Italiaanse hotelmedewerkers drogeren toeriste en verkrachten haar

Twee barmannen in de Italiaanse badplaats Sorrento boden een vijftigjarige Britse toeriste een drankje aan. Daar zat een slaapmiddel in, want even later konden tien medewerkers van het hotel haar verkrachten.

Het gebeurde al in oktober 2016, maar pas deze week maakte de Italiaanse politie bekend dat vijf van de daders zijn opgepakt. De barkeepers van het Mar Hotel Alimuri boden moeder en dochter een drankje aan. De dochter lieten ze met rust. De moeder niet.

“Daarna werd de moeder naar een bureauruimte gesleept en overgedragen aan een andere hotelmedewerker. Vervolgens werd ze door naar schatting een tiental mannen verkracht”, verklaarde de Italiaanse politie. De verdachten maakten foto’s en video’s van het gebeuren die ze in een chatgroep plaatsten met de titel ‘Slechte gewoontes’.

De Britse vrouw diende bij thuiskomst een klacht in bij de politie van Kent. Daar werden een aantal blauwe plekken en kneuzingen vastgesteld. DNA-monsters konden worden gelinkt aan vijf Italianen. Ook herkende de vrouw de barmannen en een tatoeage van een van de daders. Het waren allemaal medewerkers van het hotel.

Bron(nen):   AD