Britse minister liet secretaresse twee vibrators kopen

Samenleving
door anp
zondag, 29 oktober 2017 om 15:14
britse premier laat vibratorrel onderzoeken1509286572
De Britse premier Theresa May laat uitzoeken of een bewindsman zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Hij zou een secretaresse opdracht hebben gegevens seksspeeltjes te kopen.
De medewerkster zei volgens de krant Mail on Sunday dat politicus Mark Garnier haar in 2010 opdracht gaf twee vibrators te halen. buiten de sekswinkel op haar. Hij wachtte Ook claimde de secretaresse dat Garnier haar ,,sugar tits'' noemde: een verwijzing naar haar borsten.
Garnier ontkende tegenover de krant dat sprake was van seksuele intimidatie. ,,De vibratorwinkel was grappig bedoeld'', legde hij uit. De politicus claimde dat hij later ruzie kreeg met de medewerkster, die het voorval sindsdien tegen hem zou gebruiken.
De Brit, die werkt op het departement Internationale Handel, hangt nu een onderzoek boven het hoofd. May laat uitzoeken of Garnier de gedragscode voor bewindslieden heeft geschonden, zei minister Jeremy Hunt (Volksgezondheid) tegen de BBC. ,,Deze verhalen, als ze kloppen, zijn uiteraard volstrekt onacceptabel'', stelde hij.