Diessen: “We hebben de inbreker niet doodgeslagen, maar slechts vastgehouden”

"We hebben de inbreker niet doodgeslagen, maar slechts vastgehouden". Dat zegt advocaat Willem van der Putten vandaag namens het echtpaar in het Brabants Dagblad. “Deze mensen willen ook heel graag weten wat er is gebeurd want ze vinden het raar dat de man is overleden. Er is geen buitensporig geweld gebruikt. Ze hebben niet gemept, ik heb nergens opgevangen dat er een wapen zou zijn gebruikt.” Er is inmiddels sectie verricht op de dode inbreker, maar het Openbaar Ministerie heeft de resultaten daarvan bewust stilgehouden. Aan de onderzoeksresultaten zou niet direct een conclusie te verbinden zijn. Justitie wil voorkomen dat er wordt gespeculeerd.  

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Wesley Breel

  Dat is wel vaker met een verzekering, dikwijls betaal je meer aan premies dan dat je er gebruik van maakt. 11.2mjd aan ‘verzekeringen’ wat leidt tot 0.1mjd aan kosten…ach..

 2. bierneus

  Bedankt Weskey, eindelijk een genuanceerde reactie in plaats van het standaard ‘graaiers ophangen aan de hoogste boom’ gewauwel

 3. Conformer

  Oeps. Foutje.

 4. Han

  Msja, als je echt vakkundig getilt wilt worden moet je wat met derivaten gaan doen. Gelukkig was het hun eigen geld niet.

 5. catchit64

  Men dronk een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was…

 6. Bert Hilhorst

  Was het ontslagrecht al maar versoepelt.

 7. grasspriet

  Ze willen speculatie voorkomen en daarom zeggen ze niks.
  En wat doet iedereen als ze niets weten? Speculeren.

Reacties niet toegestaan