Wethouder Best geslagen door opgefokte ME’er na duel PSV

Na afloop van de wedstrijd PSV-Feyenoord zondag is wethouder Antoine Walraven van Best tot drie keer toe door een opgefokte  ME'er met een schild in het gezicht geslagen, meldt het Brabants Dagblad. 'Toen ik terug wilde naar mijn auto, langs het spoor, was de weg versperd door een cordon ME'ers. Toen ik vroeg of ik mocht passeren, kreeg ik een mep met het schild. En toen ik protesteerde en zei dat ik niets kwaads in de zin had, kreeg ik nog een klap met het schild. En toen ik zijn naam wilde weten en zei dat ik de wethouder van Best was, kreeg ik weer een mep.' De ME'ers waren 'volledig opgefokt', aldus Walraven tegen het Brabants Dagblad

Bron(nen):   Brabants Dagblad      

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. bert h

  jammer he…..allerlei mensen kunnen dus door allerlei zaken opgefokt raken…niets menselijks is vreemd….

 2. kletsmajoor

  De wethouder dacht zeker dat die ME-er aan het aureooltje boven z’n hoofd kon zien dat hij echt de wethouder was.

 3. Schaap_over_de_dam

  Doet de ME zijn werk en dan is het weer niet goed…

 4. Erwin Kwakkel

  Zo gaat het al jaren met de ME bij het voetbal, vaak is de ME zelfs de oorzaak als het mis gaat. Goed dat een wethouder nu eens klappen krijgt, vaak pakken ze ook ouderen en kinderen en dan niet alleen met het schild.

 5. HoogstKoninklijk

  Zodra de ME ergens staat weet je dat er geen sprake is van een normale situatie. Wegwezen als je niets kwaads in de zin hebt. Ook wethouders. Verwacht hij nou echt dat hij op zijn blauwe ogen geloofd wordt en dat ze er niet vanuit hoeven te gaan dat hij geen wethouder is en hen van achteren wil aanvallen?

  • Leon Swinkels

   Ik ben het volledig met Dhr/Mevr. HoogstKoninklijk eens. Zodra er ME in het spel is, weet je dat er een gevaarlijke/ongewone situatie is. Er op af lopen is in geen enkel geval slim.

   (in antwoord op HoogstKoninklijk)
 6. Karel Kritisch

  De ME heeft zijn werk goed gedaan.. opdracht: Weg afsluiten, niemand erdoor.

 7. Fros Ted

  wethouder moet zich aan de wet houden

 8. Heldoppantoffels

  Het is gewoon onterecht gebruik van geweld, niet acceptabel!!! En het doet er natuurlijk niets toe of het een wethouder of een ‘normale’ burger betreft.

Reacties niet toegestaan