Treurende weduwnaar graveert vagina op grafsteen van zijn dode vrouw

,,Beloof me een ding," zei de stervende Milana Marinkovic tegen haar man Milan voor ze stierf. ,,Blijf me trouw ook na mijn dood.'' De 72-jarige Servische Milan beloofde het. En om zijn belofte kracht bij te zetten, en als aandenken, vroeg hij een steenhouwer een afdruk van het geslacht van zijn vrouw te beitelen op de grafsteen. Voor dat doel was bij leven al een serie foto's genomen. Het duurde even voor een steenhouwer was gevonden die deze laatste wens in vervulling wilde laten gaan. Maar nu staat het plaatje er op. Niet iedereen snapt overigens wat de voorstelling moet verbeelden. De zwager van Milan vroeg waarom de vogel op de  steen zo'n grote bek had. Milan heeft het hem niet uitgelegd.

Bron(nen):   Gawker      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. RhodBerth

  Nu maar hopen dat die zwager niet op wik komt 😉

 2. André Rodenburg

  Best wel kut voor die Milan dat z’n vrouw dood is.

 3. Edward_II

  Vreemd idee, maar het maakt de begraafplaats wel extra clitoresk.

 4. rearden

  Ten eerste is het geen vagina maar een vulva. Ten tweede staat nergens in de brontekst dat Milan de man die dacht dat het een vogel was niet zou hebben uitgelegd wat het wél moest voorstellen. Dat hij in de lach schoot betekent nog niet dat hij geen verdere uitleg heeft gegeven.

  Overigens lijkt het meer op zo’n krans van palmtakken, die je wel op munten en wapenschilden tegenkomt. Of zouden dat soms eigenlijk ook gestileerde vulva’s zijn?

Reacties niet toegestaan