Ruim vijftig kinderen in ziekenhuis Nice

Onder de gewonden van de aanslag in Nice zijn meer dan vijftig kinderen. Ze zijn opgenomen in het Lenval-ziekenhuis, dicht bij de plek van de aanslag. Dat meldt de lokale krant Nice-Matin.

De gouverneur van de regio waar Nice onder valt, had eerder gezegd dat onder de 84 doden ook ongeveer tien kinderen zijn.

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Wat een kutgeloof is de islam toch, bah.

  • Jerapah

   Het is nog niet bewezen dat deze aanslag iets met de Islam te maken heeft. DIt kan net zo goed een a-politieke aanslag zijn die vergelijkbaar is met die van Karst T. op Koninginnedag.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    * De dader was een Moslim.
    * De Islam zet aan tot geweld naar andersdenkenden.

    (in antwoord op Jerapah)
    • Jerapah

     De kans dat deze aanslag iets met de Islam te maken heeft is redelijk groot, maar dat moet nog bewezen worden. In ieder geval is de Islam daarom nog geen kutgeloof.

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Dat is waar, de Islam is een kutgeloof omdat het aanzet tot onverdraagzaamheid, onderdrukking en terreur.

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Tja, en als je de boze commentaartjes van Burgermans leest zijn ze daar ook prima in geslaagd. 🙂

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Blijf jij maar lekker wegkijken, Jerapah. 🙂

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Het is maar net wat je onder ‘wegkijken’ verstaat. Dat de kans groot is dat er de komende tijd nog meer mensen het slachtoffer van zinloze aanslagen zullen worden, valt niet te ontkennen. Maar dat wil nog lang niet zeggen dat ‘de Islam’ verantwoordelijk is voor al het geweld, laat staan dat het daarom een ‘kutgeloof’ zou zijn.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Een Profeet die zijn volgelingen oproept om andersdenkenden te vermoorden is wel degelijk verantwoordelijk als zijn volgelingen zijn leer letterlijk in de praktijk brengen. Het is geen toeval dat vrijwel alle Moslimlanden geteisterd worden door onderdrukking, corruptie en geweld maar een logisch gevolg van de daar heersende moraliteit.

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      Ach ja, dat verhaal kennen we onderhand wel. De vraag is wat je er aan wilt doen. Je lost het probleem heus niet op door de Islam te verketteren en op ongure types als Le Pen, Trump of Wilders te stemmen. Die hebben ook geen oplossingen, ze schreeuwen alleen maar.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Je lost het probleem ook niet op door weg te kijken. LePen, Wilders en Trump hebben in ieder geval de juiste analyse, wat je niet kunt zeggen van de politiek-correcten.

      (in antwoord op Jerapah)
     • Jerapah

      De juiste analyse, pfff … het drietal idioten Le Pen, Wilders en Trump komt niet veel verder dan het obligate ‘grenzen dicht’ gewauwel, wat jij braaf over hebt genomen en te pas en te onpas verkondigt. De grenzen sluiten gaat ons meer verlies dan winst opleveren en heeft verder weinig nut, daar moeten we de oplossing niet in zoeken.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Wat je zegt klopt aantoonbaar niet. Ten eerste: de nationalisten hebben wel degelijk een uitgebreidere visie dan alleen de grenzen te sluiten. Ten tweede: het weren van onaangepaste avonturiers uit achterlijke landen levert ons miljoenen op, zo niet miljarden. Kijk maar naar de Marokkanen, die hebben ons kapitalen gekost.

      (in antwoord op Jerapah)
     • jandan

      kijk een keer naar je eigen fundamentalistische kut geloof.
      dat kun je niet

      (in antwoord op Burgermans)
     • HenkDVeldman

      Wist je dat Hitler exact hetzelfde vertelde toen hij het over de joden had, die door “links” werden beschermd?

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Jij hebt een lijntje met Hitler, Henk?

      (in antwoord op HenkDVeldman)
  • HenkDVeldman

   Het is maar goed dat jij er voor zorgt dat moslims eindelijk eens aangepakt worden. Moslims mogen niet discrimineren en mensen vals beschuldigen. Moslims zijn tegen jodenvervolging. Als de joden en christenen edn mensen zoals jij niet inmiddels miljoenen moslims hadden afgemaakt dan had je helemaal geen leven meer gehad.

   Het is zo jammer dat de dader helemaal geen moslim was maar een ziek product zoals jij.

   Anders had je gewoon als mijn moslim-familie bij je in de buurt zou komen eventueel een zelfde behandeling hebben kunnen geven zoals jou ouders dat bij mijn joodse familie ooit deed.

   Ideetje? Als moslims nu beloven dat ze net zulke smerige racisten zijn als jij mogen ze dan, mits ze het christelijke geloof aanhangen, hier nog wel even wonen in Nederland, ziek figuur?

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    1. Ik heb niets tegen Moslims maar wel tegen de Islam omdat het een gewelddadige en onverdraagzame ideologie is die het slechtste in mensen naar boven haalt, net als het nationaal-socialisme.
    2. De Islam is de meest discriminerende religie ter wereld. Vrouwenonderdrukking, homofobie en Jodenhaat zijn aan de orde van de dag. In feite worden alle andersdenkenden met geweld onderdrukt.
    3. Het Christendom heeft overal welvaart, verdraagzaamheid en mensenrechten gebracht, de islam daarentegen heeft overal onderdrukking, corruptie en terreur gebracht. Allemaal morele tekortkomingen! Jezus was een bezitloze liefdesprediker, Mohammed daarentegen een oversekste woestijnrover. Dat verschil zie heel duidelijk terug in hoe de mensen in het Westen en in het Midden-Oosten met elkaar omgaan.
    4. Mijn ouders kennen jouw ouders helemaal niet. Probeer niet te veel over mij te fantaseren maar gewoon inhoudelijk te reageren.
    5. De Islam is geen ras waar je mee geboren wordt maar gewoon een ideologie waar je afstand van kunt nemen.
    6. Met je agressieve reactie bevestig je feitelijk dat de Islam een onverdraagzame en gewelddadige ideologie is, besef je je dat wel?

    Vriendelijke groeten van Burgermans.

    (in antwoord op HenkDVeldman)

Reacties niet toegestaan