Deze Chihuahua heeft z’n eigen Harry Potter kamertje onder de trap

Harry Potter sliep in de boeken en films in een trapkast. Zo'n klein kamertje onder de trap was voor een toverende puberjongen veel te klein. Deze kleine Chihuahua (Poncho genaamd) beleeft aan een soortgelijk kamertje veel meer plezier en leeft er als een koning. Schermafbeelding 2016-09-08 om 14.29.29 Foto: Reddit, gebruiker: Fatisbac Deze aandoenlijke foto's  van hondje Poncho in zijn kamertje werden door een gebruiker gepost op de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit, waarop de gebruikers zelf de content verzorgen. De Reddit-gebruiker trof het schattige kamertje aan in het pas verbouwde huis van zijn tante. De slaapkamer van Poncho is uitrust met een bedje, een olieverfschilderij, een lamp, een dressoir en zelfs een decoratief gewei met sierlijk daarop een mini sombrero gedrapeerd.

''Poncho wordt nerveus als er een heleboel mensen in huis zijn. Hij moet dan even ergens tot rust komen.'' legt  Betty McCall - de eigenaresse  van Poncho - uit aan abc news.

Wanneer poncho zich terugtrekt in zijn kamertje doet hij op z'n luxe meubilair niks uit. Hij gaat alleen vaak op het koninklijke bedje liggen. 'hij maakt alleen nooit z'n bed op' aldus McCall.

Bron(nen):   Abc news  Mashable