoorlog, instorting van de maatschappij, hongersnood en meer van dat soort “mooie” beloftes die de eurofielen de laatste maanden verkondigd hebben .

 3. Apekool

  Even de titel van een nieuwer berichtje van 3huis “Cameron weg, beurzen storten in, Wilders en andere racisten hebben topdag”
  Zet dat bovenop de zorgvuldig uitgekozen azijnpisserij in “10 keer twitter over Brexit” en dan wordt het tijd voor WELbedankt.

  Voor mij is dus bedankt en tot ziens voor WIK, ik kom hier niet meer terug.

Reacties niet toegestaan