Vader verkracht dochter in auto op weg naar school. Meisje biecht daarna alles op

In België is een man veroordeeld tot twaalf jaar cel, omdat hij zijn hele gezin heeft misbruikt. De achttienjarige dochter heeft alles verteld nadat ze door haar vader in de auto op weg naar school was verkracht.

De 44-jarige schoonmaker heeft daarnaast ook zijn vrouw mishandeld en zoon seksueel misbruikt. Het verhaal kwam uit toen de dochter verbaal agressief werd tegen een leraar. Een leerlingenbegeleidster vroeg wat er aan de hand was. Daarop vertelde het meisje over de verkrachting. Haar vader dwong haar ook om cocaïne te snuiven.

In de auto en de onderbroek van het meisje zijn spermasporen gevonden van haar vader. Hij zou haar al eerder hebben misbruikt en verkracht. Ook had de hij met zijn hand in de broek van zijn zoontje gezeten en verkrachtte en sloeg hij zijn vrouw regelmatig. De man was van mening dat ze seks niet mocht weigeren, omdat ze met hem getrouwd was.

Hij ontkende alles en beweerde dat zijn vrouw hem erin heeft geluisd door sperma van hem achter te laten in het slipje van zijn dochter. Maar dat verhaal achtte de rechtbank compleet ongeloofwaardig.

Bron(nen):   HLN